Muu maailma

Pakistanilainen taparikollinen iski jälleen

Kuva Pixabay.

38-vuotias pakistanilainen iski jälleen. Miestä ei ole saatu palautettua kotimaahansa, koska Pakistan ei suostu palautukseen. Mies on poliisin tuttu ja tuomittu aikaisemmin rikoksistaan Saksan Zwickaun kaupungissa Sachenin osavaltiossa.

Taparikollisen uusin uhri on 19-vuotias lääketieteenopiskelija, joka työskenteli pelihallissa maksaakseen opiskelunsa. Quaisar S. tuli pelihalliin, jossa neito oli töissä yksin, eikä tiloissa ollut muita asiakaita. Välittömästi saavuttuaan Quaisa tarttui neitoon kiinni ja pakotti tämän takahuoneeseen, jossa raiskasi neidon erittäin väkivaltaisesti. Raiskauksen yhteydessä C-hepatiitti virusta kantava Quaisa puri neitoa huuliin ja poskeen tietäen tartuntariskistä.

Tekijä pakeni paikalta välittömästi teon jälkeen mutta kyettiin tunnistamaan valvontakameran kuvista ja pidätettiin seuraavana päivänä, koska oli poliisille ennestään tuttu. Mies on tuomittu mm. Brüsselin terrori-iskun (22. maaliskuuta 2016) juhlistamisesta starttipistoolilla yleisellä kadulla. Herra oli ampunut ilmaan „pelkästä ilosta“.

Zwickaun oikeus tuomitsi herran kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden vankeusrangaistukseen teostaan.

Nuori neito ei saanut tartuntaa c-hepatiitista, mutta ei ole kyennyt vielä jatkamaan opiskeluaan.

Bild

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tagit

Kansalaisen verkkokauppa