Eurooppa Maahanmuutto

Pääministeri Orbán: Monikulttuurisuus on täysin epäonnistunut

Unkarin pääministeri Viktor Orbán. Kuva Szilárd Koszticsák/MTI.
Unkarin pääministeri Viktor Orbán on Budapestissa pitämässään puheessa todennut monikulttuurisuuden epäonnistuneen täysin.

– Monikulttuurisuus on täysin epäonnistunut, ja sen hinta halutaan maksattaa kaikilla Euroopan unionin jäsenmailla, Unkari mukaan lukien, sanoi Orbán.

Pääministeri Orbánin mukaan siirtolaiset päästettiin Eurooppaan epäviisaasti, ja nyt ne halutaan jakaa maihin, jotka ovat puolustaneet itseään eivätkä ole päästäneet niitä maahan. Orbánin mukaan siirtolaisia ei pitäisi päästää Eurooppaan, vaan ne tulisi kuljettaa pois Euroopasta.

Pääministeri Orbán syytti Saksaa siitä, että se on yrittänyt väärentää historiaa, että Unkari olisi päästänyt laittomat siirtolaiset Eurooppaan.

Viktor Orbán myös viittasi massaintegraation illuusion epäonnistuneen, sillä on syntynyt rinnakkaisyhteiskuntia, joissa rikollisuus on kasvussa ja yleinen turvallisuus heikentynyt.

– Unkarilaiset eivät halua laittomia siirtolaisia, ei yhtään, ei tilapäisesti, ei ollenkaan. Unkarilaiset haluavat, että me teemme kaikkemme suojellaksemme maatamme laittomilta siirtolaisilta, pääministeri Orbán totesi.

Orbán totesi Fidesz-puolueen tilaisuudessa, että niin kauan, kun Unkarissa on työttömiä, ei Unkarin tulisi antaa näitä töitä muille. Orbánin mukaan kyse ei ole ainoastaan taloudesta, vaan myös kulttuurisesta ja henkisestä puolesta.

– Jos haluamme Unkarin olevan vahva kansakunta, meidän tulee antaa työtä kaikille ja meidän tulee kunnioittaa kaikenlaista työtä, pääministeri Orbán sanoi.

Lähteet: Fidesz.hu, Hungary Today

Jakoa

Liity kannattajajäseneksi

Grilli kesäkuntoon - tulikulma.fi

Uusimmat uutiset