Kotimaa Rikos

Otanmäen taposta epäillyt turvapaikanhakijat esitetään vangittavaksi

Rikoksista epäiltyjä tullaan esittämään vangittaviksi. Heidän epäillään todennäköisin syin syyllistyneen tappoon ja kahteen ryöstöön. Miehet ovat syntyneet vuonna 1988 ja 1997.


Asiassa on kuulusteltu rikoksista epäiltyjä, ryöstön asianomistajaa ja todistajia. Kuulustelujen sisältöjä ei voida tutkinnallisista syistä kommentoida, kertoo rikosylikomisario Jarkko Maksniemi.

Kajaanin Otanmäessä löytyi sunnuntaina 11.9.2016 aamulla Vuorimiehentien varrelta kuollut, vuonna 1964 syntynyt Otanmäkeläinen mies. Mieheltä epäillään anastetun omaisuutta. Asiaa tutkitaan tappona sekä ryöstönä. Otanmäessä ryöstettiin Uunimiehentiellä 11.9.2016 sunnuntaiyöllä klo 00.00 – 04.00 välisenä aikana 1975 syntynyt Otanmäkeläinen mies. Mieheltä anastettiin väkivaltaa käyttäen matkapuhelin. Asiaa tutkitaan ryöstönä.

Poliisi on ottanut tapauksiin liittyen kiinni kaksi Irakilaista miestä. Miehiä epäillään molempiin tapauksiin. Toinen epäillyistä otettiin kiinni Otanmäestä ja toinen Kajaanin keskustasta. Kiinniotot sujuivat rauhallisesti. Asian tutkintaa jatketaan asianosaisten ja todistajien kuulusteluilla ja puhuttamisilla sekä teknisellä tutkinnalla.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa