Kotimaa Politiikka

Perussuomalaisten MEP:t tukevat Unkaria taistelussa EU:n pakottamaa demografista muutosta ja monikulttuuria vastaan

Jussi Halla-aho. Kuva Matti Matikainen
Perussuomalaisten europarlamenttiedustajat eivät kannata europarlamentin aikeita käynnistää kurinpitomenettely Unkaria vastaan.

– Ylen valeuutisissa kerrotaan, että suomalaismepit kannattavat [Unkariin kohdistuvan] kurinpitomenettelyn käynnistämistä, kirjoittaa perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamenttiedustaja Jussi Halla-aho Facebook-sivullaan.

– Eipä ole kyselty. Perussuomalaisten mepit eivät kannata, oikaisee Jussi Halla-aho Yleä.

Unkarin päättäväisen massamaahanmuuton vastaisen otteen vuoksi europarlamentti äänestää keskiviikkona ehdotusluonnoksesta, jossa kehotetaan jäsenvaltioita käynnistämään EU:n peruskirjojen mukainen artikla 7 maata vastaan. Artikla 7:n nojalla Unkari saattaisi menettää äänioikeuden EU:n päätöksentekoelimissä. Ehdotusluonnoksen on laatinut alankomaalainen vihreä MEP Judith Sargentini.

Jussi Halla-aho ei kannata kurinpitomenettelyn aloittamista Unkaria vastaan vaan sen sijaan tukee maata taistelussa EU:n pakottamaa demografista muutosta ja monikulttuuria vastaan. Perussuomalaisten puheenjohtaja piti Unkaria tukevan puheenvuoron EU-parlamentin täysistuntodebatissa tiistaina.

Unkarissa on ongelmia muun muassa korruptioon ja kansallisten vähemmistöjen asemaan liittyen. Monet näistä ongelmista periytyvät kommunismin ajalta eivätkä ole mitenkään ominaisia yksinomaan Unkarille. Nämä puutteet eivät ole syy, miksi Unkarista on tullut komission ja parlamentin pääasiallinen maali.

Unkarin hallituksen todellinen synti on tahto puolustaa maata kolmansista maista suuntautuvan massamaahanmuuton vaurioilta. Unkarin hallitus ja suurin osa Unkarin kansasta ei halua toistaa Länsi-Euroopan katastrofaalisia virheitä. Suhtaudun tähän kantaan erittäin myönteisesti.

Valitettavasti liberaaleista maahanmuuttopolitiikoista ja monikulttuurista on tullut tässä talossa Euroopan pääasiallisia arvoja. Lähes kaiken muun saa anteeksi mutta ei näiden arvojen kyseenalaistamista. Siksi me käymme tätä keskustelua.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa