Eurooppa Politiikka

Pariisiin saapuu Italiasta, Saksasta ja Sveitsistä satoja siirtolaisia päivässä

Pariisi heinäkuussa 2017. Kuva Lauren Southernin video.
Yhdysvaltalainen freelance -toimittaja Lauren Southern vieraili pariisilaisella siirtolaiskeskuksella, jonne siirtolaisia saapuu päivittäin Pariisin rautatieasemien kautta.

Siirtolaiset saapuvat maahan lähinnä Italiasta, joka on ottanut jo vastaan yli 93 000 siirtolaista Pohjois-Afrikasta tänä vuonna, mutta Southernin haastatteleman siirtolaiskeskuksen turvamiehen mukaan siirtolaisia saapuu Pariisiin myös Sveitsistä ja Saksasta.

Southern kommentoi julkaisemallaan videolla, että naisia ja lapsia Syyriasta – jossa taistelut alkavat jo laantumaan – ei näy paikalla, vaan katunäkymää hallitsevat lähes yksinomaan afrikkalaiset nuoret miehet.

Pariisilaisessa aidoilla ympäröidyssä siirtolaiskeskuksessa on tilaa noin 500 siirtolaiselle, ja ne jotka eivät mahdu sisään keskukseen asuvat sen ulkopuolella kaduilla. Kun siirtolaiskeskus täytyy, heitä kuljetetaan siirtolaismajoituksiin muualle Ranskaan, ja kadulla asuvia siirretään keskukseen sisälle.

Southernin mukaan siirtolaisten virta Pariisiin ja sieltä hallituksen muualle Ranskaan siirtäminä on jatkuva, eikä parannusta tilanteeseen ole näköpiirissä.

Southern yritti saada siirtolaisen ja siirtolaiskeskuksessa kansalaisjärjestölle työskentelevän naisen haastateltavaksi, mutta nainen oli kieltänyt tämän jyrkästi. Southernin mukaan on mahdollista, että kansalaisjärjestöt ovat kieltäneet työntekijöitään antamasta haastatteluita, jottei niissä tulisi esille siirtolaisten Eurooppaan saapumisen taloudellinen motiivi.

Paris Trains Station Flooded With Migrants

Today, I visited a train station in Paris that ships in hundreds of "Syrian refugees" every day. Of course, as I found out, these people are neither "Syrian" nor are they "refugees": they are North African economic migrants, and they are flooding France. This is what the media won't show you.

Publié par Lauren Southern sur mardi 18 juillet 2017

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa