Eurooppa Rikos

Pariisissa poika uhkasi aseella opettajaa, koska ei halunnut myöhästymismerkintää

Kuvakaappaus Youtube.
Pariisin yhdessä sen monista monikulttuurisista lähiöistä afrikkalaistaustainen poika uhkasi opettajaa aseella koska ei halunnut myöhästymismerkintää. Poika sanoi myöhemmin poliisille, että ”se oli hauskaa”.

Torstaiaamuna Pariisissa Créteilin monikulttuurisessa lähiössä 15-vuotias afrikkalaistaustainen oppilas saapui kouluun myöhässä. Poika ei halunnut, että hänen myöhästymisestään tehdään merkintä. Vaatimustaan poika tehosti vetämällä aseen esiin ja osoittamalla sillä opettajan päätä, kertoo Le Parisien.

– Sinä kirjoitat, että ”paikalla!”, ei ”poissa!” hän vaati. Kun opettaja kääntyi katsomaan häntä, poika komensi häntä: – Käännä pääsi eteenpäin!

Eräs pojan luokkatovereista kuvasi koko tilanteen, ja toinen tuli kuvaan näyttämään käsimerkkejään. Poikien mukaan opettaja sai syyttää tilanteesta itseään.

Myöhemmin kävi ilmi, että pistooli oli airsoft-ase. Opettaja ei kuitenkaan voinut tietää tätä tilanteen ollessa päällä. Opettaja on tarvinnut tapauksen jälkeen psykiatrin apua.

Poika on kertonut poliisille, että ”se oli hauskaa”. Hänet on erotettu koulusta toistaiseksi, ja hän joutuu vastaamaan teostaan oikeudessa marraskuussa. Poikaa saattaa uhata jopa 3 1/2 vuoden vankeustuomio.

  • 660
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset