Eurooppa Rikos

Pakolainen on syyllistynyt jo 24 rikokseen eikä aio missään tapauksessa lähteä Saksasta

Kuva DDS 47 / Flickr / CC BY-SA 4.0
Jo kaksi vuotta sitten kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut libyalainen turvapaikanhakija on syyllistynyt Saksassa oleskelunsa aikana 24 rikokseen. Rikokset ovat olleet sen verran pieniä, että häntä ei ole tuomittu vankeuteen. Miestä ei siten saada karkotettua kotimaahansa.

Mohamed Youssef T. (22), turvapaikanhakija Libyasta, kertoo selkeästi, mikä on hänen suhtautumisensa saksalaiseen oikeusvaltioon.

– Paska poliisi, en kunnioita teitä tippaakaan!

Bautzenissa asusteleva pakolainen oli syksyllä oikeussalissa – kultainen kello ranteessaan. Yhtäkkiä, kesken oikeudenkäynnin, hän ilmoitti tuomarille ”Lähden nyt!”, ja poistui oikeussalista.

Jo kaksi vuotta sitten kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut ja itseään King Abodeksi nimittävä (”Kuningas Oleskelija”) libyalainen oli vastikään poliisin pidättämänä, sillä hän oli uhkaillut veitsellä toista miestä, mutta poliisi on jo vapauttanut hänet.

Mohamed on syyllistynyt Saksassa oleskelunsa aikana jo 24 rikokseen – huumeiden hallussapitoon, väkivaltaan, omaisuusvahinkojen aiheuttamiseen, kunnianloukkauksiin sekä poliisin vastustamiseen.

Vankeutta hän ei ole teoistaan saanut, sillä rikokset ovat olleet sen verran pieniä – toistaiseksi. Tilanne voi muuttua tulevaisuudessa, sillä Mohamedilla ei ole minkäänlaisia aikeita lähteä Saksasta.

– Paskat, takaisin kotimaahan? Minä sanon ei, jään tänne Saksaan! Mohamed sanoo.

Pakolaisella on ollut kolmen kuukauden pituinen porttikielto Bautzeniin, sillä alueen viranomaiset pitävät häntä ”vaarana yleiselle turvallisuudelle”. Facebook-sivullaan hän on esitellyt kuvaa, jossa hän tähtäilee AK47-rynnäkkökiväärillä.

Lähde: Bildin artikkelit hyperlinkkeinä tekstissä

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa

Liity kannattajajäseneksi