Eurooppa Rikos

Palestiinalainen nostettiin roolimalliksi – nyt häntä syytetään veroviranomaisen huijaamisesta 12 miljoonalla Tanskan kruunulla

Kuva Shutterstock.

Veroviranomaiset syyttävät 31-vuotiasta palestiinalaisnaista törkeästä petoksesta.

Poliisin mukaan nainen antoi vuosina 2014-2018 yli 850 ihmisen puolesta virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja koskien verovelvollisuutta tai verotusta koskevissa päätöksissä. Petoksen suuruus on syytteen mukaan lähes 12 miljoonaa Tanskan kruunua.

Nainen kirjoitti verohallinnon itsepalvelujärjestelmän Tast-selv at Skat avulla vähennyksiä, korkomenoja ja tappioita osakkeista ja joukkovelkakirjoista.

Samalla kun palestiinalainen syyttäjän mukaan lypsi kyynisesti valtiovarainministeriön, hän ryhtyi määrätietoisesti toimimaan maahanmuuton edistämiseksi saadakseen enemmän maahanmuuttajia Eurooppaan.

Nainen ilmoitti myös auttavansa Lesbosilla olevia siirtolaisia. Ja vuonna 2015 nainen sai palkinnoksi vapaaehtoistyöstä.

Palestiinalainen ainen on esiintynyt useita kertoja mediassa, jolloin hän on puhunut integraatiosta ja pakolaiskriisistä.

– Sikäli kuin tiedän, on ainutlaatuista, että yksi henkilö tekee tämäntyyppisen rikoksen tässä mittakaavassa, talousrikollisuuteen erikoistunut asianajaja Morten Bjerregaard kertoi.

Lähde Ekstrabladet.

Tilaa
Ilmoita
guest
17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Tuota voi sanoa jo ”vanhanaikaiseksi” lainauksena jääkiekosta!

Vähän sama juttub kuin koirat käyvät nostamassa jalkaansa tolpan juuressa. Nämä valtamedian ja suvaitsevaiston suorittamat ”valinnat” alkavat olla jo ”kuolemansuudelman” merkityksessä!

Ilkka Mänttäri

Jääkiekosta en oikein tiedä kun en ole urheiluihmisiä, mutta tuo jalan nosto kyllä tuntuu tutulta. Hallitus ja eduskunta sitä tekee koko ajan, että sellaisia koiria, ja luulevat vielä olevansa sisäsiistejä.

Ilkka Forsten

Sikäli kun tiedät…Odottele aikasi niin kyllä niitä on muitakin. Ei ne ole mitään työvoimavajeen paikkaajia.

DuPont

Klassinen esimerkki viidennestä kolonnasta.

Kaino-Vieno Huttunen

No, onhan tuo tuollainenkin roolimalli, länsimaisesta näkövinkkelistä varsin huono vain.

Mutta, jos kulttuurisia lähtökohtia miettii, niin pakestiinalaisnainen ei ole ensimmäinen. Se ensimmäinen oli profeetta Muhammed. Rosvoamistekniikat olivat vain ennen Kelan netissä täytettäviä lomakkeita erilaiset.

John Quiman

Taas kerran median ylistämä multikultti-ihanne päätyy tuomiolle.

Kauko Aalto

Muinaiset asteekit pitivät maahansa tunkeutuneita espanjalaisia esi-isinään, jotka olivat tuomassa heille uusia tavaroita, siis hyvinvointia. Turhaa meidän on heille nauraa. Me palvelemme uutta jumalaa Geneven pakolaissopimusta { ja sen apostolit: rasismi, suvaitsevaisuus, kulttuurirelativismi ja valikoiva sananvapaus, muutamia vain mainitakseni} jolle uhraamme elintasomme ja kulttuurimme, toivottamalla tervetulleeksi maahamme nämä myöhempien aikojen konkistadorit. Näitä miehittäjiä me pidämme inhimillisyytemme ja suvaitsevaisuutemme kohteina luovuttamalla kaiken jonka olemme rakentaneet vuosisatojen kuluessa. Konkistatorien elintaso ja etuudet tulisi pitää minimissään, koska silloin he syyttävät siitä meitä. Sen sijaan kun heitä paapotaan, ja annetaan vastikkeetonta korkeata elintasoa, he kiittävät siitä Huitzilopochtlia ja ymmärtävät Huitzilopochtlitin määränneet meidät heidän orjikseen.

  Eikö ihmiokeuksista huolta kantavia kultuurirelativisteja yhtään huolestuta se, että ainoat, jotka uskaltavat puhua islamin eurooppalaisille yhteikunnille aiheuttamista ongelmista, ovat fasisteja ja äärioikeistolaisia (näin heidän annetaan huoletta, ilman sanktioiden pelkoa räksyttää).Euroopan muslimiyhteisöissä on usein vähän esimerkkejä siitä, että ne haluavat integroitua ja omaksua läntisiä arvoja. Kuitenkin  he hyödyntävät näitä arvoja äärimmäisen antisemitisminsä ja moskeijoissa säännöllisesti saarnatun uskonnollisen vihan suvaitsemista. Pakkoavioliitot, kunniamurhat, ja homoseksuaalien seksuaalinen halveksinta ovat nyt islamin ansiosta muuten maallistuneen Euroopan piirteitä.

 

 

 

Ilkka Mänttäri

Nyt olisi tärkeää se että muslimien määrää ei saisi kasvattaa yli kriittisen pisteen. Aikaa ei ole paljon. Länsimaissa ymmärrettäisiin se jos asia ei olisi niin vihervasemmiston saastuttama.
Jos huonosti käy vihervasemmisto tulee jäämään historiaan länsimaisen sivilisaation tuhoajana. Historiassa kyllä saavat paikkansa. Kyllä tästä ehkä noustaan mutta saavat aikaan noin viidensadan vuoden taantumisen.

Anonyymi

Olisi pitänyt ymmärtää jo yhden etnisen ryhmän integroitumisen ongelmat, eikä hommata lisää vieläkin vieraammasta kulttuurista kuin romanit; 500:ssa vuodessa on kovin vähän sulautumista valtaväestöön tapahtunut. Yhteistä näille ja myöhemmin tulleille on työnteon karttaminen, rasismista rääkyminen ja uhreiksi asettautuminen.

Ilkka Forsten

Hagertitkin ovat nyt omaksuneet ” Mä en happea ” huudon jos kaupan vartija pyytää avaamaan kauppakassin, ja kysyy miksi teillä on 500 euron arvoinen nahkatakki nakkipaketin alle sullottuna ?

” Floydismi ” on löytänyt uuden kodin hagerteista.

Ilkka Mänttäri

No kun tuo kokonaisuuksien ymmärtäminen ei koskaan ole ollut sellaisten ihmisten vahva puoli jotka politiikkaan hakeutuvat, en nyt puhu poikkeustapauksista. Poliitikot toimivat aina hyvin lyhyellä perspektiivillä, ehkä se johtuu siitä että näin myös äänestäjät tekevät. Jotenkin onhan tuo totta että ihmiset saavat sellaisen hallinnon jonka he ansaitsevat, noin olisi tietysti ihannetapauksessa, jos kaikki olisi avointa. Näin korruptoitunutta hallintoa suomalaiset eivät kuitenkaan ole ansainneet, otan huomioon myös ne ihmiset jotka tämän maan ovat tähän mennessä rakentaneet. Jos kaikki salataan niin olisiko jo aika puuttua ”maan tapaan”.

Ilkka Forsten

Se nyt vaan on niin ettei Ohisalo päätä minun elämästäni eikä kohtalosta, mutta minä voin olla se joka päättää hänen kohtalostaan.

timo

Nämä valtamedian maskotit ja roolimallit on myös Suomessa ja Ruotsissa osoittautuneet lähes kaikki huijareiksi tai rikollisiksi.
Jos Afrikasta tai Lähi-idästä otetaan random henkilö ja lokeroidaan se länsimaisen standardin mukaan niin suurin osa tulijoista löytyy akselilta terroristi – taparikollinen – ammattirikollinen.Tai sitten omaa muuten vaan rikollisen luonteen tai ajatusmaailman.

Ei nosteta jalustalle ihmisiä

Miksi en ole yllättynyt.
Suomessakin eräs vuoden maahanmuuttaja jäi kiinni tukifilungista.
Koko tämä sosiaalisöhellys pitäisi lopettaa heti, niin loppuu väärinkäytöksetkin ja rajalla paine hellittää samantien.

Kauko Aalto

Ei sitä tulla lopettamaan, ennenkuin rahat loppuvat. Sen jälkeen koittaa täysi kaaos., koska on puututtu heidän saavutettuihin etuihinsa, erikoisihmisoikeuksiinsa ja heidän rahoihinsa. Eikö tämän maan päättäjät ymmärrä, sitä tosiasiaa, että maassa on jo kymmeneiä tuhansia nuoria asekuntoisia nuoria muslimimiehiä, ei tarvita kuin, että heille löytyy kyllin tarmokas ja pätevä johtaja, {Supon mukaan mahdollisia ehdokkaita elelee mukavasti Kelan tuilla} niin se on « Finis Finlandiea! ». Ei tarvitse enää olla huolissaan ihmisoikeuksista, eikä mistään muustakaan, jonka olemme tottuneet kuuluvan oikeudenmukaiseen ja turvalliseen ihmiseloon. Näin se eteni Natsi-Saksassakin.

Kata

Juuripa näin!

Ilkka Forsten

Paitsi että natsit ei olleet muslimeita, ja me natsit emme myöskään ole sitä, joten kukahan tässä nyt lopulta voiton perii. Ryhmässämme ei ole islamilaista siipeä kuten Ruotsidemokraattien ” muka” ääriokeistolaisessa hurlumheissä.

Kansalaisen verkkokauppa