Eurooppa Maahanmuutto

Pääministeri Orbán: ”Siirtolaisuus aiheuttaa Euroopan ongelmat eikä ratkaise niitä”

Orbán Viktor. Kuva Koszticsák Szilárd / Unkarin hallitus.

Unkari haluaa estää satojen tuhansien siirtolaisten saapumisen Unkariin hakemaan turvapaikkaa ja sen jälkeen siirtymisen muihin Euroopan maihin.

Siirtolaisuus on Euroopan ongelmien alku ja juuri eikä ongelmien ratkaisu, Unkari pääministeri Viktor Orbán sanoi ja luonnehti monien Euroopan johtajien lähestymistapaa itsemurhahakuiseksi.

– Siirtolaisuus ei ratkaise mitään, sen sijaan se on ongelmien lähde, Orbán sanoi.

Pääministeri korosti, että Unkari ”ei halua astella siihen ansaan”. Siksi Unkari taistelee ja kieltäytyy muuttamasta omia käytäntöjään.

– Unkari ei salli siirtolaisten jättää turvapaikkahakemuksia maahan saapuessa, Orbán sanoi. Sen sijaan turvapaikkahakemukset tulee jättää Unkarin lähetystöissä toisissa maissa.

Turvapaikanhakija pääsee Unkariin vain jos päätös hänen hakemukseensa on myönteinen. Tällainen järjestely estää satojen tuhansien siirtolaisten saapumisen Unkariin hakemaan turvapaikkaa ja sen jälkeen siirtymisen muihin Euroopan maihin, pääministeri totesi.

Orbán myös muistutti, että siirtolaisten joukossa on potentiaalisia terroristeja, kuten viime aikojen tapahtumat Euroopassa ovat osoittaneet. Pääministeri sanoi, että hallituksen tehtävänä on varmistaa rauha ja turvallisuus noudattamalla kristillisiä arvoja.

Lähde Hungary Today.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa