Eurooppa Maahanmuutto

Pakolaiset hajottivat uuden majoitustilan Saksassa

Kuva Pixabay.

Kahdeksan turvapaikanhakijaa Togosta ja Ghanasta riehui viikonlopun aikana äskettäin avatussa uudessa vastaanottokeskuksessa Nordrhein-Westfalenissa, koska he eivät olleet tyytyväisiä majoitustilaan.

Emmerichin, Bocholtin ja Weselin välissä sijaitseva Haldern oli heidän mielestään liian syrjäinen paikka, eikä siellä ollut kenttää kännyköille, valittivat pakolaiset Rheinischen Post -lehden mukaan jo perjantaina saapuessaan paikalle.

Kun 18-28 -vuotiaille miehet näkivät majapaikkansa, niin tilanne eskaloitui jo niin pahoin, että poliisi piti kutsua paikalle. Se pystyi rauhoittamaan tilanteen ensi alkuun, kunnes lauantaina iltapäivällä jouduttiin soittamaan uusi hätäpuhelu. Osittain humalaiset turvapaikanhakijat uhkailivat vartijoita ja he hakkasivat rautatangoilla hajalle ikkunoita ja huonekaluja, kertoi lehti.

Vastarintaa, uhkailuja, pahoinpitelyjä ja tuhotöitä

Poliisitehtävän aikana syntyi väkivaltaisia yhteenottoja, joissa yksi poliisi katkaisi jalkansa. Kahdeksan miestä asetetaan syytteeseen törkeästä rauhanrikkomisesta, vastarinnasta, uhailusta, pahoinpitelystä ja tuhotöistä. Yksi yön ajaksi pidätetty riehuja päästettiin vapaaksi seuraavana aamuna. Tyytymättömät pakolaiset oli erotettu toisistaan ja sijoitettu neljään eri majoituspaikkaan. Haldernin pakolaisavustajat eivät anna tapauksen häiritä toimintaansa. Vihreiden ja ”Vieraista tulee ystäviä” liikkeen jäsen Helmut Wesser sanoi, että hän ei ole peloissaan, mutta pitää sitä oikeana, että tapaus viedään oikeuteen

Junge Freiheit

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa