Kotimaa Politiikka

Pääministeri Rinne haluaa Postin työntekijät osaksi soteratkaisua – kansanedustaja Antikainen: ”Mitä helv****ä pääministeri horisee?”

Antti Rinne punaisessa kuplassa. Kuva SDP / CC BY-ND 2.0

Pääministeri Rinne haluaa Postin työntekijät osaksi sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistusta.

Pääministeri Antti Rinne kommentoi Ylelle tänään viitaten Postin vaikeaan markkina-asemaan, että kylillä kulkevat postinjakajat voitaisiin kytkeä osaksi sote-ratkaisua. Postilaiset maakunnissa liikkuessaan eivät osallistuisi hoitotyöhön, mutta voisivat vaikka vilkaista ikkunasta, onko kaikki hyvin. Posti on aiemmin tarjonnut muun muassa ruohonleikkuupalveluita halukkaille.

Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen ei ole vakuuttunut pääministeri Rinteen kaavailuista ottaa 22 000 postilaista osaksi sote-ratkaisua.

– Anteeksi, mutta nyt on kysyttävä suoraan: mitä helv****ä meidän pääministeri horisee? Nyt hänen mukaansa sote ratkaisuun voitaisiin kytkeä osaksi POSTI. Kuulemma postinkantaja voisi huhuilla, onko kaikki hyvin. En tiedä, olenko koskaan lukenut mitään typerämpää, Antikainen kommentoi Facebook-sivullaan Rinteen lausuntoa.

Antikainen on ammatiltaan lähihoitaja ja sairaanhoitaja, joten hänellä on omakohtaista kokemusta hoitajien päivittäisestä työstä.

– Rinne tässä juuri vetää hoitajilta maton jalkojen alta ja samalla osoittaa olevansa aivan ulapalla ylipäätään sotesta ja sote-uudistuksesta horisemalla postista ja sotesta samassa lauseessa. Antti hyvä, POSTI huolehtii postista ja SOTE sosiaali- ja terveyspalveluista. Voisiko joku teidän 15 valtiosihteeristä ja yli 60 erityisavustajasta kertoa tämän teidän hallituksen PÄÄMINISTERILLE.

– Kuvitelkaa, tällainen hallitus valmistelee hoitajamitoitusta lakiin ja sote-uudistusta, Antikainen päättää.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit