Kotimaa Politiikka

Paavo Väyrynen Kansalaispuolueen johtoon – puolueelle eduskuntaryhmä

Paavo Väyrynen.
Paavo Väyrynen palaa Kansalaispuolueen johtoon ja muodostaa puolueen eduskuntaryhmän.

Kansalaispuolue kertoo tiedotteessaan, että sen toiminta on ollut pitkään halvaantuneessa tilassa sen vuoksi, että sillä on ollut sisäisten kiistojen vuoksi kolme hallitusta, joista yksikään ei ole ollut oikeustoimikelpoinen.

Oulussa 3.3 järjestettyjen kahden vuosikokouksen lainvoimaisuudesta on ollut tähän saakka epätietoisuutta.

Sami Kilpeläisen ja Piia Katteluksen johdolla klo 16:15 alkaneen yleisen kokouksen laillisuutta vastaan on nostettu moitekanne, ja sen päätösten täytäntöönpano on käräjäoikeuden ratkaisulla keskeytetty.

Klo 11.30 pidettyä yleistä kokousta ei sen sijaan ole kolmen kuukauden määräajassa moitittu, joten sen päätökset ovat saaneet lainvoiman. Tiedotteen mukaan tämän kokouksen ajasta ja paikasta oli sovittu ennakkoon kaikille jäsenille lähetettyjen sähköpostiviestien välityksellä, ja siihen osallistui puolueen äänioikeutettujen jäsenten selkeä enemmistö.

Lainvoiman saaneessa kokouksessa Kansalaispuolueen hallitukseen valittiin Akseli Erkkilä, Seppo Hauta-aho ja Paavo Väyrynen.

Väyrynen puolueen johtoon

Kansalaispuolueen hallitus on tänään pitänyt kokouksen, jossa Seppo Hauta-aho pyysi eroa puheenjohtajan tehtävästä. Hänen tilalleen hallituksen ja samalla puolueen puheenjohtajaksi valittiin Paavo Väyrynen. Hauta-aho valittiin puoluesihteerin tehtävään.

Kansalaispuolueen tilanteen selkiintymisen ansiosta Paavo Väyrynen voi perustaa puolueen eduskuntaryhmän.

 

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa