Kotimaa Rikos

Oulun käräjäoikeus tuomitsi 32-vuotiaan miehen raiskauksen yrityksestä ehdolliseen vankeuteen

Kuva Pxhere.
Oulun käräjäoikeus on tuominnut Mohammed Nurhussienin 6 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen raiskauksen yrityksestä.

32-vuotias Mohammed Nurhussien yritti 12.2.2018 pakottaa asianomistajan kanssaan sukupuoliyhteyteen käyttämällä väkivaltaa.

Nurhussien ja uhri olivat olleet Nurhussienin asunnolla, ja uhri nousi Nurhussienin sohvalta aikeissaan poistua asunnosta. Nurhussien nousi samanaikaisesti ja kaatoi uhrin sängylle. Nurhussien makasi uhrin päällä pitäen toisella kädellä tämän käsivarresta kiinni ja hivellen toisella kädellä asianomistajan rintoja.

Uhri yritti työntää Nurhussienin pois päältään ja käski tätä lopettamaan. Lopulta uhri alkoi huutamaan ja yritti päästä  Nurhussienin alta pois. Nurhussien piti päätään uhrin pään oikealla puolella pussaillen asianomistajan päätä ja hiuksia sekä samanaikaisesti hiveli uhrin rintoja ja puristi kovempaa tämän käsivartta.

Uhri käski lukuisia kertoja Nurhussienia lopettamaan, mutta tämä jatkoi kielloista huolimatta koko ajan voimakkaammin. Uhri yritti potkia ja myös puri Nurhussienia olkapäästä ja kaulasta, jotta tämä lopettaisi. Lopulta Nurhussien lopetti ja nousi uhrinsa päältä, kun uhri  kertoi miehensä tulevan hakemaan häntä. Uhri poistui tämän jälkeen Nurhussienin asunnolta.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi Mohammed Nurhussienin kuudeksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen ja suorittamaan valtiolle rikosuhrimaksua 80 euroa sekä todistelukustannuksia 19 euroa.

Puolustusasianajajan palkkio 1 554,96 euroa jää veronmaksajien maksettavaksi.

Lähde Oulun käräjäoikeuden julkinen seloste ja tuomiolauselma

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa

Liity kannattajajäseneksi