Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Rikos Uutiset

Pakolaisen murha kuohuttaa Istanbulissa

Turkin suurimpiin kuuluvassa kaupungissa Istanbulissa, on virallisesti 79.000 syyrialaista pakolaista, mutta luvun uskotaan olevan todellisuudessa korkeampi.  Moni Turkissa olevan pakolainen pyrkii jatkamaan Eurooppaan, mutta osa rakentaa elämäänsä islamilaisessa Turkissa.

Viime aikoina Turkin taloudellinen tilanne on romahtanut ja välit pakolaisten sekä turkkilaisten välillä ovat kiristyneet.

”Kun minulle soitetaan, pelkään ihmisten kuulevan minun puhuvan arabiaa”, eräs syyrialainen kuvaa tilannetta.

Kesäkuun 6. päivän aamuna joukko turkkilaisia miehiä riehui syyrialaisten asunnon ulkopuolella Bagcilarin kaupunginosassa, ja vaati näitä tulemaan ulos. 22-vuotias Sherif Khaled al- Ahmad tuli kadulle, ja hänet ammuttiin hengiltä.

Pian al-Ahmadin surman jälkeen paikan lähistöllä nähtiin poispäin ajava auto, josta ammuttiin useita laukauksia taivaalle.

Bagcilar on Istanbulin köyhimpiin kuuluva alue, jossa asuu noin 750.000 ihmistä. Bagcilarilla on istanbulilaisten joukossa raju maine, ja ammuskelut ovat siellä arkipäivää.

Paikallinen asukas sanoo raa´an väkivallan olevan Bagcilarissa merkki vallasta. Väkivalta on hänen mukaansa aina kuulunut alueen elämään.

”Nyt väkivalta kohdistuu myös syyrialaisiin”, asukas jatkaa.

Turkissa on noin 3,7 miljoonaa syyrialaista pakolaista, ja Sherif Khlaed al- Ahmadin surma on vain yksi maan monista väkivallanteoista heitä kohtaan. Joulukuussa Turkin poliisi pidätti miehen epäiltynä murhapoltosta, jossa kuoli kolme syyrialaista.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan on aiemmin sanonut Turkin haluavan suojella ”islamilaisia veljiään, jotka pakenevat sotaa”.

Turkkilaiset kuitenkin yhdistävät taloudellisen kurimuksen, kiihtyvän hintojennousun ja työttömyyden maahan saapuneisiin pakolaisiin.

Lähde Al-Jazeera

20 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jone

Täh, Istanbulko yksi Turkin suurimmista kaupungeista? Eikö tuo nyt ole ylivoimaisesti suurin Turkin kaupunki ja metropoli.

Yks vähemmän

Kappas, ampuivat oikeen Sheriffin.

otto suni

Suurin osa ulkomailla olevista Syyrian pakolaisista ovat näitä edesmenneen John Mc Cainin ja CIA:n agitoimia joiden tarkoitus oli kaataa Assadin hallinto 2011 alkaneen USA:n manipuloiman ”arabikevään” seurauksena. Oikeat Syyrialaiset tulevat takaisin rakentamaan omaa maataan, mutta ”pask..housut” tulevat Eurooppaan ilahduttamaan vihreitä iki-ihania tanttoja!

Rudi

Totta. Pääpiru oli siihen aikaan Assad joka jenkkien oli päästävä tuhoamaan. Jenkit kyllä keksii aina uuden kohteensa helposti. Ovat kovia poikia levittämään demokratiaa vaikka se ei heillä kotimaassakaan niin kovin buenossa hapessa ole.

Ilkka Forsten

Ilmeisen rasistinen viharikos eikö vaan ? No ei tietenkään, normaalia turkkilaista elämää, mutta jos sama tapahtuisi Helsingissä olisi suomalaisten aselait taas tarkkailun alla, ja nutipäät miettimässä miten estää niin silmitön viha muukalaisia kohtaan.

ja 30 varapiippua

Mg42 . Ei mulla muuta.

Ilkka Forsten

No oha sit siinkii..

juha II

Jäsenvälistä. Ja siksi toisekseen: Kun syyrialainen pakolaonen puukottaa tai raiskaa faktapohjaisesti esim. Ruotsissa tai Saksassa.valkoisen kanta-asukkaan.

Niistä EI valtamediassa edes kerrota ja molempien maiden globalisti hallitukset, jotka vainoavat nettipoliisien ja kenttäpoliisien avulla vaihtoehtomedioita ja aivan tavallisia lakia kunnioittavia kansalaisia, jotka kuuluvat Ruotsideµokraatteihin tai Vaihtoehto Saksalle puolueeseen. Molempien puolueiden poliitikkoja ja peruskannattajia natsitellaan ja demonisoidaan Adol Hitlerin poliittiikkaa toteuttaviksi kansanmurhaajiksi!!!

Saksassa ja Ruotsissa yhteiskunnallinen turvattomuus on käsin kosketeltavaa ja verta vuotavaa läpi koko yhteiskuntien ikärakenteen, joiden määrä on useissa tuhansissa ja täysin piiloon jääneiden ja vähäisiin kiusaamisiin rajoittuneet tapaukset siihen päälle!

Ruotsi on Euroopan väkivaltaisin maa ja jengiampumiset ovat ylittäneet tänä vuonna jo
v. 2020 kokonaismäärän vuodessa.

Molemmista maista ”valkoisten pako” on kasvanut jo mittaviin määriin. Siksipä molempien globalisti-kommunistiset hallitukset ovat nostaneet esille Neuvostoliitossa käytetyn ”maastapoistumisveron”!!!

kukavaan

Suomessa on jo maastapoistumisvero.
https://www.vero.fi/haku/?query=maastapoistumisvero

John Quiman

Seuraavaksi on suunnitteilla maastapoissaolovero.

Kata

Ja sitten kuten Kanadassa että kun meet toiseen lääniin(siellä osavaltioon tietty) niin ilman jabbeja ja passeja et pääse…ehkä maksamalla pimeesti…
Demokratian suojelua….sannoopi truddeduu.

ike

Trudeau ja Macron ja moni muu. Aika kummallisia hahmoja nykyään on politiikassa. Ei diktatuuri ole kaukana. Aivan sairaita miehiä joilla ei pitäisi olla mitään asiaa julkisiin tehtäviin. Uusia veronmaksajien kustantamia himmeleitä kuitenkin syntyy silloin tällöin, aivan kuin ei jo nykyisin olisi tarpeellista määrää mahdollisuuksia yhteydenpitoon tai keskusteluun. Viimeisenä tämä Euroopan poliittisen yhteisön, mikä se nyt sitten onkaan, kokous.

Kata

Kyllä näin ja myös sairaita matameja…ehkä vieläkin pahempia.

Euroopasta tuli liittovaltio ilman minkäänlaista äänestystä…kuten Marin totesi Eu on turvallisuutta….oh sh*t.

Earl Stone

Intialaiset ovat myös vapaata riistaa Etelä-Afrikassa, mutta he vastaa samalla mitalla takas. Kokemusta heillä on elää pakien kanssa jatkuvassa valmiustilassa.

ernesti_loosonen

Kyllä Suomeenkin on saatava kuri ja järjestys. Miten pitkään suomalaiset antavat kemumatujen harjoittaa alistusväkivaltaa elättäjiään kohtaan? Tilanne on hyvin absurdi. Vastareaktio kytee kansan syvissä riveissä.

Ilkka Forsten

Harjoitellaan kaiken aikaa, se pitää kyvyt esillä kun niitä tullaan tarvitsemaan.

Hh1488

kuinkahn monta nämä pakolaiset ovat murhanneet,kerrankin kövi toisinpåin

ro1

Sinne perläpeen,ei onneksi ole kristityllä syyrialaisella mitään asiaa,joten musu teurasti musun!

Tuumailija

Syyrian kristityillä menee hyvin ihan syyriassa samoin kuin iranin kristityillä iranissa.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa