Kotimaa Rikos

Pirkanmaalla useita tulipaloja epäillään tahallaan sytytetyiksi

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Poliisilla on tällä hetkellä tutkittavana 12 erillistä palopaikkaa, joita epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Pirkanmaan alueella pelastuslaitosta sekä poliisia ovat työllistäneet elo-syyskuussa tulipalot, joita on ollut edellisiin vuosiin verrattuna poikkeuksellisen paljon. Poliisilla on tällä hetkellä tutkittavana 12 erillistä palopaikkaa, joita epäillään tahallaan sytytetyiksi. Kyseiset palopaikat ovat olleet niin sanotusti autiotaloja. Toisin sanoen palon kohteena on useimmassa tapauksissa ollut asumaton kiinteistö, joka ei ole ollut aktiivisessa käytössä.

Poliisilla sekä pelastuslaitoksella on lainmukainen velvollisuus suorittaa palontutkintaa. Nyt mainituissa 12 erillisessä palopaikassa on selkeästi viitteitä siitä, että palot ovat sytytetty tahallisesti, jolloin tutkintavastuu asiassa on poliisilla. Poliisi tutkii tapauksia törkeinä vahingontekoina ja vahingontekoina.

Pelkästään viimeisen viikonlopun aikana Sisä-Suomen poliisilaitokselle on kirjattu neljä erillistä rikosilmoitusta paloista, kaksi Tampereella ja kaksi Kangasalalla. Kyseisissä tapahtumapaikoissa sytytetty rakennus on ollut niin sanottu autiotalo tai tyhjillään oleva liikekiinteistö.

Poliisi pyytää havaintotietoja kaikista vähänkään epäilyttävistä kulkijoista tai autoista seuraaviin tulipaloihin liittyen:

8.8. Tampere, Keskisenkatu
9.8. Akaa Viiala, Turuntie
10.8. Lempäälä, Kahilasaari
14.8. Lempäälä, Ruskontie
20.8. Kangasala, Saarenmaantie
24.8. Punkalaidun, Koosanmaantie
24.8. Tampere, Matinlahdentie
26.8. Urjala, Hanhisuontie
10.9. Tampere, Kokinmäenkatu
11.9. Tampere, Hippoksenkatu
12.9. Kangasala, Aurtie
12.9. Kangasala, Saarenmaantie

Kerro poliisille tietosi sähköpostilla vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi otsikolla tulipalot. Vaihtoehtoisesti voit jättää ääniviestin numeroon 0800 90022.

Poliisi

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Keeneri

Jahas. Paljos tuolla Tampereella on matuja? 🤔

Ilkka Forsten

Ei ole tietoa ” nääsvillen ” matumääristä mutta joka paikassahan niitä alkaa olemaan enemmän kuin tarpeeksi. Sen verran kuitenkin että saadaan töllit palamaan.

Veteraaninpoika

Ainakaan suomi24 palstalla kirjoittelevilta sitä ei kannata kysyä eikä edes mainita, siitähän alkaa pää punaisena kommenttien poistelu. Hakukoneella etsien esimerkkejä tämäkin mamuksi tekeytynyt kantis on megasensuroija eikä kestä maahanmuuttoon liittyviä kysymyksiä ollenkaan.Taitaa olla vassaripervo karvahattuaan myöten, harrastuksineen.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17561308/tampereen-keskusta#comment-116422539

Eka Kettunen

Ei poliisi tule mitään vihjeitä saamaan. Sillä vinkin antaja saattaa itse päätyä nykysuomessa syytettyjen penkille syrjinnästä epäiltyään jotain henkilöä/henkilöitä jonkun ulkoisen seikan tai ryhmälle ominaisen käyttäytymisen perusteella.

Ilkka Forsten

Oli olemassa elokuva Hyvät, Pahat ja Rumat. Nykyään se olisi Hyvät,insinöörit ja profiloimattomat.

Kata

😀

palkka juoksee ja lomat loikkii

Oikeusvaltio kaivaa maata jalkojensa alta, kun se yrittää tyrkyttää kyseistä demlafobiaa jonkinlaisena ”uutena normaalina”.

murre riepunen

Ilmastonmuutos, tämä aikamme kummajainen sytyttelee niin metsäpaloja kuin asuinrakennuksia, tämä on luonnollista vakuuttelevat ilmastohuru-ukot, nämä kiiluva silmäiset fanaatikot saavat mellastaa Ylen kanavilla vuodesta toiseen.

Ilkka Forsten

On suuri ihme ettei suomessa ole saunapaloja yhtenään, kun sisä ja ulkolämpötila on niin hurja. Sisällä 120 C ja ulkona 30 C, eli yhteensä 150 C. Kyllä siinä pitäisi jo lautojen alkaa käryämään, vähintään sen ulkoilman takia.

litteä maa

Ylisuuren ihmispopulaation tulenkäytön seuraukset lämmittävät ilmastoa niin haitallisessa määrin että se saa lopulta sadat miljoonat ihmiset liikkumaan poispäin aavikoituvasta tropiikista.
Ilmastokieltäjien määrä tulee muutamassa vuodessa pienenemään kuin pyy maailmanlopun edellä.

ike

Noin käy kun lukee vain propagandaa perehtymättä asioihin. Tavallisesti puhuttaessa kyse on ihmisen aiheuttamasta ilmastonlämpenemisestä joka on myytti. Bisnes on bisnestä.

Ilkka Forsten

” Vähänkään epäilyttävistä ” ei ole kuin rasteroituja NIKE lenkkareita nähtävissä, muut kulkijat ja autot on teräväpiirtoista 4K tasoista materiaalia, vaikka ne olisi tallennettu klo 1:00.0 ilman katuvaloja.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa