Kotimaa

Pidä Saaristo Siistinä ry julkaisi vesistöaiheisen taidejulistesarjan – ”Kunnianosoitus vesistöillemme ja rannoillemme”

Kuva PSS ry.

PSS ry:n uusi julistesarja tuo kalliot, aallot ja luonnon kotisi seinälle. Julisteiden tuotto käytetään PSS ry:n työhön saaristo- ja järviluonnon hyvinvoinnin puolesta.

PSS ry:n ainutlaatuiseen taidejulistesarjaan kuuluu neljä erilaista julistetta: Meri, Kallio, Sulka ja Mänty. Luonto- ja vesistöaiheiset graafiset julisteet ovat näyttävä lisä sisustukseen kotona, mökillä tai julkisissa tiloissa. Julisteet on painettu laadukkaalle, ympäristöystävälliselle julistepaperille ja niitä myydään rajoitettu erä.

– Uudet julisteet ovat kunnianosoitus vesistöillemme ja rannoillemme. Julisteet ovat moderneja, mutta niiden luontoaiheet ovat hyvin perinteisiä ja ikiaikaisia. Taidejuliste seinällä on pitkäikäinen ilo omistajalleen, ja PSS ry:n uudet julisteet kertovat myös kodin tai muun tilan käyttäjien arvoista ja kiinnostuksen kohteista, PSS ry:n viestintäpäällikkö Nora Forsman kertoo.

Julisteet suunnitellut graafikko Pauliina Vesterinen on käyttänyt pohjamateriaalina oikeita luontokuvia.

– Mänty-, meri-, sulka- ja kallioelementit nousivat kuva-arkistoistani tämän työn myötä kuin itsestään, ja ne päätyivät ilmeen mukaisiksi julisteiksi,  Pauliina Vesterinen kertoo.

Julisteiden tuotto käytetään PSS ry:n työhön vesistöjen hyvinvoinnin puolesta.

  • 20
    Shares