Eurooppa Maahanmuutto

Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen

Paul Collier. Kuva Africa progress panel / Flickr / CC BY 2.0

Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa.

Professori Paul Collier puhui Tanskan sosiaalidemokraattien konferenssissa Kööpenhaminassa viime viikolla ja torjui ajatuksen pakolaisten tuomisesta Eurooppaan.

– Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallisesti autettavaa kohden. Kotimaahansa jäävät ovat yleensä paljon heikompia kuin ne, joilla on voimavaroja lähteä Eurooppaan, Collier totesi.

Professori kyseenalaisti myös pakolaisten Eurooppaan ottamisen motiivin.

– Lähes kaikki saapuvat Eurooppaan maista, jotka ovat jo turvallisia … Ajatus siitä, että tämä väestöryhmä olisi valtavassa avun tarpeessa on yksinkertaisesti vastuuton ja älyllisen laiskuuden tuotosta, hän totesi.

Paul Collier on Oxfordin yliopiston professori ja yksi maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista. Hän uskoo, että eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, jossa autetaan vain muutamia monien kustannuksella. Hänen mukaansa EU:n tulisi sulkea rajat ja tehdä investointeja lähialueilleen.

Berlingske

Otsikkoa muutettu 26.12 klo 18:53

Tilaa
Ilmoita
guest
12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

guide writing dissertation https://dissertations-writing.org/

trackback

online dissertation help to write https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback
trackback
trackback

free slots just for fun https://www-slotmachines.com/

trackback

konami slots riches https://411slotmachine.com/

trackback

free aristocrat slots https://slotmachinesforum.net/

trackback
trackback

carnival in rio slots https://candylandslotmachine.com/

trackback

scatter slots characters https://2-free-slots.com/

trackback

2nevermore

trackback

[…] oma-aloitteisesti tänne tulevien määrää. Yhden Suomeen tuotavaan käytetyllä rahalla saisi 135 pakolaista paremmat olosuhteet kotimaassaan. Ministeri siis pitää 10.000 Suomeen pääsevän ihmisarvoa […]

Kansalaisen verkkokauppa