Eurooppa

Pääministeri Orbán Fox Newsin TV-haastattelussa: Unkari on meidän maamme, sinne tuleminen ei ole ihmisoikeus – VIDEO

Pääministeri Viktor Orbán ja Tucker Carlson. Kuva Unkarin hallituksen kansainvälisen viestinnän luvalla. Photo Government of Hungary.

Pääministeri Viktor Orbán keskusteli Fox News -median Tucker Carlsonin kanssa muuttoliikkeestä, Joe Bidenistä ja mahdollisesta muuttoliikkeestä lännestä itään.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán oli eilen illalla yhdysvaltalaisen Fox Newsin haastattelussa. Ohjelman juonsi raskaan sarjan media-ammattilainen Tucker Carlson.

Muuttoliikkeestä pääministeri Orbán kertoi, että ainoa oikea ratkaisu vuonna 2015 oli pysäyttää sellaiset maahanmuuttajat, joilla ei ollut minkäänlaista oikeutta saapua Unkarin alueelle.

– Ei voi sanoa yksinkertaisesti, että OK, tämä on mukava maa, haluaisin tulla tänne ja asua täällä, koska täällä elämä on mukavampaa. Ei ole ihmisoikeus tulla tänne. Ei millään muotoa, koska se on meidän maamme. Se on kansakunta, yhteisö, jolla on historiallisia perinteitä, kieli, pääministeri Orbán sanoi.

Pääministerin mukaan monet Euroopan maat päättivät tuolloin avata uuden luvun historiassaan. Nämä maat kutsuvat sitä ”uudeksi yhteiskunnaksi”, joka on kristinuskon jälkeinen, kansakunnan jälkeinen rakenne. Ne uskovat vakaasti, että on hyvä asia, jos eri yhteisöt kuten muslimit ja kristityt sekoittuvat.

– Tämän lopputulos ei ole hyvä. Ei ole olemassa vastausta, onko se hyvä vai huono, mutta mielestäni se on erittäin riskialtista, ja mahdollisuus, että se ei ole hyvä vaan erittäin huono, on ilmeinen. Ja jokaisella kansakunnalla on oikeus ottaa tämä riski tai olla ottamatta sitä. Me unkarilaiset päätimme olla ottamatta tätä yhteiskunnan sekoittamisen riskiä. Siksi Unkaria vastaan hyökätään niin kovasti, pääministeri Orbán sanoi.

Tucker Carlson muisteli, kun Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Joe Biden kutsui Unkarin pääministeriä ”totalitaariseksi roistoksi” vaalikampanjassaan viime vuonna. Pääministeri Orbán totesi, että monet unkarilaiset reagoivat kysymykseen ”Kuka on se kaveri, joka sanoo noin?”

– Okei, hän on Yhdysvaltain presidentti, ja meidän pitää ottaa hänet vakavasti. Mutta joka tapauksessa hän on joku, joka ei puhu kieltämme ja jolla on hyvin rajallinen tietämys Unkarista, pääministeri Orbán sanoi ja lisäsi, että Bidenin huomautus oli henkilökohtainen loukkaus kaikkia unkarilaisia kohtaan.

Pääministeri Orbánin mukaan syy siihen, miksi Biden ei pidä Unkarista ja Puolasta, johtuu niiden menestyksestä.

– Länsimaiset liberaalit eivät voi hyväksyä sitä, että länsimaisen sivilisaation sisällä on konservatiivinen, kansallinen vaihtoehto, joka menestyy paremmin jokapäiväisessä elämässä kuin liberaalit, pääministeri totesi ja sanoi Unkaria esimerkiksi siitä, että kun hallinto perustuu perinteisiin arvoihin, kristinuskoon ja kansalliseen identiteettiin, se voi menestyä paremmin kuin vasemmistolainen liberaali hallitus.

Pääministeri Orbán analysoi nykyisiä suuntauksia ja muistutti, että monet kristityt, konservatiiviset perheet ovat alkaneet ajatella, että Länsi-Eurooppa ei ole enää tarpeeksi turvallinen, ja muuttavat Unkariin.

– Tulevaisuus [Länsi-Euroopassa] on epävarma, pääministeri sanoi ja huomautti, että Euroopan tulevaisuus voi näyttää odottamattomalta, kun ”Euroopan sisällä alkaa uusi muuttoliike lännestä itään.”

Lähde About Hungary.

Lisätty Fox Newsin video ja muutettu otsikkoa 6.8 klo 23:01

Tilaa
Ilmoita
guest
63 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Mitä enemmän Suomen korruptoitunut valtamedia valtapuolueiden kanssa haukkuvat, solvaavat ja ilkkuvat. Sitä syvemmälle edm. tahot kaivavat kuoppaa itselleen.

Unkari on uhka ja näyteikkuna EU:lle, Ameriikan demokraatti-kommunisteille ja globalisteille siitä kuinka menestyvä, terve, yhteiskuntarauhallinen ja omasta kansasta huolehtivainen valtio se on. Verrattuna ”vihamiestensä” omaan sekasortoiseen, epäoikeudenmukaiseen, turvattomaan, eriarvoiseen, moraaliseen rappiotilaan ja ydinperhe vastaiseen yhteiskuntahenkeen, joka haisee yhtä pahalta kuin suun täydellinen mätäneviä hampaita!

Kertokoot se puolestaan, että Ruotsin monikulttuurisesta onnelasta on muuttanut puolisen miljoonaa kantaruotsalaista Puolaan ja Unkariin sekä Herra ties muualle, jossa on vielä järkeä ja etenkin sen valoa jäljellä tässä vain henkistä pimeyttä täynnä olevassa länsimaailmassa!

Kaikki pojot ja kunnia niile, jotka ovat sen ansainneet suoraselkäisellä miehekkäällä tavalla välittämättä siitä mitä tuleman pitää. Pakenematta hömppä-lehtien kanteen karvaisine napoineen silloin kun poliittinen paine ja taakka käy liian suureksi kantaa!

Maalainen

Suomen kuvalehti 31 / 2021. Alatyylinen ”artikkeli” Unkarista. Entinen laatulehti.

John Quiman

Siinä kertovat, että Orbanin kannatus on laskussa ja voi olla, että hänen puolueensa ei seuraavissa vaaleissa menesty yhtä hyvin kuin aiemmin.

Kuinkas tuo on mahdollista, kun samaan aikaan julistavat suvakkipoliitikot, että Orban on fasistinen diktaattori?

Daniel

Siten se on mahdollista että Orbán edustaa kansaa mutta nämä toimittajat ja suvakkipoliitikot edustavat korruptoinunutta eliittiä Sorosin verkostossa.

John Quiman

Juuripa niin. Suomen marinoitu hallitus toimii ulkomailta saatavien ohjeiden mukaan. Onhan Sanna Marin myös Klaus ”The Great Reset” Schwabin erityiskoulutuksessa, joka on nuorille vaikuttajille. Sannan saavatkin halvalla, kun se ei ole vielä oppinut suuriin rahoihin. Pikkurahoja, vähän lehtijuttuja ja muutama ylistävä kehu riittävät hyvin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Matti Kalliokoski on suomalainen toimittaja. Hän työskentelee Suomen Kuvalehden päätoimittajana. Kalliokoski on toiminut aiemmin Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittajana ja pääkirjoitustoimituksen esimiehenä sekä Ilkka-lehden päätoimittajana….sepäse….

Arvi A.

Muslimit eivät ole integroitavissa. Tämä asia täytyy ymmärtää. Sen jälkeen toimenpiteet, eli niitä ei saa päästää maahan, mikäli on jo päästetty, niin säilöönotot ja karkotukset.

Kaino-Vieno Huttunen

Eivät kristityt ja muslimit tule koskaan sekoittumaan. Eihän tässä ole onnistuttu edes Lähi-Idässä 1400 vuodessa. Siellä kristityt elävät yleensä vainottuina vähemmistöinä. Paikoitelle vakaimmissa ja länsimaistuneimmissa maissa uskonnot ovat pystyneet elämään rauhassa rinnakkain. Tällaisia maita ovat olleet mm. Libanon ja Syyria. Mutta rauhanomainen rinnakkaiselo on eri asia kuin sekoitttuminen.

Kritisoisin myös tapaa, millä tämä sekoittaminen pyritään runnomaan läpi. Se on henkistä väkivaltaa, painostamista ja vaientamista. Suomalaiset eivät kiinnitä tähän niin paljon huomiota kenties siksi, että olemme maallistuneet. Pohjimmiltaankin suomalainen on rationaalinen luonne, siitä merkkeinä ovat korkea tietotekninen osaaminen ja ylipäänsä tosin nyt rapautumassa oleva yhteiskunnan toimivuus.

Kirkko merkitsee myös meille vierasta valloittajaa, joka sinetöi kulttuurimme tuhon. Ja muinaisuskomme oli osa tuota kulttuuria. Kirkot rakennettiin valoittajan symboleiksi vanhojen uhrilehtojen paikoille. Yhteen aikaan, jolloin kirkot olivat vapaasti auki matkailijoille, tykkäsin käydä hiljentymässä niissä ja kyllä niissä korkeat värähtelyt olivat.

Jos lisäisin lyhyesti värähtelyistä, maahanmuutto islamilaisista maista on tuonut Suomeen paljon brutaalia ja väkivaltaista energiaa, vihaa ja materialismia. Mukana on myös mustasukkaisuuden pimeämpiä värähtelyitä sekä muita jalostumattomia ja sameita elementtejä, epärehellisyys mukaan lukien. Niiden törmäys omiin kansallisiin voittopuolisesti kehittyneempiin energioihin on sunnyttänyt jännitteitä.

Toisaalta itse koen islamin uhkaksi kaikille rationalismille, kristinuskolle sekä muinaisuskolle. Koenkin, että meidän pitäisi ainakin jollakin tavalla kyetä yhdistämään voimamme.

Horace Smith

Kansojen sekoittuminen on mahdollista jossain määrin vasta sitten, kun ne maallistuvat. Vasta uskontojen syrjäyttäminen mahdollistaa järjenkäytön.

Maallistuminen ei tule ihan heti tapahtumaan, koska islam ja sen kaltaiset uskonnot mahdollistavat alistamisen, sorron ja diktatuurin. Näillä kansat voidaan pakottaa tunnustamaan tiettyä uskontoa.

Sinänsä onkin outoa , että rauhalliset ja järjestäytyneet länsimaat oikein kerjäävät sekasortoa, väkivaltaa ja terrorismia tuodessaan islamilaisista maista porukkaa. Vaikka onkin aivan selvää mitkä tahot tätä tuontia kannattavat, niin eivät ne itsekään välty islamin aiheuttamilta haitoilta.

Täytyy sanoa, että mielenkiintoisia aikoja eletään. Asiat, niin hyvät kuin huonot etenevät vauhdilla. On hyvä pitää mielessä, että myös seuraukset tapahtuvat nopeasti hyvässä, mutta vielä nopeammin pahassa.

John Quiman

Ei maallistuminen poista uskontoja. Se ainoastaan muuttaa uskomukset aineellisemmiksi.

Sitten uskonto on viherfasismi tai kommunismi tai kokoomuslaisuus tai mikä tahansa poliitinen tai epäpoliittinen idea, johon uskotaan, jonka asialla ollaan henkeen ja vereen, jota palvotaan jne. Niissä järjen käyttäminen ei ole suosiossa, koska pitää pysyä ruodussa ja ”tiedostaa” eli uskoa.

Ne, joilla on taipumusta vouhottaa, vouhottavat sitten uskontojen sijaan noissa piireissä. Sama asia, eri paketissa.

Ilkka Mänttäri

Olen Johnin kannalla, Voitko ymmärtää sen. Kuitenkin jotakin ajatuksia.
Maailmassa on tuollaisia perusasioita, kuten että totuudenpuhumisesta ei saa rangaista. Tiedän että Suomessa on tuota tapahtunut. Meidän täytyy todellakin ottaa tarkasteluun koko oikeusjärjsetelmä. Joku tuomari aikoinaan sanoi että heille merkitsee vain laki, ei oikeus. Onko kaikki moraali unohtunut, kai se sitten on niin. Meidän täytyy todellakin ottaa käsittelyyn koko oikeusjärjstelmä, ei se mitä ministerit siitä sanovat. Siinä voitaisiin myös ajatella valtakunnansyyttäjän asema. Hän on jo menettänyt kaiken luotettavuutensa. No vain kansalaisten keskuudessa, ei byrokraattien.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Horace Smith

Niin, kuka sitten totuuden määrittää? Sodassa se on voittaja(t). Diktatuurissa diktaattori. Suomessa poliitikot.

Totuus on kolmiteräinen miekka, sinun totuus, minun totuus, ja sitten se totuus.

Suomessa ollaan kuitenkin melko hyvällä mallilla, mutta minua huolestuttaa yhtä lailla, että tiettyjen tosiasioiden ääneen puhuminen on käytännössä kielletty.
Normaalijärkinen poliitikko ymmärtää, ettei näin voi toimia pitkässä juoksussa, koska se nostaa painetta tehdä asioille jotain. Olenkin ihmetellyt, kuinka pitkään ruotsalaiset sietävät sitä paskaa, mitä heidän niskaan jatkuvasti kaadetaan. Vai ovatko sitten vain niin lampaita.

John Quiman

Voittajan totuus, ei ole mikään totuus, mutta se on voittajan valhe. Diktaattorin totuus ei ole mikään totuus, vaan diktaattorin valhe. Poliitikkojen totuus ei ole tmikään totuus, vaan poliittikkojen valhe. Ne eivät ansaitse tulla kutsutuksi totuudeksi lainkaan. Vaativat kyllä, että niitä tulee pitää totuutena, mutta ei se niistä totuutta tee.

Totuus on yksi ja se on vain ja ainoastaan totuus.

Jos puhutaan tapahtumista, totuus on tapahtuma itsessään, kokonaisena, mitään lisäämättä ja mitään pois jättämättä.

Jos puhutaan asoista, on totuus juuri se sellaisena kuin se on.

On yksi asia tietää asia tai tapahtuma sellaisena kuin se on ja toinen asia ymmärtää se sellaisena kuin se todella on. Puhtaaseen totuuteen ei meillä riitä kykyä, koska olemme varsin tietämättömiä.

Lähimmäksi totuutta pääsemme sisäisellä rehellisyydellä, rehellisyydellä itselle. Se ei perustu opittuihin asioihin, se perustuu sisäiseen näkemykseen, sen syvyyteen. Sitä voi lähetyä olemalla itselleen rehellinen ja pyrkimällä olemaan aina vain rehellisempi. Se ei ole uskoa, eikä se ole kuvittelua sen enempää.

Sitä voi käsittää, jos siihen paneutuu ja oppii soveltamaan sitä kaikkien asioiden tarkastelussa. Joillakin se on luonnostaan käytössä, joillekin se on jotain mitä karttavat viimeiseen asti. Se antaa eniten elämässä ja sillä on merkitystä enemmän kuin millään muulla asialla maailmassa. Mikään oppi ei korvaa sitä, eikä sitä voi väännellä joksikin menettämättä sitä.

Siksipä totuus nousee sisältämme, tai sitten se ei nouse.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Hitokseen totta!

John Quiman

Kristityt ja muslimit tuskin ikinä voivat elää harmoniassa, koska muslimien ajatus on, että kristittyjen tulee kääntyä islamiin tai kuolla. Tämä ei anna oikein hyviä lähtökohtia.

Kirkko, luterilainen kirkkomme on sen sijaan politisoitunut ja koska sen kristillisyys on mennyttä, se mielistelee ja pyrkii läheiseen yhteistyöhön islamin kanssa. Islaminuskoiset varmaan nauravat nurkan takana, miten typeriä kristityt, siis kirkko, ovat.

Jos katsotaan kristinuskon vaikutukseen Suomessa, on se tietysti ollut pitkiä aikoja tukahduttava ja vanhemman tiedon eli henkisen perinteen hävittäjä. Se on kuitenkin edesauttanut Suomea kehittymään kohti nykyistä osaavaa yhteiskuntaa. Kristinuskon vaikutus, olkoon se mikä tahansa, ei kuitenkaan ole ollut tuhoisa ja sen ideat elävät kulttuurissamme. Ovat henkisesti kovin rajallisia, mutta esim. islamiin verrattuna vallan mainio. Jos haluaa ymmärtää islamin vaikutuksen kansoihin, ei tarvitse kuin katsoa pieni hetki islamilaisiin valtioihin. Niistä on vaikea löytää mitään aidosti hyvää, eivätkä niissä ole lainkaan sellaista rehellisyyttä ja keskinäistä luottamusta kuin kristillisissä maissa, siis maissa, joissa ajattelu pohjautuu pitkälti kristinuskoon, olipa ajattelija mielestään kristitty tai ei.

Mitä sitten olisi, jos Suomessa olisi säilynyt vanha uskonnollinen perimätieto hallitsevana, on vaikea sanoa, mutta nyt on mennyt näin. Tällä hetkellä kristinusko on väistyvä, mutta uutta ei ole kansan keskuuteen levinnyt, eikä materialismi henkisenä pohjana ole kuin kuollut ja eloton sekä tyhjä.

Saatamme ajatua aikaan, jolloin ihmiset ovat epätoivoisia, koska henkinen sisältö elämässä on ontto, toimimaton. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että yhteys omaan sisäiseen on kadotettu. Sen voi herättää, mutta kuinka moni on valmis tekemään jotain sen eteen. Moni valitsee erilaiset tavat huumata itsensä. Yksi ostaa aina uusia laitteita, toinen pelaa pelejä, kolmas kittaa kaljaa ja neljäs etsii huumeiden myyjää.

Kata

Ei voi ko olla sammaa mieltä!

winston smith

hyvää settiä Aino.On mielenkiintoista miten liberaali länsi suhtautuu/suhteuttaa eri väestöryhmien toimia.(kepposet mukaanlukien)Esim Suomalaiset ”suvaitsevaiset”loihe lausuman seuraavankaltaista settiä:sitaatti auki:Suomalaismiehet hakkaavat ja tappavat naisia rutiininomaisesti.Tämän ollessa normaalia meninkiä maassamme.Sitaatti kiinni.Rutiininomaisesti?Miten määritellään ”normaali”meninki?kuinka se määritellään?Täytyy muistaa että suomalaisten väkivalta on kevyttä settiä verrattuna useimpien kehitysmaiden tilastoihin.Mutta tässä tullaankin mielenkiintoiseen kuvioon.Se miten Suomalainen/kantaEurooppalainen mies tai nainen tuomitaan jostain rikoksesta,ei pädekkään usein uuseuroppalaisiin.Heidän toimensa:ryöstöt,raiskaukset,taikausko,klaanisodat,korruptio,nepotismi,brutaali rasismi,jne ovat kantiksien itselleen tilaamaa sovitusrituaalia.(näin päättäjämme sen meille markkinoivat)Se että etenkin humalassa perseily on kovin suomalaista,ei tarkoita etteikö yhteiskuntamme kuitenkin pääsääntöisesti pelitä pikkasen paremmin kuin Afganistan.Täytyy muistaa että ”vieraat”tulevat maista jossa edelläkuvattu meininki on oikeasti normisettiä.Mutta Ohisalot,Emma Karit,iiris Suomelat,ja muut mailmanhalaajat eivät susinsurminkaan menisi sanomaan että:Afrikkalaisten/lähi-itäläisten klaanisodat,raiskaukset,ryöstöt jne,ovat ”perussettiä”mutta suomalaisten tekemät rötökset ovat kaikenkattavaa inferraalista pahuutta.nykyäänhän kantiksien teilaaminen ei ole enään valkoisen heteromiehen kohtalo.enenevässä määrin myös ”vääräuskoiset”naiset ovat saalistuksen kohteena.(tarkoitan siis viranomaissaalistajia,muiden saalistajien ohella)

Jussi Hämäläinen

Tuota liikettä lännestä itään on tapahtunut jo kauan.
Elän yhteisössä, jossa on valtava määrä expateja Euroopasta ja muualta. Jo kauan monet tuntemani eurooppalaiset ovat myyneet kämppänsä ja muun omaisuutensa entisissä kotimaissaan ja ostaneet tilalle asunnon Visegard -maista. Siis todella monet, ei vain joku yksittäistapaus.
Ja sitä viisaammaksi tuo päätös käy, mitä kauemmaksi katsoo Euroopan taloudelliseen ja yhteiskunnalliseen lähitulevaisuuteen.
Neuvostoliitosta ei sitten tullutkaan työläisten auvoista paratiisia, eikä EU:sta ole tullut ihmiskunnan sulan sovun paratiisia. Ja kun EU ottaa jäsenekseen yhä lisää nettosaajia maita, ja kun Eurooppaan muuttaa yhä enemmän uskonsotureita rötöstelemään ja loisimaan, sitä nopeammin tulee lopullinen tuho. Allahu akbar!

Lukija

Joe Biden on vanha höppänä, eikä sen pitäisi puhua mitään. Orban on rohkea mies ja puhuu oman kansan puolesta. Toista se on Suomessa, jossa lampaanlailla yritetään pokkuroida EUta

John Quiman

Biden puhuu silkkaa sontaa, siis valehtelee. Onko ukko niin vanhuudenhöppänä jo, että ei ymmärrä mitä puhuu. Puhuuko mitä taustavoimat käskevät puhumaan, vai onko ihan tietoisesti valehdellut, on sivuseikka. Lopputulos on kuitenkin, että syytää raakoja valheita amerikkalaiselle yleisölle ja kiihottaa suvakkeja hurmiolliseen Unkarin politiikan vastustamiseen, valheellisin perustein. Ihan silkkaa viherfasistien taktiikkaa.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=3UktreT1G6A Joe ajaa autoa ja hölkkää omg 😀

John Quiman

Noissa videoissa on hauska teksti lopussa: ”No democrat was harmed in the making this video”.

Kata

Joo c’mon man! 😀

U. Kamutapsa

Ja ruotsista löytyy ”peppi pitkätossu”, joka horisee sen mitä taustavoimat ovat paperiin printanneet. Mutta kykenee kuitenkin irvistelemään miekkareissa ihan omin avuin.

Daniel

Biden on demokraatti ja hän on vieraillut Unkarissa 70 luvulla. Kehui sosialismia ja tykkäsi kovasti sitä mitä Orbán ja kaikki rehelliset unkarilaiset eivät suinkaan. Tämä kertoo kaikeen.

Irmeli

Niin se onkin ei ole mitään ihmisoikeutta läpsytellä toisten maihin ja vielä valkaten että missä parhaiten loisii tekemättä mitään. Odottaen että saa kutsua koko sukunsa elätiksi perässään. Ja kaikki vastoinkäymiset mitä loisija kohtaa on tietysti rasismia, näiden kuuluu saada kaikki ilmaseen ja muut maksaa. Orban on oikeassa, tästä maahanmuutto asiasta olen 100% samaa mieltä. Jokaisella maalla on oikeus itse valita ne ihmiset, joita maahansa päästää. EU:lla taas ei ole oikeutta sitä valtaa viedä ja määrätä, siksi EI liittovaltiolle, Saksan ja Ranskan talutusnuoralle…

John Quiman

Suomessa selittävät, että on pakko ottaa, koska kansainväliset sopimukset. Sellaisia sopimuksia ei tosin ole olemassa, mutta vihervassu tukeutuukin aina itselleen sopivaksi muokattuun todellisuuteen, koska todellisuus on käyttökelvoton ideologian edistämisessä.

Hurja esimerkki on Orpon väittämä 2015, että on pakko ottaa vastaan ja muutaman vuoden jölkeen sitten tunnustaa, että ähäkutti eipä ollutkaan pakko ottaa. Siihen päälle vielä myhäilee ylpeänä ikään kuin kansan kusettaminen olisi hyvinkin nerokas ja arvostettava teko.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jussi Hämäläinen

Orpo-Piru tuosta tempustaan – jolla tietoisesti, laskelmoiden ja ennakolta suunnitellen rikkoi Suomen lakia ja Dublinin sopimusta – saikin sitten palkinnoksi kokkareiden puheenjohtajuuden.
Kokoomuslaisen arvomaailman/tietotason näkee tästä väännöstä, ja loput näkee siitä, että juuri kokkarit olisivat voineet estää lapsiemme ja lastemme lapsien myynnin velkaorjuuteen. Mutta ei, kykypuolue kulki sekin punavihersokeiden talutuksessa.

Kata

Kokoomuksen mepit huutaa kurkku suorana samaa kuin creepy Joe…ja unohtavat että Suomessa EI OLE EDES Perustuslakituomioistuinta vain samojen naamojen kerho jotka ovat Eduskunnassa,Antti bussikuski pj:na..uskomatonta!Suurin osa sdp-vihreää unelmaa.
Unelmaa eletäänkin,voihan surseenpeti!

John Quiman

He eivät halua perustuslakituomioistuinta, koska sellainen voisi olla hankala este tulkinnoille.

Kata

Sepäse!Uskomatonta!

winston smith

Hyvä Irmeli.Lyhyesti ja ytimekkäästi.se miksei islamilainen kulttuuri sovellu demokratioiden keskelle on ilmeinen.Vaikka länsimaissa on rikollisuutta omastakin takaa,se ei nauti kansan keskuudessa hyväksyntää.kun taasen useimmissa kehitysmaissa vaikka naisiin kohdistuva sorto ja väkivalta on yleisesti hyväksyttyä.Kuitenkin länsimaalaisia voivat toimittajat ja muu höyrähtäneistö nimitellä mielensä mukaan.eikä vain nimitellä,vaan syyllistyä jopa törkeään kiusantekoon ja häirintään.Suuren yleisön kohautellessa olkiaan.Mutta auta armias jos Charlie Hebdon tai muu vastaava taho kehtaa tehdä pilaa kunnivieraiden kuujumalasta lähettiläineen.Siinä irtopäät pyörii kirkonportaita,scaniat jyristelevät väkijoukkoon,ja kalashnikovkuoro soittaa.kunniamurhilla sekä muilla vihonviimeisillä perseilyillä on mielenkiintoinen taipumus tiivistyä muslimiyhteisöissä.Asiaa voi pyöritellä kuin rubikinkuutiota,kuitenkaan sillä pyörittelyllä ei ole sanottavampaa merkitystä.Emmehän mekään varmasti tiedä mistä meidän kantiksien asenteet rakentuvat.Valkoihoisuudesta?kristinuskosta?demokraattisesta valtiosta?Eurooppalaisuudesta?Suomalaisuudesta?kasvatuksesta?väitän että kaikista näistä edellämainituista.Kun taasen läpi-idän sekä aarikan tulijoilla melko erillainen moraalirakennelma.Johtuu se sitten siirtomaaajoista,islamista,voodoosta,silläkään ei nin väliä.koska lopputulos ratkaisee.koska Ali abderin tai kurumbo boron tulee heikeläinen asennemailma keskuuteemme.joihin kuuluu olennaisesti:Klaanisodat,raiskaukset,ryöstöt,hetkellisestä kilahtamisesta johtuvat silmittömät väkivallanteot.Heidän lähtömaidensa kulttuurit eivät ole luottamuskulttuureita kuin perhe,suku,klaanimielessä.kylä tuo sitten esim Ruotsissa sitten näkyy ja tuntuu.

U. Kamutapsa

Aivan oikein. Ei maahan keppostelemaan ja elätettäväksi pääseminen ole mikään ihmisoikeus. Varsinkin kun maahan änkeävät eivät osaa edes käyttäytyä ihmisiksi.

John Quiman

On ihmisoikeus heittää ne ulos maasta.

Jussi Hämäläinen

,,,kansalaisvelvollisuus!

Ilkka Forsten

Vielä sekin päivä nähdään kun suomessa kuullaan nuo sanat. Sitä ennen harjoitelkaa, harjoitelkaa, harjoitelkaa ja vielä kerran harjoitelkaa. Se hinta minkä harjoittelusta maksatte on pieni verrattuna siihen, mitä islamisaatio ja oman kulttuurin katoaminen sen myötä aiheuttaa. Sitä me emme saa koskaan takaisin.
Minä en kuole islamilaisessa kalifaatissa, Jos se vaatii toimintaa mikä perustuu harjoitteluun, niin omalta kohdaltani harjoituksia on jatkettu jo yli 40 vuotta ja toimintakin onnistuu.

Imaami ei määrää mitä saan sanoa tai ajatella, eikä sitä tule tekemään myöskään vihersosialistinen ministerikonklaavi joka kuvittelee nyt omassa huumassaan kaiken mahdolliseksi. Jos minun ei anneta äänestää asioista mitkä vaikuttavat elämääni, en odota lupaa muuhunkaan. Katsotaan kuka jää sanomaan viimeisen sanan kun savu hälvenee.

” En kanna asetta etsiäkseni vaikeuksia, kannan asetta siltä varalta että vaikeudet löytävät minut.”

Kata

Viisas lause,näin on.

jii

Näin se on, ja vielä lisään; I`m a free man

John Quiman

Aikoinaan totesin, että jos minulla ja hallinnolla on erimielisyyttä oikeuksistani, on valitettavan ratkaiseva ero siinä, että hallinnolla on armeija, minulla ei. Muuhun hallinnon oikeudet eivät perustukaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jussi Hämäläinen

Kansalaisen kannattaa hankkia suuri määrä komponentteja. Erityisesti niitä, joita ei ole helppo valmistaa itse ja jotka kuitenkin ovat välttämättömiä. Näistä tärkeimmät ovat Nyrkkeilijä, ja punakapinassakin käytetty pertaani taas on vähemmän tärkeä.
Nämä ovat nyt halpoja ostaa, säilyvät helposti ja hyvin, eivätkä edes vie tilaa.
Vara on viisautta, niin, ja sisällissodan enne.

Rome

Maassa maan tavalla tai maasta pois.

Jussi Hämäläinen

Maassa maan tavalla tai maan alle!

Dementikko

Joe Biden on tosiaan aika dementoitunut, väitti jossain videolla olleensa senaatissa 180-vuotta kanssa. Yllättäen Suomen roskamediat vain ylistävät ja kehuvat Bideniä jatkuvasti, mutta nämä sekoiluvideot jätetään näyttämättä, jostain syystä.
Tosin ei tämä kehuminen yllätä, koska kaikkihan nuo iltapäivälehdet ja muut roskajulkaisut ovat punavihreiden toimittajien hallinnassa. Juuri tästä syystä on perussuomalaisista usein lokakampanjointi menossa ja samoin riittää ylistysuutisia, Sanna Marinista ja SDP kovasta kannatuksesta, johon ei kukaan fiksu usko.
Tämä ”korkea SDP/Sanna Marin kannatus” ja muu saadaan aikaan kun tehdään halutulla otannalla oleva ”gallup-kysely”

Anonyymi

Vuosituhannen paras pääministeri! Ei hyvää päivää! Ovatko suomalaiset todellakin näin tyhmiä ja nenästä vedettäviä?

John Quiman

Sen näkee vaaleissa. Aiemmista päätellen ovat nenästävedettäviä. Poliitikot valehtelevat mielin määrin, eikä se ole edes salaisuus, mutta aina vaan niihin uskotaan.

Vastaus

On ja epäilen, että tyhmääkin tyhmempiä.

John Quiman

Ihmiset ovat lähinnä välinpitämttömiä ja valitsevat helpoimman tavan eli luotetaan siihen, että valtio hoitaa kehdosta hautaan. Muutamaan vuosikymmeneen ei ole ollut aihetta luottaa lainkaan valtioon.

Ilkka Mänttäri

Tuossahan se nyt tuli, Katan linkki. Voiko sitä enää selvemmin sanoa. En ainakaan itse keksi mitään pätevää vastaansanomista. Pelkkää asiaa.

Kata

Joo hyvä että julkistetaan!Minustakin Orban tekee kaiken oikein tässä ja vieläpä kohtelias Bidenia kohtaan vaikka hömelö-Joe päästikin suustaan taas variksia.
No tässäpä uusin…miettikääpä maskejaKIN…https://www.youtube.com/watch?v=9TyeQZsyx0Q
Etova ukko!Sniffing-Joe.

Dementikko

Oletteko huomannut että Youtubessa virallinen valkoisen talon kanava on jostain syystä sulkenut kommentoinnin jokaisessa Joe Biden videossa, sekä muissakin valkoisen talon videoissa. Niissä on joka kerta ollut enemmän alapeukutuksia, kuin yläpeukkuja. Muistaakseni Youtube koetti poistaa alapeukkuja, että näyttäisi paremmalta, mutta silti alapeukkuja oli enemmän. Kertoo paljonkin Bidenin ”suosiosta”.

Kata

Niin noloa kun jokainen tietää miksi niin tehtiin.Ja silti ”kaikkien aikojen suosituin pressa”.Lehdistötilaisuudessa 80 henkeä kun samaan aikaan toisaalla Trumpin rallyssa 50000 ihmistä.
Inflaatio puolessa vuodessa 5.4%.Ohiossa elokuussa tankkaus 26$,nyt 42$…ja looting jatkuu ihan vapaasti.

Kata

Siis elokuussa 2020.

Dementikko

Aivan yhtä noloa, kuin Suomessa hehkutetaan osaamattominta ja surkeinta pääministeri Sanna Marinia, ”vuosituhannen parhaana pääministerinä”, sekä kehutaan muutenkin ja ylistetään jatkuvasti, jollain hääkuvilla ja muilla joutavuuksilla jne. Tällä koettavat peittää tämän osaamattomuuden, eikä muuta.

Olen kanssa laittanut merkille että kummallisesti, vaikka iltalehden kommenteissa on montakin nimimerkkiä lähes joka kerta kehumassa ja ylistämässä Marinia ja hallitusta. Sitten painavat mahdollisimman paljon omia peukutuksia muilla nimimerkeillä, tämäkin on huomattu selvästi. Näillä kirjoittajilla on siis 3-4 eri nimimerkkiä, mutta tekstit ja sisältö aina sitä samaa. Kirjoittavat monesti yölläkin aamuun asti. Taitaa olla itse toimittajat siellä, sekä hallituksen avustajia. Melkoisen säälittävää ja surkeaa, sekä läpinäkyvää touhua, että näin koetaan antaa kuvaa hallituksen suosiosta. Lukekaa joskus noita kommentteja, niin noita näkee paljonkin.

Kata

Sama huomattu!En ole sinne itse kirjoitellut mitään aikoihin kun aina tuli jotain ”säännöistä” vaikka olisi kirjoittanut tosiasioita meiltä ja muualta mutta varmaankin vääristä henkilöistä.Pitäköön tunkkinsa.Samoin IS.

Dementikko

Totta, tuollahan ”rikkoo sääntöjä” vaikka mikä kirjoitus, ei tarvitse edes solvata tai muuta että saat ilmoituksen. Jopa tavallinen naisen, taikka miehen nimen käyttäminen ”rikkoo sääntöjä”. Vaikka siis kirjoitat sinne esim. Anna, Anni, Ninni, Maija tai Antti, Pekka taikka Jussi. Näitäkään ei siellä saa välttämättä menemään läpi.

Mutta jos solvaat vaikkapa persuja, tai Trumppia menee melkein kaikki tuollaiset kommentit läpi. Samoin jos arvostelet Sanna Marinia ja hallitusta, ei mene nekään kommentit läpi. Tekisi mieli kirjoittaa palautetta tästä hieman.

John Quiman

Juu, ihan tavalliset sanatkin voivat olla kiellettyjä. Varma sana estolle on ”lehmä”, siis nautaeläintä ei saa mainita missään yhteydessä, koska joku saattaisi kutsua jotain naista sillä sanalla. Ei nyt tule mieleen useampia, mutta tuohon malliin. Jos haluaa viestin läpi, pitää löytää sellainen sanavalinta, joka ei karahda estoon tai moderoijien kiihottumiseen.

John Quiman

Iltalehteen kirjoittaessa voi täysin asiallinenkin teksti saada vastauksen, että nyt rikotaan sääntöjä. Monesti ei oikein keksi mikä siinä rikkooo sääntöjä. Jos viestin muokkaa uudestaan ja vaihtelee sanoja sellaisiksi, että voisivat mennä läpi, usein onnistuu.

Jos se menee moderointiin, ei se pääse siitä läpi, mikäli puhuu jostain tabusta, mitä suojellaan ”väärältä tiedolta”, vaikka ”väärä tieto” olisi valtion itsensä julkaisemaa.

Sain eilen Iltalehdeltä 24 tunnin bannin. Ilmeisesti siitä, että yritin saada viestin läpi ilman moderointia. Kirjoitin moneen kertaan eri tavoin ja aina meni moderointiin. Lopulta annoin sen viestin kanssa periksi, mutta olikin sinne mennyt jo aika monta ihan hyvää rokotekirjoitelmaa, joten jotain sain kuitenkin aikaiseksi.

Olikin ensimmäinen kerta saada Iltalehdessä bannia. En edes tiennyt, että voi saada. No, siitä tuli yksi uusi sulka hattuun.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Se on sulka hattuun!Tiedät nyt todella kenen virsiä laulaa IltalehtiKIN!

John Quiman

On se näkynyt ennenkin, että millä asialla Iltalehti on, mutta ovat kai kohottaneet sensuurin tasoa. juu tuli sulka hattuun, melkein näkyy peilissäkin.

Useimmat ovat kovin kärkkäinä estelemään ”väärää tietoa”.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Bannit tuli

Olen saanut iltalehdessä muistaakseni 3-kertaa bannit. Olleet kirjoituskiellot, 24h kerran ja muutamat 3-4h bannit, enkä tiedä mistä syystä edes.

John Quiman

No, voi pahus, olenkin sitten vasta noviisi Iltalehden bannailuissa. Onneksi sain kuitenkin 24 h, joka oli kertomasi puitteissa siellä yläpäässä, niin ei tarvitse kokea oloaan lällyksi.

Minä oletan syyksi sen, että yritin saada läpi koronaan liittyvää tietoa, joka perustui valtioiden julkaisemaan tietoon. Sellainen on heidän mielestään ”väärän tiedon levittämistä”. Se on väärää verrattuna viherfasismin sallimaan ”ainoaan oikeaan tietoon”.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

En enää aikoihin ole lukenut Iltalehteä tai Iltasanomia edes netissä. Hukkaan heitettyä aikaa.

John Quiman

Iltalehdessä saa jonkin verran mielipiteitä esille. Tosin se menee usein ihan älämölöksi ja vihervasemmistolaiset vääntelevät asioita sekä vääristelevät sanottua, jotta ”voittaisivat keskustelun”. Voi laskea sen päälle, että jotkut lukijat osaavat lukea ja saattavat saada jotain viestistä. Viheriäiset eivät saa.