Eurooppa

Orbánin kabinetti Ruotsin pääministerille: Löfven hyökkää Unkaria vastaan samaan aikaan kun hänen maassaan ammutaan lapsia

Kuva Shutterstock.

Ruotsin pääministeri hyökkäsi Unkarin kimppuun sen lastensuojelua koskevan lain vuoksi. Samaan aikaan lapsia loukkaantui ammuskelussa Ruotsissa, muistutti Unkarin kansainvälisistä suhteista vastaava valtiosihteeri maanantaina.

Tamás Menczer kirjoitti Facebookissa, että samaan aikaan kun monet ihmiset, mukaan lukien Ruotsin pääministeri ovat käynnistäneet poliittisia hyökkäyksiä Unkaria vastaan ​​lastensuojelua koskevan lain vuoksi, ulkona leikkiviä pieniä lapsia ammuttiin Tukholman lähellä.

Menczer sanoi olevansa samaa mieltä Ruotsin pääministeri Stefan Löfvenin kanssa siitä, että lasten fyysistä ja psyykkistä kehitystä on suojeltava. Ruotsissa heitä on tosin suojeltava myös luodeilta.

Valtiosihteeri toivoi ammuskelun kohteeksi joutunelile lapsille täydellistä toipumista ja ilmaisi syvimmän myötätuntonsa lasten vanhemmille.

Lähde Daily News Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest
60 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

tips for writing your dissertation https://dissertations-writing.org/

trackback

finance dissertation help https://dissertationwriting-service.com/

trackback

free slots games for fun https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

facebook free slots games https://www-slotmachines.com/

trackback

free slots 12×12 https://411slotmachine.com/

trackback
trackback

kitty glitter slots https://beat-slot-machines.com/

trackback
trackback

konami slots for computer https://pennyslotmachines.org/

trackback

super lucky casino slots https://candylandslotmachine.com/

trackback
trackback

texas tea slots for fun https://2-free-slots.com/

trackback

3tincture

Prozac

Ihan mielenkiintoista noin psygologisessa mielessä, että lähes tulkoon kokonainen maa joutuu ”tukholma-syndrooman” valtaan

juha II

Tässä kulminoituu hyvin merkittävällä ja selkeällä tavalla MIEHEN ja vässykän välinen ero!
Kukin voi maailmankatsomuksellisista lähtökohdista katsoen valita kumpi on kumpi?

Ilkka Mänttäri

Ymmärtäkää nyt että kansakunnan kurssia ei muuteta hetkessä. Nyt ollaan aivopesun siitä vaiheessa että tosiasioiden esittäminen ei muuta mitään. Tämä Hutisalosukupolvi on jo menetetty.Täytyy kouluttaa uusi sukupolvi kouluissa joka arvostaa itsenäisyyttä ja sitä minkä esisisät ovat heidän edestään uhranneet. Kun kansakunnnan tuhoamiseen menee noin sukupolvi, niin menne sen rakentamiseenkin. Tämä aivopesty Hutisukupolvi on siinä viheesa että mitkään tosiasia eivät heihin vaikuta. Ajattelin sanoa että niinhän se homma etenee mutta toivon suomalaisten takia että ei etene.

Pirkko Tengstrand

Siinä matkan varrella on kansan demografia muuttunut niin paljon, että kehitystä eivät enää kanta-asukkaat yksin päätä.

kari

mutta kun ne kouluttajat ovat samaa hutisalon aateweljiä niin ei onnistu ,ensin pitää kouluttaa kouluttajat!

Nestori Lundahl

Ruotsalaiset eivät tyydy katsomaan sivusta kun heidän lapsiaan ammutaan.
Taatusti he tulevat tekemään jotain.
Veikkaan, että piankin on myynnissä lasten luotiliivejä.

Kata

Juuripa niin…sitä mitä pitäisi tehdä ei vain tapahdu koska hitsipilli-ukko niin sanoo ja muutama batihäxan hameet korvissaan,voi perkl…On niin uskomatonta RuotsinKIN touhu!

Ilkka Forsten

Ratkaisusi muistuttaa samanlaista lopputulemaa kuin Jope Ruonansuun kaatokännikypärä. Jos kolhii toistuvasti päänsä kaatokännissä, oikea ratkaisu ei ole lopettaa juomista, vaan laittaa kaatokännikypärä päähän jolloin ei tule kolhuja.

Ylimielisiä sanoisin

Ruotsalaiset ovat häpeäksi ruotsalaisille 😉
Ovat aina ottamassa malkaa toisen silmästä, vaikka tukki on omassa silmässä.

Ilkka Forsten

Ottaa malkaa ja mättää olgaa, mutta ei uskalla sanoa muslimeille mitään. Sitä se teettää kun sallitaan ensin varusmiehille hiusverkko ja kevyt päivämeikki, Ulle tykkää Börjestä ja börjelle kelpaa ullen lisäksi Håkan..

Millä erottaa ruotsalaisen vääpelin ja sotilaan toisistaan ? Kirveellä.

Swedistans peoples army

Rautakangella

Jouni karlsten

Kyllä on Löfenillä pokkaa arvostella Unkaria kun ruotsissa on miltei sota näiden kunniakansalaisten takia

Kaino-Vieno Huttunen

LGBT-agendan aktiivinen ulottaminen lapsiin alkoi suunnilleen samaan aikaan turvapaikanhakijavyöryn kanssa. Turvapaikanhakijoista valtaosa on tullut maista, joissa lapsiseksi ja lapsiavioliitot ovat osa kulttuuria. Stimuloimalla lasten seksuaalista heräämistä on haluttu sekä taata vierasarmeijalle mahdollisuus seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseen sekä sopeuttaa kantaväestöä sille vieraisiin ja tähän asti vastenmielisiin tapoihin. Löfvenin kommentit olisi minusta nähtävä osana tätä agendaa.

Eka Kettunen

Historia on osoittanut, että mitä tapahtuu Ruotsissa, tulee tapahtumaan myös Suomessa.

Ilkka Forsten

Ei ihan kaikki. Ruotsalaisia emme kelpuuta sotimaan kanssamme vaikka he sitä pikapuoliin kyselevätkin. Heille ei kelvannut puolustusyhteistyö viimesotien alla, ja nyt me emme tee mitään sveamamman pelastamiseksi. Sotilasvalani ei velvoita olemaan ruotsin apuna, mutta lupaan kyllä tulla länsirajalle pitämään huolen sitä että tunnussanaksi ei kelpaa asylum.

Ilkka Mänttäri

Kaikki ihmisten rakentamat organiaatit korruptoituvat ajan myötä, jotkut hitaammin jotkut nopeammin, näin myös Ruotsissa. Se on niiden luonne. Uudelleenorganisointi ei auta, ne tulisi repiä alas ja perustaa uusi, ehkä samaan tehtävään. Ihmisten jotka ovat toimineen tällaisissa organisaatiossa esim. 10-15 vuotta ei tulisi sallia toimia enää poliittisissa organisaatioissa joissa päätetään muiden ihmisten asioista.
Kyllä meillä fiksuja ihmisiä riittää. Joku voi kysyä että mitenkäs sitten tämä kokemus huomioitaisiin. Kokemus tuo yleensä myös kyvyn hyötyä korruptiosta joten sellaiset ihmiset ovat arvokkaampia tavallisina äänetäjinä koska jonkinlainen taju väärinkäytöksistä jo on, mutta ei enää kykyä hyötyä niitä.

John Quiman

Olen tullut ajatelleeksi minäkin, että kansanedustajien kausien määrä pitäisi rajoittaa kahteen tai kolmeen enintään. Puolueiden puoluekuri pitäisi kieltää, sillä se on perustuslain vastainen, se vie kansanedustajalta itsenäisen päätäntävallan. Sen kieltämiseen ei tarvitse kirjoittaa uutta lakia edes, riittää, että olemassaolevaa lakia noudatetaan.

Virkamiesten, jotka nimitetään poliittikkojen toimesta, virkakauden tulisi päättyä vaalien jälkeen. Siinäkin pitäisi olla jokin enimmäisaika myös, sillä päättävissä asemissa olevat virkamiehet korruptoituvat helposti ajan kanssa. Niillä on tapana myös olla puolueuskollisia ja vaikeuttaa uuden politiikan läpiviemistä.

Nythän tuo koko koneisto on juuri kertomallasi tavalla korruptoitunut ja vieläpä todella niin raa’asti, että se toimii laeista piittaamatta ja sivuuttaa perustuslainkin keksimällä selityksiä. Vaihtuva virkavastuu toisi myös riskin väärintekojen paljastumisista, kun ei voisi enää ”veli suojella veljeä” nykyiseen tapaan. Koko systeemi on rakennettu niin, että korruptio voi rehottaa paljastumatta. Ehkä se on heidän mielestään tarkoituskin.

Tuumailija

Tuota olen itsekin ajatellut, pellossa eläminen jatkuu kitkatta kun kyseessä on yksilön ja puolueen etu, edes oppositio ei ole nostanut kissaa pöydälle… Samalla voisi asettaa eston sille, ettei vaaleissa pudonneita voi palkata jääviyden vuoksi edes ”avustajiksi”. Nuhteettomuuspykälä myös takaisin käyttöön, nythän monessa puolueessa on vaikka minkälaista kriminaalia kansanedustajana esim. Al Taee.
Toinen on puoluetuki, joka pitäisi lakkauttaa tai muuttaa niin että se olisi kohtuullinen ja tasavertainen isojen ja pienten puolueiden kohdalla.

Ilkka Forsten

Vaihdetaan demokratia äärioikeiston diktatuuriksi, siinä ratkaisu joka miellyttää itseäni. Kaikki muu on räpeltämistä jossa on luovittava turhanpäiväisten pykälien keskellä.

Markku Nieminen

Olen jo kauan yrittänyt tolkuttaa ihmisille että kaikkein paras ja nopein tie demokratiaan olisi hyväveliverkoston hajottaminen. Siihen ei auta kuin heittää kaikki vanhat puolueet ulos eduskunnasta ja poliittiset virkamiehet pihalle.

Lopputulos ei ole demokratiaa

Eikös demokratian keksijämaassa Kreikassa aikoinaan jokainen palveli vuorollaan.
Avainsana vuorollaan.
Nyt samat pierut pyörii nahkahousuissa vuodesta toiseen sössöttämässä ja sössimässä.

Meri Kreikan

Hyvin sanottu. ruotsalaiset voisi mennä itseensä. Ja huomata että housut on ruskeet.

John Quiman

Ruotsissa lasten suojelu on sitä, että valtio syöttää propagandaa koulutuksen kautta mielin määrin, piittaamatta pätkääkään lasten eduista, piitataan ainoastaan puolueen ideologian levittämisestä. Lisäksi nykyisin tuo fyysinen koskemattomuuskin on varsin heikoilla Ruotsissa. On rahdattu maahan valtavan suuri määrä henkilöitä, jotka ovat todellinen uhka lapsillekin. Koululaisia ryöstellään, pahoinpidellään ja raiskataan. Lisäksi koulujen taso on laskenut tulijoiden vuoksi niin heikkoksi, että ruotsalaislle lapsille tulee tulevaisuudessa paljon ongelmia, joilta olisi säästynyt, jos kouluissa ei olisi ollut ns. rikastajia. Ruotsi ei siis välitä lapsistaan ja lastensa eduista vähääkään. Vain poliitikkojen sairaat ajatukset ja vallassa pysyminen on merkityksellistä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Irmeli

Ruotsi on jo menetetty. Ei Jimmie Äkesson ja kumppanit yksin pysty mitään muutamaan. Joku imaami oli malmöössa vaatinut ettei Ruotsin lippua käytetä, kun siinä on risti…niimpä niin vieraat on isäntiä ja sehän niillä islamisteilla on tarkoituskin. Kauheinta asiassa on että varmaan Ruotsin hullut suvakkipiirit nyt pohtii että poistetaanko se risti, niin kunniakansalaiset olisi tyytyväisiä, mitäpä islamistien eteen (oman tuhon) ei tehtäsi. Täällä on valitettavasti yhtä harhaiset suvakit ja tyhmät. En kaikkea kyllä hyväksy mitä Orbankin tekee, hän on minusta liikaa yksinvaltias ja kyllä minusta nykypäivänä pitää antaa esim.homojen ja lesbojen elää rauhassa ja hyväksyttävästi tasa-arvoisia, yhdessä ilman pelkoa.Mutta tämä muu sukupuolihörhöily sitten onkin asia erikseen…Lapsille ei pidä tuputtaa mitään mallia ei koulussa eikä kotona, lapsen kuuluu kasvaa vaan lapsena, ihan omana itsenään ja siinä vaiheessa he ovat joko tyttöjä tai poikia.

Ilkka Mänttäri

Venäläisen loikkarin, upseerin mukaan maan tuohoaminen kestää parikymmentä vuotta. Ruotsi alkaa olla aika lähellä. Ei se tapahdu vakoilemalla tai muullakaan agenttihömpällä se tapahtuu systemaattisella kasvatuksella, kouluja myöten. Kylvämällä epäluuloa normaaliin etiikkaan ja moraaliin ja mädättämällä siihen näkemykseen yhtyvien hyödylllisten idioottien kanssa kansakunnan koko moraali.Hyödylliset idiootit tarkoittaa suomen ja ruotsinkin tapauksessa vihervasemmistoa. Kun sitten päämäärä on saavutettu niin näillä idiooteilla ei ole enää käyttöä, ne ovat epäluotettavia, niistä hankkiudutaan eroon. Ne eivät koskaan pääse valtaan ja seuraava askel, totalitarismi on valmis.

Ilkka Forsten

Meille annetaan vaihtoehdoksi Tupu Hupu ja Lupu, joka ei kuitenkaan toimi, joten hypätään suoraan diktatuuriin. Siinä on niin paljon hyviä puolia joilla voi estää ongelmat jo kehdossa niin sanoakseni.

Ilkka Forsten

Minua alkaa yököttää tuo ruotsalaisten moraalisäteily muiden suhteen. He ovat niin tonttuja että äännestävät kerrasta toiseen maansa johtoon yhden hitsarin, joka ei osaa muuntua mihinkään totutusta demarikaavasta vaikka lapsia kuolisi omalle pihalle.

En tiedä mikä vitsaus pitäisi tapahtua että svensonit heräisivät todellisuuteen, ja mikä pahinta, he saastuttavat omalla agendallaan myöskin suomen poliittista ilmapiiriä. Meillä kumarretaan syvään ja hartaasti kun esitelmöidään toimivasta integraatiosta naapurimaassa, joka on kuitenkin ihan pelkkä puffi.

Ongelmat kumuloituvat koko ajan pahempaan suuntaan, ja samaan aikaan esitelmöidään Unkarin suuntaan miten vahingollista politiikkaa he tekevät kansalleen sanomalla ettei sukupuolia ole kuin kaksi. Niitä ei ole kuin kaksi, mutta ruotasalainen demarius tuntuu olevan kuin rutto joka mädättää kaiken edellään.

Ilkka Mänttäri

Kaikki tiedämme että Unkari toimii oikein. Ainoastaaan totalitääriseen yhteiskuntaan pyrkivät hyödylliset idiootit eivät sitä ymmärrä.

Sampo Maa

Se on se unelma ja rikkaus. Äijät jotka eivät muuhun pysty kuin paukuttelemaan umpimähkään ympäri korttelia. Niitä pitää saada joka niemeen ja notkoon. Se on sitä monimuotoisuutta jota ilman ei voi elää.

Sampo Maa

Ai niin ja se moottoripyöräpoliisin tapaus. Vahinko, sanoi joku. No nyt alan kallistua sille kannalle, että niinpä olikin. Että poliisi oli tulossa päivittäistä kivapuhetta pitämään, mutta rautaa vain sattui olemaan ilmassa sen verran, että kävikin ikävästi. Sattuuhan sitä, poikien pyssyleikeissä.

juu

Ruotsin poliitikot ( ja kansalaiset) on muutenkin ällöttävän tekopyhää.
Taas siellä on kauhisteltu, tuomittu ja ihmetelty miten tämmöistä voi tapahtua.
Vaikka viimeisen 10-vuotta ovat kaikki nähneet mitä tapahtuu, ja vain sulkeneet silmänsä (ja muiden suut), ja päinvastoin edesauttaneet Ruotsista tulemaan euroopan turvattomin maa.

marko

Ja mitenkähän nämä Ruotsin poliitikot eroaa Suomen poliitikoista?
Ei niin mitenkään, yhtä lailla täällä poliitikot varsinkin hallituksessa sulkee silmänsä ja luulee toimivansa paremmin kuin naapurissa, vaikka ihan suoraan naapurin jalanjäljissä mennään.

Ilkka Forsten

Kun Donald Trump sanoi että hän ei enää ihaile ruotsia, sillä maa on tehnyt itsestään täyden kaatopaikan, alkoi suvakkimölinä äärioikeistosta joka pyrkii sanelemaan itsenäiselle maalle kuinka on toimittava. Nyt se ” itsenäinen ” maa on puolikalifaatti ja meno sen mukaista. Oliko trump niin kovin väärässä kun näki mikä on todellisuus ja sanoi sen ääneen ?

Suvaitsevainen henkilö

Ruotsin lapsiammuskelu johtui varmaan oikeistolaisten rasismista jonka uhri ampuja oli. Joten ei voi verrata.

marko

Yksittäistapaus ja se on kantaruotsalaisten vika,koska ovat niin rasistisia ja suvaitsemattomia, ihan niin kuin täälläkin. Eiks niin? =)

Kata

Niin ohisalo sanoi taannoin että ”Joutuvat valitsemaan rikoksen kun rasismia…”Ei sanatarkasti mutta tällaista hän sanoi, ”Joutuvat valitsemaan” voi YÄK!

Ilkka Forsten

Saanko minäkin ” joutua ” samaan valintaan, niin olisi helpompi selittää miksi teen sen josta ei kukaan pidä, mutta mikä on pakko tehdä enemmin tai myöhemmin, ja en puhu maitokaupassa käynnistä.

Meri Kreikan

Sanoisin nyt tähän. Sarkasmi ei enää toimi. Ruotsin tilanne on jo liian pitkällä.

Pirkko Tengstrand

Tiedoksi suvaitsevaiselle!
Ammuskelu oli klaanien välisiä yhteenottoja, mukulat vain sattuivat olemaan luotien tiellä. Eikä tämä ole mitenkään harvinaista, että klaanit paukuttelevat toisiaan kaduilla keskellä päivää. Se joka saa luodin kehoonsa on väärässä paikassa väärään aikaan

Kata

Ei helevata miten se hitsari kehtaa?Ai niin Ruotsin pääministeri seuraavat tuhat vuotta.Klooneja pitää tehdä mutta stefu pitää olla pm.
Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Javisst…. 😎

Rullattu

Minä toivon löffelle että saa palkkionsa siitä helvetistä mitä on ihmisille ruotsissa aiheuttanut.

Seppo-Sisko

Karma kyllä palkitsee hitsarin..

Ilkka Forsten

Puikko ei syty, siinä hitsarille oikea rangaistus.

Pirkko Tengstrand

Joskus ajattelen, että tämä tilanne johon ruotsalaiset ovat itsensä ajaneet, on karmaa siitä miten he toimivat ww2:n aikana, varsinkin Norjaa kohtaan.

Kivapuhe

Toivon että et tälläisiä kommentteja enää kirjoittelisi.

Ilkka Forsten

Miksi ?

Pirkko Tengstrand

Koska tekopyhä ei kestä todellisuutta eikä omista tippaakaan huumoria. Hän nukkuu silmät ummessa omassa kuplassaan.