Kotimaa Rikos

Oulun käräjäoikeus tuomitsi ulkomaalaismiehen yli 3 vuoden vankeuteen suomalaistytön törkeästä raiskauksesta

Vasemmalta arabiankielen tulkki, Abdul Aziz Nayef Dbeisan Al-Bodour, puolustusasianajaja. Kuva Petri Saarela.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi tänään Abdul Aziz Nayef Dbeisan Al-Bodourin 15-vuotiaan suomalaistytön törkeästä raiskauksesta ja törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä 3 vuodeksi 2 kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen.

Vuonna 1995 syntynyt Abdul Aziz Nayef Dbeisan Al-Bodour tuomittiin tänään Oulun käräjäoikeudessa 12.11.2018 Oulussa yksityisasunnossa suoritetusta alaikäisen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä 3 vuodeksi 2 kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen.

Uhri oli saapunut Ouluun vieraalta paikkakunnalta ja päässyt erääseen asuntoon yöpymään, johon myös Al-Bodour saapui. Yöllä uhri heräsi siihen, kun Al-Bodour oli ottanut tältä housut pois ja raiskasi uhrin sukupuolielimellään ja sormillaan.

Oulun käräjäoikeus määräsi Al-Bodourin maksamaan uhrille 7 000 euroa vahingonkorvausta henkisestä kärsimyksestä sekä 100 euroa kivusta ja särystä. Al-Bodour määrättiin myös korvaamaan uhrin asianhoitokulut 200 euroa.

Al-Bodourin asianajajan palkkio 8 386,96 jää veronmaksajien tappioksi. Veronmaksajien tappioksi jäävän uhrin asianajajan palkkion 3 809,65 Al-Bodour joutuu korvaamaan valtiolle.

Al-Bodour tuomittiin myös maksamaan rikosuhrimaksua 80 euroa.

Lähde Oulun käräjäoikeuden tuomiolauselma.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit