Eurooppa

Pääministeri Orbán: ”Unkari ei mene polvilleen, Unkarissa pidetään arvossa maailmaa, jossa vallitsee järjestys ja normaali järki”

Kuva Árvai Károly / Unkarin hallitus.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán sanoo, että Unkarista ei tule sellaista maata, jossa nöyryytetään univormupukuisia järjestyksenvalvojia ja nimitetään heitä rasisteiksi.

Joissakin maissa asetetaan kyseenalaiseksi järjestystä valvovien viranomaisten kunnia, sanoo pääministeri Viktor Orbán. ”Unkari ei ole sellainen maa”, hän sanoi poliisien ja pelastusviranomaisten valatilaisuudessa Budan linnassa lauantaina.

Virkapukuisten järjestyksen valvojien tulevaisuus ei tulee olemaan helppo. Yllätyksiä ja häiriöitä tulee eteen. Vauraiden valtioiden terveydenhuoltojärjestelmä näyttää voivan romahtaa muutamassa päivässä. Rikkaat maat ovat ajautuneet vararikon tielle. Ennustamaton väkivalta leviää kulovalkean lailla maailman suurissa kaupungeissa, kuvasi Orbán.

– Kaduilla ja politiikan näyttämöillä nöyryytetään univormupukuisia; yleisen järjestyksen valvojia nimitellään rasisteiksi, sanoi pääministeri. Patsaita kaadetaan ja viranomaisten kunniaa poljetaan. Julkinen valta ja laki on kadonnut kaduilta, Orbán huomautti.

Unkarista ei kuitenkaan tule sellaista maata. Maan talous on kunnossa. Unkarilaiset tahtovat ja osaavat tehdä työtä. Kasvun resurssit ovat hyvällä tasolla, jatkoi pääministeri.

Voit katsella alla olevia kuvia selaimen molemmilla puolilla olevilla nuolilla.

Unkari ei koskaan jätä univormuun pukeutuneita oman onnensa nojaan, koska he ansaitsevat kunnioituksen ja arvostuksen. He ovat niitä jotka uhrautuvat kotiemme turvallisuuden ja rauhan hyväksi, pääministeri lisäsi.

Unkarissa pidetään arvossa maailmaa, jossa vallitsee järjestys ja normaali järki. Maailmaa jossa lait suojelevat syyttömiä eikä rikollisia, Orbán tiivisti. Unkari suojelee itseään maahanmuutolta ja asettaa voimavaransa perheiden ja lasten tulevaisuuden käyttöön.

Orbán puhui vielä rakkaudesta isänmaahan. Se yhdistää unkarilaiset yhteiseen kohtaloon, suureen ja erityiseen, siihen mikä kuuluu vain unkarilaisille. ”Säilyttääksemme Unkarin rauhan ja turvallisuuden saarekkeena tarvitsemme niitä kaikkia, jotka tänään vannoivat valansa”. He ansaitsevat työssään kaiken kunnioituksen.

Lähde About Hungary.

  • 7.3K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset