Videot

VIDEO: Opetusvideo kuinka muslimivaimoa lyödään oikein

Kuvakaappaus Youtube.

Qatarilainen sosiologi opettaa videolla, kuinka muslimivaimoa lyödään oikeaoppisesti koulutustarkoituksessa.

Qatarilainen sosiologi Abad Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari julkaisi 29. maaliskuuta videon, jolla hän opettaa, kuinka muslimivaimoa lyödään oikein.

Sosiologin mukaan vaimoa ei tarvitse lyödä joka päivä. Mies on kuitenkin kodin johtaja, ja miehen täytyy opettaa vaimolleen miehen auktoriteettia ja kuria. Opettaminen täytyy tehdä ”rakkaudella” ja siten, että ”elämä voi jatkua”. Yhteenoton tulisi aina päätyä siihen, että nainen voi tuntea miehensä maskuliinisuuden ja voiman, mutta myös oman naisellisuutensa.

Sosiologi demonstroi vaimon kouluttamista käyttäen apunaan poikaansa. Sosiologi ottaa pojasta lujasti kiinni, ravistaa tätä ja sanoo tiukasti: ”Miksi et kuuntele minua? Minähän olen sanonut sinulle, että et saa lähteä talosta, kuinka monesti minun täytyy toistaa se?”

Jos nainen vastaa jotain, häntä tulee läpsiä käsivarsille. Vaikka sosiologin mukaan naiset lähtökohtaisesti pitävät voimakkaista ja väkivaltaisista miehistä, naista ei tule lyödä nyrkillä kasvoille, nenään tai vatsaan. Tämä osoittaa sosiologin mielestä, kuinka armollinen uskonto islam on.

Koko opetusvideo on katsottavissa alla.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit