Eurooppa Rikos

Pakolainen hakkasi rukoilevan papin hengiltä rautaisella ristillä

Landgericth Berlin. Kuva Wikimedia Commons / public domain.
Berliiniläinen tuomioistuin on marraskuun lopussa käsitellyt papin rautaisella ristillä keväällä tappaneen kamerunilaisen tapausta.

Saksan Berliinissä nähtiin yhdeksän kuukautta sitten kirkkoherranvirastossa erittäin vastenmielinen näytelmä, kun 27–vuotias kamerunilainen Loic Sindbad hakkasi 54–vuotiaan papin Alain-Florent Gandouloun hengiltä kesken rukouksen. Loic käytti tekoonsa rautaista ristiä ja tekonsa lopuksi survoi uhrinsa suuhun sateenvarjon.

Tekijä tuli Saksaan vuonna 2014 pakolaisena ja väitti olevansa vainottu kristitty. Kuulusteluissa mies on kertonut, että uskoo myös noitavoimiin ja haamuihin.

Hänen kertomansa mukaan haamu on vallannut aikaisemmin hänen veljensä, joka myös asuu Saksassa. Tekijä kantoi suurta huolta veljestään ja oli vieraillut tämän luona tekopäivänä ja ”tuntenut miten veljen vallannut paha henki oli siirtynyt häneen”.

Pahan hengen siirtymisen takia tekijä meni tapaamaan uhria saadakseen apua hengen karkotukseen.

Pelottavaksi tarinan tekee se, että tekijä huusi tekoa tehdessään apua uhriltaan häntä riivaavaan haamuongelmaan. Tekijä kertoi, että ”paha henki” pakotti hänet lyömään pappia, joka puolusti itseään vain huutamalla apua.

Pappi kuoli ”päähän kohdistuneen massiivisen väkivallan takia”.

Tekijää on hoidettu psykiatrisen sairaalan suljetulla osastolla. Tekijä on tunnustanut tekonsa, ja asian käsittely jatkuu oikeudessa.

Lähteet: Wochenblick, BZ–Berlin

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa