Eurooppa Maahanmuutto

Perhe ennen lakia – Berliinissä ainakin kuusi poliisia on antanut tietoja maahanmuuttajaklaaneille

Kuva JouWatch / Flickr.

Berliinissä ainakin kuusi poliisia – ehkä jopa yli kymmenen –  on vuotanut tietoja rikollisille maahanmuuttajaklaaneille.

Tiedottaja Thomas Wüppesahl liittovaltion poliisien liitosta kertoo, että muutamat berliiniläiset poliisit ovat olleet yhteyksissä arabiklaaneihin ja antaneet näille tietoja. Tietovuodosta epäiltyjä poliiseja on RP Onlinen mukaan ainakin kuusi, ehkä jopa yli kymmenen.

Wüppesahlin mukaan sukulaisuussuhteet ovat joillekin tärkeämpiä kuin lait. Hänen mukaansa tämä tosin pätee myös joihinkin syntyperäisiin saksalaisiin.

Tiedottaja suhtautuu Berliinin poliisiin erittäin kriittisesti. Hän on työskennellyt poliisissa 30 vuoden ajan ja toteaa nyt, että ”poliisi kaipaa remonttia”.

Syyksi hän mainitsee muun muassa koulutuksen tason sekä henkilöstön valinnat.

– Monet nyt koulutettavana olevista olisivat karsiutuneet 20-30 vuotta takaperin, hän toteaa ja jatkaa, että kansalaisille tulisi kertoa asiasta.

”He ovat vihollisia joukossamme”

Kansalainen kertoi vuoden 2017 lopulla poliisiksi opiskelevista maahanmuuttajista. Poliisikouluttaja Spandaun poliisikoulusta kertoi nauhoitteessa, että monet maahanmuuttajataustaiset – erityisesti turkkilaiset, afgaanit ja arabit – kieltäytyvät opiskelemasta ja heillä on vaikeuksia puhua ja kirjoittaa saksaksi.

Kouluttaja valitti luokkahuoneessa vallitsevasta vihasta ja opiskelijoiden haluttomuudesta oppia.

– Olen opettanut poliisiopistossa aiemminkin, mutta koskaan en ole kokenut mitään tällaista. Luokkahuone näyttää helvetiltä, puoliksi turkkilaisia ja arabeja, helvetin röyhkeitä. Typerää. Eivät pysty ilmaisemaan itseään, kouluttaja kertoo.

Kouluttajan saksalaiset työtoverit kertoivat, että heitä oli uhattu väkivallalla, ja että he todella pelkäsivät maahanmuuttajaoppilaita.

– Nämä eivät ole työtovereita, nämä ovat vihollisia. Vihollisia joukossamme, kouluttaja sanoi.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit