Kotimaa Rikos

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi miehen epäiltynä lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä

Kuva Pixabay.

Päijät-Hämeen käräräoikeus on vanginnut ulkomaalaisen miehen epäiltynä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään 30 -vuotiaan Suomessa jo pitkään asuneen Dhibi Faroukin epäiltynä kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja yhdestä lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin.

Faroukin ensimmäinen rikosepäily paljastui poliisille Kivimaan koulun oppilaan vanhemman tehtyä rikosilmoituksen, jossa hän ilmoitti koulun koulunkäyntiavustajan ahdistelleen yläkoulussa olevaa tytärtään ja lähetelleen hänelle seksuaalisävytteisiä viestejä.

Kaksi asianomistajaa on koulun oppilaita. Heihin molempiin epäillään kohdistuneen lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja toiseen oppilaaseen myös houkuttelua seksuaalisiin tarkoituksiin. Tapahtumat ajoittuvat kesän 2018 ja kevään 2019 välille. Tapauksesta käyty keskustelu sosiaalisessa mediassa herätti kolmannen asianomistajan ottamaan yhteyttä poliisiin. Häneen kohdistuneen lapsen seksuaalisen hyväksikäytön epäillään tapahtuneen syksyn 2013 ja kevään 2014 aikana.

Poliisi jatkaa tutkintaa kuulustelemalla kaikkia asiaan liittyviä henkilöitä ja selvittämällä sosiaalisessa mediassa olevia tietoja.

Poliisille voi jättää tietoa tai vihjeitä tapaukseen liittyen puhelimitse p. 0295 414 222 tai sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi.

8.3 klo 17:01 täydennetty epäillyn tietoja

Liity kannattajajäseneksi

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa