Eurooppa

Pariisissa keltaisten liivien mielenosoittaja menetti kätensä kyynelkaasukranaatin räjähdyksessä

Kuva Twitter.

Keltaisten liivien mielenosoittaja loukkaantui pahoin kyynelkaasukranaatin räjähtäessä lauantaina Pariisissa.

Keltaliivi loukkaantui lauantaina vakavasti poliisin ja mielenosoittajien väkivaltaisissa yhteenotoissa Pariisissa, kertoo Kronen Zeitung. Mies menetti oikean kätensä, kun kyynelkaasukranaatti räjähti lähellä parlamenttirakennusta. Pelastusmiehistö vei vakavasti loukkaantuneen miehen pois alueelta.

Pahoin loukkaantuneen miehen sanotaan olleen keltaliivien kuvaajan. Mies oli yrittänyt torjua kohti heitetyn kranaatin, kun se räjähti.

GLI-F4 -kyynelkaasukranaatissa on 25 grammaa TNT:tä

Virallista tiedotetta tapahtumasta ei vielä ole, mutta poliisi vahvistaa, että henkilö on loukannut kätensä. Ranskan mellakkapoliisin käyttämät GLI-F4 -kranaatit ovat aiheuttaneet Ranskan mellakoissa vammoja useita kertoja aiemminkin viime viikkojen aikana. Tällä kertaa vamma on kuvista päätellen todella vakava.

GLI-F4 -kranaatti sisältää 10 grammaa kyynelkaasua ja 25 grammaa TNT-räjähdettä. Mielenosoittajien saamien vammojen vuoksi Ranskassa on viime aikoina herännyt keskustelu kranaattien kieltämisestä.

Keltaiset liivit osoittavat mieltään Emmanuel Macronin hallintoa vastaan

Pariisin mellakat ovat jatkuneet marraskuun puolesta välistä alkaen. Mellakat alkoivat protestina korkeille polttoaineen hinnoille ja elinkustannuksille.

Keltaiset liivit kokoontuvat joka lauantai Pariisiin osoittamaan mieltään presidentti Emmanuel Macronin globalistihallintoa vastaan.

Liity kannattajajäseneksi

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa