Kotimaa Rikos

Painoi tyynyn kasvoille ja raiskasi alaikäisen väkivaltaa käyttäen Espoossa – lähes 4 vuotta vankeutta

Kuva Petri Saarela.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi Naeel Talib Dakhil Albadrin 3 vuoden 8 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Tuomion toi vuonna 2018 tehty törkeä raiskaus Espoossa.

Tammikuussa 2018 16-vuotias asianomistaja saapui 15-vuotiaan ystävänsä kanssa Espoossa kauppakeskus Selloon, missä Albadri ja muutama muu etelämaalaismies olivat kuluttamassa aikaa.

Koko seurue siirtyi 15-vuotiaan ystävän etelän mailta lähtöisin olevan poikakaverin asuntoon pitämään hauskaa. Albadri kävi kaupasta hakemassa alkoholijuomia, muun muassa margarita-pulloja kaikille asunnossa olleille tytöille.

Osa seurueesta lähti saattamaan erästä nuorta naista bussipysäkille muun väen jäädessä asuntoon. Siellä Albadri pakotti asianomistajan sukupuoliyhteyteen käyttämällä väkivaltaa ja painamalla tyynyä asianomistajan kasvoja vasten. Tämän mies teki siitä huolimatta, että asianomistaja yritti työntää miestä pois ja kieltää tätä.

Oikeudessa Albadrin kiisti raiskauksen ja väitti, että hänen yli 18-vuotiaaksi luulemansa asianomistaja oli täysillä mukana tilanteessa. Mies oli kuitenkin erikseen kysynyt asianomistajan ikää ostarilla, jolloin asianomistaja oli kertonut olevansa alaikäinen. Asianomistaja kertoi tapahtumista loogisesti ja uskottavasti, ja muun muassa tapahtumien jälkeinen psyykkinen oirehtiminen tuki kertomusta.

Todistajina esiintyneet Albadrin kaverit kiistivät lausunnoissaan seksuaalirikoksen, mutta koska miehet olivat hieman vaitonaisia ja vaivautuneita, oikeus katsoi, ettei todistajia voinut pitää neutraaleina. Tätä käsitystä tuki sekin seikka, että oikeuden mielestä kulttuurisista seikoista johtuva solidaarisuuden tunne Albadria kohtaan vaikutti kertomusten sisältöön. Yksi todistajista oli myös oikeudenkäynnissä leppymätön oikeuden puheenjohtajaa kohtaan ja käyttäytyi aggressiivisesti. Hänen kertomuksensa tapahtumista oli poukkoileva, väistelevä ja epälooginen.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus katsoi, että Albadrin syyllisyydestä törkeään raiskaukseen ei jäänyt varteenotettavaa epäilystä ja tuomitsi 1992 syntyneen Naeel Talib Dakhil Albadrin 3 vuoden 8 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen sekä maksamaan asianomistajalle korvauksia 8570 euroa kärsimyksestä ja terapiasta.

Albadrin oikeudenkäynti- ja tulkkauskulut 2932 euroa jäävät Suomen valtion vahingoksi tuomitun taloudellisten olosuhteiden vuoksi. Asianomistajan oikeudenkäyntikulut 4299 euroa tuomittu joutuu korvaamaan valtiolle.

Koska Albadri oman kertomuksensa mukaan on saamassa lapsen, ja koronapandemia saattaisi lykätä hovioikeuden käsittelyä, käräjäoikeus päätti hylätä syyttäjän vangitsemisvaatimuksen.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden tuomio.

Korjattu jutun alusta 16-vuotias asianomistajaksi 3.7 klo 11:22

Tilaa
Ilmoita
guest

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation writing strategies https://dissertations-writing.org/

trackback

write your dissertation https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback
trackback
trackback

free kronos slots for fun https://download-slot-machines.com/

trackback

huge casino slots https://slot-machine-sale.com/

trackback

calendar with time slots https://slotmachinesforum.net/

trackback
trackback
trackback

3sausage

Ilkka Forsten

Sai lasta ennen ja jälkeen oikeusistunnon, melkoinen Albadri.. Jos minulta kysyttäisiin paljonko olisi kohtuus kun tuomiota jaetaan, sanoisin että vähintään 38 vuotta ja rapiat päälle.

Ilkka Mänttäri

Siasta toiseen. Pride-viikon loppu oli niin suuri tapahtuma että siitä piti uutisoida Yle:n tv-uutisten mukaa kahteen kertaan. Tosin uutisoimatta, kuvamateriaalista puhumattakaan, jäi Japanin suuri mutavyöry mutta täytyhän ne asiat laittaa tärkeysjärjestykseen. Tubesta kyllä löytyi kuvamateriaalia, se kun nykyään on nopeampi kuin uutistoimistot.

Neiti Marple.

Näitä normaali uutisia on tasaiseen tahtiin ponnahtanut kansalaisten tietoisuuteen. Suomea odottaa vaarallinen tulevaisuus. Seksuaalirikoksista oikeusoppineet langettavat naurettavia tuomioita.
Nuorille naisille pitäisi kertoa rehellisesti Afrikan ja Lähi-Idän patriarkaalisista kulttuureista. Kurdien kultuurissa ei tunneta raiskaus käsitettä. Kurdi miehillä on kaikki valta perheessä vaimonsa seksuaalisuuteen. Kurdi miehen ei tarvitse parisuhteessa kunnioittaa vaimonsa ruumiillista koskemattomuutta. Miehellä on kaikki valta vaimonsa kehoon.
Kurdi kulttuurissa pojat ja tytöt kasvatetaan täysin eri tavalla. Kurdi kulttuurissa lapsesta lähtien tytöiltä vaaditaan siveellistä ja nöyrää käytöstä. Kurdi kulttuurissa pojat saavat kasvaa vapaasti, poikien kasvatuksella ei aseteta rajoja eikä moraalisia rajoja.
Kurdien kulttuuri ei ole koskaan perustunut sukupuolten väliseen tasa-arvoon. Suomeen asumaan jääneista Kurdeista enemmistö on sunneja vakaumukseltaan.Kurdeja on Irakin kurdit, Syyrian kurdit, Turkin kurdit, Iranin kurdit.

Ani

Islamin opin mukaan on tarkoitus aiheuttaa pahaa eriuskoisille, kunnes ovat väestön enemmistönä ja pystyvät alistamaan tai tappamaan kantikset. Sitten kuin ihan oikea Raamatun Jumala käy tuomiolle, saavat raiskaajat oikeudenmukaisen tuomion, joka on kaukana paratiisista.

Rullattu

Eniten näissä ärsyttää se että eipä paljoa kiinnosta se että nuo 15-16 vuotiaat on syyllisiä siihen että eivät omaa järkeä ollenkaan.
Noiden ”kultakalojen” takia viedään vuodessa takuulla yli miljoona euroa veronmaksajien rahaa kun nuo islamistit ei ikinä maksa omistaan sentin senttiä.
Näinollen sitä veronmaksjat maksaa islmistin saamat sangtiot ja samalla myös uhrin saamat korvaukset.
Elikkä voikin sanoa että aina kun aivoton joku 15v lähtee islamistin matkaan, tulos on se, että rikollinen on aina suomalainen veronmaksaja.
Onko se oikein, ei helvetissä.
Turha varmaan kertoa että halveksin ihan yhtäpaljon kyseisenlaisia 15 kesäisiä kun islamisteja.

kasimir

Vai halveksit tietämättömiä ja todnäk aivopestyjä lapsia? Aika itsekeskeinen lähestymistapa sulla. Uhreille kuuluu korvaukset. Ei ole heidän vikansa millään muotoa, jos mamulla ei ole varaa maksaa. Yhteiskunnan pitäisi tietenkin ulosmitata raha mamun vastaanottorahasta tai teetättää työtä linnassa (työstä kieltäytyjät eristysselliin). Mutta niin kauan kun näin ei toimita, on uhrien korvaukset maksettava yhteiskunnan kassasta.
Raivostuttaa sun kaltaiset ihmiset. Nuo tytöt eivät ole millään tavalla syyllisiä! Mitä voi odottaa, jos koko yhteiskunta ja sen instanssit kuten koululaitos, media, some, poliitikot, nuorisoidolit yms pimittävät ja vähättelevät matujen vaaroja. Ennemminkin kehuvat ja puhuvat rikkaudesta ja ihanasta kulttuurista.
En ihmettelisi yhtään, jos tuon ikäiset eivät tiedä, kuinka vaarallisia nuo voivat olla. Ei 15 vuotias varmaankaan tiedä, että irakilaismiehet raiskaavat 17x ”todennäköisemmin” kantikseen verrattuna, koska tätä tietoa ei juuri kerrota avoimesti missään – esim kouluissa tai mediassa/somessa. Mamuja kehutaan maasta taivaisiin ja lapsia jopa kannustetaan lähestymään näitä siirtolaisia. Parivuotiaita istutetaan päiväkodissa partamiesten syliin! No mitä tästä vuosien indoktrinoinnista sitten opitaan? Asenteet opitaan lähinnä omasta kasvuympäristöstä. Ja vielä jos kotonakin on aivopestyt vihreät vanhemmat, niin mistä lapsi voisikaan oppia varomaan? Ja kun eivät kaikki mamutkaan ole pahoja, etenkään eurooppalaiset mamut, vaikkakin todennäköisyydet puhuvat pirusti sen puolesta, että muslimimaalaisen miehen seurassa tulee helpommin ongelmia. Lapsia on aivopesty näkemään irakilainen yhtä vaarattomana mamuna kuin virolainen, tai vietnamilainen.
Ja meidän lepsut tuomiotkin, kuten tuo että koronan takia oikeus päästi lapsenraiskaajan vapaalle, osaltaan vaikuttaa mamujenkin käytökseen. On raukkamaista piiloutua tuon helpon koronan taakse kaikessa. Suomen yhteiskunta on antanut kirkkaan selvän viestin, että lapsenraiskaus on ihan ok. Eihän nyt vakavasta rikosesta tuomittua muuten päästettäisi vapaalle jalalle.
Jopa aikuiset elävät sumussa tiettyjen mamujen vaarojen suhteen. Tietenkin siis myös lapset.

Rullattu

Kylläpä siinä oli taas sitä itteään.
Eli aina pitää suvaita ja maksaa kun järkeä omaamattomat (ei lapset) 15 vuotiaat ei ajattele muuta kun jalkovälillään.
15 vuotias kyllä helkkari tietää ja osaa kyllä jo olla mukana nuorena aikuisena yhteiskunnassa.
Alkaa kyllä ymmärrys tippumaan kun on monta tapausta viikossakin jo nykyään joissa 15v lähtee islamistin mukaan.
Muokkaus vielä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Rullattu
Tassos

Kun näitä päivittäisiä raiskausuutisia lukee, ei voi tehdä kuin yhden johtopäätöksen: suomalaiset nuoret naiset ovat lukutaidottomia!
Vika löytyy siis Suomen koululaitoksesta. Ehkäpä opetusministeri voisi auttaa?

Sori

Aika helvetin harva viisitoistavuotias tyttö lukee tajukankaan sivuja, hesarista lukevat sen nuorten palstan ja televisiosta saattavat ohimennen nähdä ylen monikultturisuus uutiset… Ja facebookista tälläiset sensuroidaan alta aikayksikön…

Ilkka Mänttäri

Kun Jared Tayloria (löytyy hyviä videoita Tubesta) pyydettiin kuvailemaan yhdysvaltojen rotuhistoriaa puolen tunnin esitelmänä hän sanoi että voi tiivistää sen yhteen sanaan, konflikti. On selvää että ihmiset viihtyvät parhaiten itsensä kaltaisten joukossa se luo tiettyä ennustettavuutta. Meillä oli senverran fiksuja perustuslain säätäjiä että nykyiset poliitikot olisivat todella pulassa jos ihmiset vähän prehtyisivät siihen. Nyt ollaan laittomassa tilassa aika monella tavalla. Ei perustuslakia voi ”tulkita” niin monella tavalla kuin annetaan ymmärtää. Toki voidaan ”tulkita” mutta sitten anarkia on vapaa. Viimeisimpänä esimerkkinä EU-sopimukset jotka ”tulkittiin” aivan uuteen asentoon.Tosin on niin että yrityksiä tehdään jatkuvasti perustuslain muuttamiseksi ja joskus jopa onnistutaan. Nyt täytyisi olla tarkkana koska muuten on tulossa täysi anarkia ja aika lähellä jo ollaan. Tässä esim. yksi asia minkä perustuslaki sanoo: Rikosoikeudellinen laillisuusperiaate:Ketään ei saa pitää syyllisenä rikokseen eikä tuomita rangaistukseen sellaisen teon perusteella, jota ei tekohetkellä ole laissa säädetty rangaistavaksi. Rikoksesta ei saa tuomita ankarampaa rangaistusta kuin tekohetkellä on laissa säädetty,eli takautuvaa lainsäädäntöä ei saa tehdä. Varsin järkeen käypää. Oikeastaan herää kysymys onko valtakunnansyyttäjä juristi, kai on kun on saanut tuon viran. Mitenkä tämä sopii Päivi Räsäsen tapaukseen. Minusta valtakunnansyyttäjä on vangitsemista vailla mutta voihan se olla niin että se olen minä joka joutuu tiilenpäitä lukemaan.

Kaino-Vieno Huttunen

Tyypillistä, että tuomio lätkäistään 3.5 v itse tapauksesta, joka tulee tietysti samalla vasta julki. Suomen oikeusjärjestelmä on kuin musta aukko, joka imaisee kaiken pahuuden ja sylkäisee sen ulos eri aika-avaruuteen, jossa olento nimeltä homo sapiens on 3.5 vuodessa siedätetty ainoastaan ilmaisemaan paheksuntansa ilmiölle.

Ihan mielenkiinnosta odotan, millaisia keissejä 3.5 vuoden kuluttua putkahtelee julkisuuteen.

Kata

Siis mitä mie luin?Siis vapaalle jalalle Alabaari kun lapsikin tulossa…mitä mieltä on ”vaimoke”?Ai niin suattaapi sitä olla usiampi rouva tai rouvake ja tuskin on mitään sanottavaa heillä asiaan.On tämä sellaista kolmannen maailman istutusta!😝
Ja ”aina mukana täysillä”on uhri..vaikka tyyny naamalla!😬

John Quiman

Vapaaksi tietysti – sitähän varten suvakit ovat sen hankkineet – eihän vankilassa voi toteuttaa suunnitelmaa.

Tassos

Nyt sitten kaikki miehet raiskaamaan joiden puolisot/ystävättäret ovat raskaina. Ei ole raiskaus enää rikos !

Jussi Hämäläinen

16-vuotias vastaaja kävi kaupasta hakemassa alkoholijuomia? Juupa, juu.

Ilkka Forsten

Niin, hän ” näytti ” 30 vuotiaalta, sitä se parta teettää.

Tupauuno

Ihan suomalainen nimi tällä raiskaajalla sanoisi suvakki. Tai sitten toinen suosittu sanonta tällaisen jälkeen olisi, että raiskaavat ne kantasuomalaisetkin.