Eurooppa

Opiskelija sanoi, että sukupuolten välillä on eroja – yliopisto epäilee syrjivistä kommenteista

Kuva Shutterstock.

Oikeustieteen opiskelija kertoi seminaarissa, että naisilla on sukupuolielimet ja miehet ovat fyysisesti vahvempia kuin naiset. Nyt hän on Abertayn yliopistossa tutkittavana ”loukkaavien” ja ”syrjivien” kommenttien vuoksi.

29-vuotias Lisa Keogh opiskelee oikeustiedettä Abertayn yliopistossa Dundee’ssa Skotlannissa. Koulu tutkii häntä ”loukkaavien” ja ”syrjivien” kommenttien vuoksi, koska muut opiskelijat tekivät hänestä ilmoituksen.

Kahden lapsen äidin kerrotaan sanoneen, että naiset ovat syntyneet naispuolisilla sukupuolielimillä ja että on tosiasia, että miehet ovat fyysisesti vahvempia kuin naiset.

Keogh antoi kommenttinsa videoseminaarissa, joka käsitteli sukupuolia, feminismiä ja lakeja. Seminaarissa keskusteltiin muun muassa transsukupuolisten oikeudesta osallistua taistelulajien otteluihin naisten sarjassa.

– Luulin sen olevan vitsi. En uskonut olevan mahdollista, että yliopisto vainoaisi minua, koska käytin laillista sananvapauttani, Keogh kertoi.

Seminaarin aikana luennoitsija hiljensi Keoghin mikrofonin ja opiskelijatoverit hyökkäsivät verbaalisesti hänen kimppuunsa.

– En tarkoittanut olla loukkaava, mutta osallistuin keskusteluun ja ilmaisin vilpittömät mielipiteeni. En ollut ilkeä, transfobinen tai loukkaava. Sanoin esittäneeni biologisen perusasian, Keogh kertoi.

Lähde Nyheter Idag.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit