Eurooppa Politiikka

”Paha munaus”: Macronin saapuessa G20–kokoukseen kukaan ei ollut vastassa

Kuva Shutterstock.
Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja hänen vaimonsa Brigitte saapuivat viime torstaina Ranskan valtion koneella Buenos Airesiin. Kukaan ei kuitenkaan ollut punaisella matolla ottamassa presidenttiparia vastaan, kertoo Todo Noticias–lehti (TD).

Video Macronin saapumisesta julkaistiin TD-lehden twitter-tilillä. Alkuun presidentti vaikuttaa hämmentyneeltä, mutta tarttuu lentokenttätyöntekijän käteen ja tervehtii keltaisiin liiveihin pukeutunutta miestä. Samat liivit ovat muodostuneet Macronin kotimaassa painajaiseksi. Tervehdittyään vielä toista lentokenttätyöntekijää Macron ohjaa vaimonsa autoon käsi pystyssä olemattomille vastaanottajille ja poistuu paikalta.

Argentiinan virallisen ohjelman mukaan varapresidentti Gabriela Michettin piti olla paikalla ottamassa Ranskan päämies vastaan, mutta ”pahan munauksen” takia hän ei koskaan astunut eteen tervehtimään presidenttiä.

– Kaikki meni protokollan mukaan, kunnes komennettiin ”nyt”. Kun komento annettiin, tajusimme, että Macron on jo menossa autoon, kertoi Michetti Todo Noticias–julkaisulle.

Lähde: Todo Noticias

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa