Kolumnit

Pernille Vermund: Terrori, väkivallalla hallitseminen ja islam

Pernille Vermund, Tanskan Nye Borgerlige -puolueen johtaja
Tanskalaisen Uusi oikeisto (Nye Borgerlige) -puolueen johtaja Pernille Vermund kehottaa kirjoituksellaan poliitikkoja ryhtymään toimiin kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi.

Meitä pyydetään ”seisomaan yhdessä” ja ”elämään kuten ennenkin”, mutta tämä on hölynpölyä. Idioottikin näkee, että me emme elä kuin ennen. Poliitikot ovat antaneet Koraanin jakeista, turvatarkastuksista ja valvonnasta tulla osan jokapäiväistä elämäämme.

Suurin uhka vapaalle demokraattiselle yhteiskunnalle ei ole niiden muslimien lukumäärä,  jotka islamin erityisominaisuuksilla –  väkivallalla hallitsemalla ja terrorilla – avoimesti taistellen vahvistavat totalitaarista ideologiaansa.

Suurin uhka ovat faktoja hylkivät, ilman kosketusta todellisuuteen olevat poliitikot, jotka ympäröivät itsensä tyhjällä puheella eivätkä toimi järkevästi ja johdonmukaisesti – ja väärillä toimillaan sallivat uskonnoksi naamioidun totalitaarisen ideologian tukahduttaa vapautemme.

Väkivaltaiset muslimit voimme voittaa. Heidät on helppo havaita, he ovat vielä vähemmistössä, ja yksinkertaisin, demokraattisin keinoin voitaisiin ”riisua aseista” ja / tai karkottaa. Jos vain poliitikot toimisivat sen sijaan että vain puhuvat.

Nye Borgerlige:
Vuonna 2015 perustettu tanskalainen Nye Borgerlige, konservatiivinen oikeistopuolue, on maahanmuuttokriittinen sekä ajaa ultraliberaalia talouspolitiikkaa, yksilönvapautta, kansallista itsenäisyyttä, tukee luonnonvarojen säästämistä sekä vaatii Tanskan irrottamista Euroopan unionista.

Puolue on saavuttanut mielipidemittausten mukaan hieman alle 5 prosentin kannatuksen. Puolue ei ole osallistunut vielä yksiinkään vaaleihin, eikä sillä ole vielä yhtään parlamenttiedustajaa.

Puolueen johtajana toimii suorapuheinen kovan maahanmuuttopolitiikan kannattaja Pernille Vermund.

On aika valita poliitikkoja, joilla on rohkeutta toimia ja poliittista tahtoa asettaa tanskalaiset etusijalle.

Varmistaaksemme rauhan ja vapauden, pitää kansan enemmistön valita poliitikot  jotka tunnustavat, että terrorismi, väkivallalla hallitseminen ja yhteiskuntamme islamisaatio ovat saman asian kolme puolta; islamilaisen ideologian leviämisen, joka kylvää väkivaltaa ja tuhoa, minne hyvänsä se leviääkin. Ideologian, joka on vastoin kaikkea sitä, mihin yhteiskuntamme perustuu.

Islamilainen terrorismi ei ole yksinomaan psykopaattien työtä. Islamilainen terrorismi on poliittisesti motivoitunutta väkivaltaa siviilejä kohtaan.

Ja vaikka islamilainen terrori – vielä – nostaa suurempia otsikoita kuin väkivallalla hallitseminen ja islamisaatio, joiden poliitikot ovat antaneet muodostua osaksi jokapäiväistä elämäämme, on päämäärä sama – tukahduttaa ja syrjäyttää mikä tahansa elämäntapa, mikä ei noudattele islamilaista ideologiaa.

Islamisaatio, terrorismi ja väkivallalla hallitseminen ovat poliittisia ongelmia, ja poliittiset ongelmat vaativat poliittisia ratkaisuja.

Uusi oikeisto haluaa:

  • mahdollistaa turvapaikkojen perumisen ja karkottaa maasta henkilöt, joiden tilapäinen oleskelulupa on mennyt umpeen
  • karkottaa ulkomaalaiset, jotka eivät pysty varmistamaan omaa toimeentuloaan
  • karkottaa ulkomaalaiset rikolliset ensimmäisestä tuomiosta
  • perua kansalaisuuden vakavaan rikokseen syyllistyneiltä kansalaisuuden saaneilta ulkomaalaisilta
  • kieltää islamilaiset saarnaajat, jotka Koraanin varjolla kannustavat väkivaltaan naisia, homoseksuaaleja ja toisinajattelijoita vastaan
  • irtisanoutua tai kieltäytyä uudistamasta sopimuksia, jotka estävät tanskalaisia määrittelemästä omaa politiikkaansa Tanskassa

Me Tanskassa olemme valinneet 179 kansanedustajaa tekemään poliittisia toimenpiteitä puolestamme; puolustamaan vapauttamme ja suojelemaan meitä sisältä ja ulkoapäin tulevilta vihollisilta. Mutta sen sijaan että he toimisivat, he latelevat latteuksia, tekevät vääriä ratkaisuja, antavat vastuun vapaudestamme Euroopan unionin käsiin  ja taistelevat ideologista taisteluaan ulkomaalaisen väestön puolesta.

Poliitikot ovat saaneet vallan, mutta eivät ota vastuuta. He edistävät omaa uraansa kansainvälisillä sopimuksilla ja maailman pelastamisella, mutta avoimesti pettävät kansan, jota edustamaan heidät on valittu.

Heillä ei selvästi ole rohkeutta tai tahtoa tarttua härkää sarvista, irtisanoa vanhentuneita sopimuksia ja pitää epädemokraattisia, tanskalaisten vapautta uhkaavia voimia poissa yhteisöstämme.

Kun poliitikot sulkevat silmänsä ongelmilta ja altistavat meidät totalitaarisille ideologioille, silloin he eivät aseta pelkästään demokratiaamme vaaraan. He vaarantavat myös oikeusvaltiomme.

Tukahduttamisyrityksistä seuraa voimattomuuden tunne, vihaa, epätoivoa, ja pahimmillaan oman käden oikeutta tai sisällissota.

Sitä tilannetta meidän ei pidä saavuttaa.

Nye Borgerlige

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit