Eurooppa

Pääministeri Orbán Unkarin uudesta pedofiilien vastaisesta lainsäädännöstä: Lain tarkoituksena on suojella lapsia ja vanhempia

Kuva Szecsõdi Balázs / Unkarin hallitus.

Unkarin uudessa pedofilian vastaisessa laissa säädetään, että lasten seksuaalikasvatuksesta vastaavat yksin vanhemmat, pääministeri Viktor Orbán sanoi torstaina Brysselissä pidetyssä Euroopan unionin johtajien kahden päivän kokouksessa ja lisäsi, että lain tarkoitus on suojella sekä lapsia että vanhempia.

Kesäkuun alussa Unkarin hallitus muutti pedofiilien vastaista lakia. Kyseessä on joukko lakeja, joiden tarkoituksena on suojella lapsia seksuaalisilta hyökkäyksiltä, ​​pedofilialta ja panna täytäntöön tiukempi rangaistus, jos tekijä olisi virkamies. Samoin laki kieltää lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista tuomittujen työskentelyn ammateissa, joissa toimitaan alaikäisten parissa.

Muutos on aiheuttanut erityisesti liberaalissa Lännessä paljon levottomuutta, sillä lain mukaan homoseksuaalisuuden tai sukupuolenvaihdoksen lobbaaminen olisi kielletty alle 18-vuotiaille.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán selvensi, että kyseinen kohta uudessa laissa ei koske homoseksuaalisuutta, vaan pikemminkin lasten seksuaalikasvatusta. Pääministeri sanoi, että lain tarkoituksena on suojella vanhempien oikeutta päättää lasten seksuaalikasvatuksesta.

– Ja valtion tehtävä on luoda olosuhteet vanhemmille, jotta he voivat harjoittaa näitä oikeuksia, Orbán sanoi.

– Tämä on laki, jonka tarkoituksena on suojella lapsia ja vanhempia.

Orbán muistutti, että kommunistisessa järjestelmässä ”homoseksuaalisuudesta rangaistiin, ja minä taistelin heidän vapautensa ​​ja oikeuksiensa puolesta”, Orbán muistutti.

Lähteet Daily News Hungary, About Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Prozac

Miksiköhän sukupuolenvaihdosta pitää ylipäätään lobata alle 18 vuotiaille? Annetaan lasten olla lapsia, joita 18 täyttäneet henkisessä mielessä vielä ovatkin.

Ilkka

”Lain tarkoituksena on suojella lapsia ja vanhempia” Suomen hallinto ei halua tehdä kumpaakaan, rajat vaan selälleen taloudesta puhumattakaan.