Eurooppa Maahanmuutto

Pernille Vermund: Väkivaltainen klaanikulttuuri on poistettava yhteiskunnastamme

Pernille Vermund, Tanskan Nye Borgerlige -puolueen johtaja
Tanskalaisen maahanmuuttokriittisen puolueen Nye Borgerligen johtaja Pernille Vermund vaatii blogissaan väkivaltaisten ulkomaalaistaustaisten klaanien poistamista maasta.

– Väkivaltainen kulttuuri on juurtunut yhteiskuntaamme, Pernille Vermund kirjoittaa.

Puoluejohtaja arvostelee Tanskan poliittista kulttuuria siitä, että järjestelmä on ummistanut silmänsä maahanmuuton aiheuttamilta ongelmilta.

35 vuoden ajan on naiivisti hoettu, että väkivaltaisista kulttuureista tulevat maahanmuuttajat sopeutuisivat tapaamme elää, kunnioittaa yksilöitä, lakia ja demokratiaa. Näin he eivät ole tehneet. Päinvastoin, he ovat vahvistaneet omaa kulttuuriaan. Heidän kotimaissaan olevista klaaneista on muodostunut muslimimafioita Tanskassa.

Nye Borgerlige:
Vuonna 2015 perustettu tanskalainen Nye Borgerlige on maahanmuuttokriittinen sekä ajaa ultraliberaalia talouspolitiikkaa, yksilönvapautta, kansallista itsenäisyyttä, tukee luonnonvarojen säästämistä sekä vaatii Tanskan irrottamista Euroopan unionista.

Voxmeterin kesäkuussa 2016 tekemän kannatuskyselyn mukaan puolueen kannatus olisi 10,8%. Puolue ei ole osallistunut vielä yksiinkään vaaleihin, eikä sillä ole vielä yhtään parlamenttiedustajaa.

Puolueen johtajana toimii suorapuheinen kovan maahanmuuttopolitiikan kannattaja Pernille Vermund.

Vermund vyöryttää syyn maan kehityksestä poliitikkojen niskoille.

Oikeusministeri syyttää rikollisia ”typerästä käytöksestä”. Mitä se auttaa? Poliitikot ”seisovat yhtenä rintamana” ja sanovat, että ”tätä ei voi hyväksyä”, mutta eivät ratkaise ongelmia.

”Emme halua klaaneja Tanskaan”

Vermundin mukaan pelkät vankeusrangaistukset eivät riitä mafioiden kitkemiseksi. Hän vaatii karkotuksia.

Vankeusrangaistukset ovat osa väkivaltaisten klaanien elämää. Siksi vankeusrangaistukset eivät toimi. Heidän pitää elää väkivaltaista elämäänsä jossain muualla. Koska heitä ei voi hyväksyä.

Puoluejohtajan mukaan rikollisuuteen syyllistyneet ulkomaalaiset tulee karkottaa heti ensimmäisen tuomion jälkeen. Hän vaatii poliitikkoja ryhtymään toimiin sivustaseuraajan roolin sijaan.

Jos emme pakota poliitikkoja puuttumaan tähän sotkuun, tuntemamme Tanska katoaa lopullisesti. Eikä se ole hyväksyttävää.

Nye Borgerlige

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa