Eurooppa Maahanmuutto

Pakolaisasuntola Suhlissa pysyvästi poliisin valvonnassa – syynä asukkaiden rikollisuus

Kuva JouWatch / Flickr.

Thüringenin sisäministeri Georg Maier (SPD) on määrännyt Suhlin pakolaisasuntolan eteen 24/7 poliisivartioinnin.

Lisäksi viereisille asuinalueille on lähetetty lisäpartioita.

Laitos on ollut otsikoissa yhä uudelleen väkivaltaisuuksien vuoksi. Esimerkiksi joulukuussa turvallisuusjoukkojen oli pelastettava laitoksen henkilöstö vihaisilta turvapaikanhakijoilta.

Suhlin pormestari André Knapp (CDU) jätti maanantaina Thüringenin osavaltion parlamentille vetoomuksen jatkuvaa häiriötä aiheuttavan pakolaisasuntolan sulkemiseksi.

Vetoomus sai 1900 allekirjoitusta mikä ylitti selkeästi vaatimuksen julkisen kuulemisen 1500 allekirjoituksesta. Syynä tähän ovat asukkaiden kotien läheisyydessä toistuvasti tapahtuvat rikokset kuten varkaudet, asuntomurrot sekä omaisuusvahingot.

Maahanmuuttoministeri Dirk Adams (vihreät) on aiemmin toistuvasti korostanut, että pakolaisasuntolaa ei suljeta. Sen sijaan pitäisi perustaa uusi maahanmuuttovirasto.

Lähde Junge Freiheit.

Tilaa
Ilmoita
guest
46 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation completion pathway https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

how many pages is a dissertation https://help-with-dissertations.com/

trackback

dissertation online help https://dissertationwriting-service.com/

trackback
trackback
trackback

free video poker slots https://411slotmachine.com/

trackback

myvegas slots free chips https://download-slot-machines.com/

trackback

lenovo y700 nvme slots https://beat-slot-machines.com/

trackback

free slots on facebook https://slot-machine-sale.com/

trackback

liberty slots casino https://slotmachinesforum.net/

trackback

myvegas slots facebook https://candylandslotmachine.com/

trackback

free bonus slots for fun https://2-free-slots.com/

trackback

3reversion

John Quiman

Kuuklettamalla: ”Hallitukset tuhoavat vapaudet!” – Tyranniaan vajonneen Australian senaattorin puhe
Löytää australialaisen senaattorin puheen siitä, miten maassa hallitus polkee kansan oikeuksia mennen tullen.

Ilkka Mänttäri

Pelkkää asiaa. Kannattaa myös vähän seurata mitä Edward Snowden kertoo Tubessa tästä tulevasta, tai jo olemassa olevasta valvontayhteiskunnasta. Hän tietää siitä paljon. Me tavalliset tallaajat emme edes osaa kuvitella miten meitä valvotaan.

John Quiman

Onko tuohon jotain hyvää hakukriteeriä, vai riittääkö vain Edward Snowden -nimi? Ajattelin, että löytäisin sen mitä tarkoitat, enkä kaikenlaista muuta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

No olen selaillut hänen videoitaan ja jonkinlaisen kokonaiskuvan nistä luonut. Ei siis erityistä videota tällä kertaa mutta aika monta tuntia olen hänen ajatuksiaan kuunnellut.

John Quiman

Pitääpä etsiskellä, jos vaikka onnekkaasti löytäisi käsityksen vähemmällä kuin ”aika monta tuntia” 🙂

Ilkka Mänttäri

Aika kauan maanpaossa elänyt joten ainakin joku ottaa hänet vakavasti.

Anonyymi

Pitäisi perustaa uusi maahanmuuttovirasto! Repesin makeaan nauruun. Pitäisi ehkä taluttaa varovasti tällaisia laukovat ministerit hoitoon.

Kela Tekee Vapaaksi

Tuolla tavalla se internointiyhteiskunta ja poliisivaltio alkaa rakentua pakon sanelemana. Saksa pystyy tuohon mutta Ruotsi luultavasti ei.
Sitten on tämä meidän ikioma Vokki-Mämmilä jolla on vielä pari vuotta aikaa valita lopullinen suuntansa noista kahdesta vaihtoehdosta.

Kata

”Vokki-Mämmilä” hahaha nyt repesi taas nauru.Alankin ,jos saa lainata,kutsumaan tätä näin ellei muutosta normaaliin yhteiskuntaan ala näkyä!

Ville Pettu

Pakolaisten oikea asuinpaikka on YK:n ylläpitämät ja sen jäsenvaltioiden maksamat pakolaisleirit joilla ihmiset voivat asua niin kauan kuin levottomuudet heidän kotiseuduillaan jatkuvat ja niiden loputtua he voivat mennä takaisin koteihinsa jatkamaan elämäänsä normaalisti.

Teimer

Eikä noidenkaan tarvitse olla lomakeskuksia vaan työllä maksetaan asuminen ja hankitaan ruoka. Ei lännenvalkonaamakaan saa ilmaista asuntoa ja ylöspitoa vuosiksi ilmaiseksi.

Anonyymi

”Mansikkamaan vartijat -julkaisusta, joka kertoo suomalaisen maahanmuuttoviraston historiasta, löytyy monia mielenkiintoisia tietoja, mm. se, että somalit pitivät jopa pakolaisleirillä palvelijoita ja silloinen presidentti Koivisto vastusti Venäjän kautta tulevien somalien ottamista Suomeen.

Julkaisu löytyy netistä, jos kiinnostaa.

Ilkka Mänttäri

👍

John Quiman

Johan jonkin asteinen työ pitää henkisestikin paremmassa kunnossa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Dirk Adams,VIHREÄ.
Problem solved? 😀
Mitä resurssien tuhlausta,joka puolella!!Voi surseenpeti!

Juukeli

Kyllähän sakemenni osas 40luvulla getot rauhoittaa kannattais niiden avata vanhoja arkistoja ongelmat ratkee hyvin äkkiä

Teimer

Joo, kyllä ’vanhat konstit’ toimisi edelleen ja riehuminen loppuisi välittömästi.

John Quiman

Suvakkila on muodostumassa, tervetuloa monikulttuuriseen onnelaan, suvakkien unelmaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Eka Kettunen

Mikä ihme näitä aivan yksin tulleita naisia ja lapsia oikein riipoo ?

Anonyymi

Eräs suomalainen nainen kuuli syksyllä 2015, että hänen kuntaansa oli tulossa pakolaisia Syyriasta. Hän riensi vastaleivottujen pullien kanssa vastaanottamaan median ilmoittamia naisia ja lapsia, mutta bussista ilmestyikin vain nuoria älypuhelimia räplääviä nuoria miehiä. Nainen lähti välittömästi kotiin tuliaisineen.

Hätätila tai väärinymmärrys

Huonot sosiaalituet ja asunnot aiheuttavat nämä ongelmat. Jos tukia nostetaan ja asunnoiksi kivoja omakotitaloja tai kattohuoneistoja, niin tyytyväiset asukkaat palkitsevat saksalaiset moninkertaisesti. Ihan kuten Suomessakin. Kiitollisia ovat.

John Quiman

Ei se riitä. Pitää laittaa kanta-asukkaat vääräuskoisten leireille ja kaupoista pois kaikki haram-tuotteet, paitsi alkoholi, jota voi yön pimeydessä nauttia, kun Allah ei näe.

Ilkka Mänttäri

Sipilä oli Suomen surkein pääministeri mutta anteeksipyytöä Suomen tuhoamisen yrityksestä ei ole tullut. Kai se on niin että Sanna Marin yrittää hänet lyödä laudalta. Kilpailusta tulee kova mutta Sipilä sentään ymmärsi taloudesta jotakin joten veikkaan että Sanna Marin voittaa. On sen verran jo pistänyt menemään noissa tukipaketeissa.

Kaino-Vieno Huttunen

”Maahanmuuttoministeri Dirk Adams (vihreät) on aiemmin toistuvasti korostanut, että pakolaisasuntolaa ei suljeta. Sen sijaan pitäisi perustaa uusi maahanmuuttovirasto.”

Pakolaisasuntolan asukkaille siis pitää järjestää nopeammin rekisteröinti ja oleskelulupa, jotta heidät voidaan asuttaa vuokra-asuntoihin ja ongelma saadaan tilapäisesti siirrettyä muualle.

De Gröna

Meillä sitä kutsutaan vihreäksi siirtymäksi ja maapallo pelastuu!

Vappunaamio

Eikö Saksassa suurin ongelma olekaan Hennalassa nähty valkoinen huppupää?

kyllä kansa muistaa

Eikös juuri siinä Hennalan VOK:issa matut pistäneet suomalaisia poliisihenkilöitä mennen tullen ja telkesivät konstaapelit johonkin huoneeseen ?
Viranomaiset selittelivät jälkeenpäin että jotakin EI kuitenkaan tapahtunut…

Anonyymi

USA:ssa se oli poliisi, joka kovakouraisesti pidätti yhden narkkarin ja vankilakundin ja sai aikaan kuukausikaupalla riehuneeet väkivaltaiset mielenosoitukset, tulipalot ja kauppojen ryöstelyt. Oltiinhan sentään hyvällä asialla…

Ilkka Mänttäri

Yritä selittää tuo näille riehujille. Ohisaloltakin sai nyhtämällä nyhtää ennenkuin myönsi että eduskuntatalon tolppiin on rikollista kiipeillä. Että sellaista Greenpeace meininkiä vihreissä.

Nestori Lundahl

Ei muuta kun aitaa ja muurit ympärille.

Huru-ukko

Sähköaitaa??

p.grandell

sekä nato ”lankaa” se on aika hyvä pysäyttämään myös.

Anonyymi

Ainakin kielteisen päätöksen saaneet tulisi ottaa säilöön ilman poistumismahdollisuutta muualle kuin sinne mistä on tullutkin. Suomi antaa mukaan riihikuivaa rahaa, mutta siitä huolimatta pois ei lähdetä, kun kerran ei ole pakko. Ne kaikki pakot ja velvollisuudet on vain suomalaisia varten.