Kotimaa Maahanmuutto Muu maailma Rikos

Pirkanmaan käräjäoikeus päätti vapauttaa useista hirmuteoista epäillyn sierraleonelaismiehen

Kuva jimdofree

Useista murhista, törkeistä raiskauksista, törkeästä sodankäyntirikoksesta ja törkeästä ihmisoikeuksien loukkaamisesta poikkeuksellisissa oloissa epäilty Gibril Ealoghim Massaquoi on vapautettu kahden vuoden tutkintavankeuden jälkeen.

51-vuotias Massaquoi on kotoisin Liberian naapurimaasta Sierra Leonesta. Sisällissodan päätyttyä Massaquoi todisti sodan tapahtumista omiaan vastaan YK:n erityistuomioistuimelle ja sai syytesuojan.

Presidenttikaudellaan Tarja Halonen lennätti Massaquoin, hänen vaimonsa, neljä lasta ja hänen veljensä Suomeen. Perhe on vuodesta 2008 asunut Tampereella. Kaksi vuotta sitten Massaquoi vangittiin epäiltynä lukuisista siviileihin kohdistuneista murhista, törkeistä raiskauksista, törkeästä sodankäyntirikoksesta ja törkeästä ihmisoikeuksien loukkaamisesta poikkeuksellisissa oloissa.

Syyttäjän teonkuvauksessa mainitut väitetyt rikokset ovat hyvin raakoja. Siviilejä kidutettiin, murhattiin ampumalla ja polttamalla elävältä. Syytteen mukaan Massaquoi itse silponut ja käskenyt silpoa vainajia, joista on sitten tehty hänen käskystään ruokaa. Syyttäjän mukaan Massaquoi on myös itse syönyt ihmisistä tehtyä ruokaa. Teonkuvauksesta kertoi noin vuosi sitten mm. YLE .

Pirkanmaan käräjäoikeudessa käsitellään sitä, mikä oli Massaquoin osuus Liberian puolella tapahtuneissa hirmuteoissa vuosina 1999–2002. Käräjäoikeus on ilmoittanut pyrkivänsä antamaan pääasiassa ratkaisunsa maalis – huhtikuun 2022 aikana.

Syyttäjä on vaatinut Massaquoin määräämistä pidettäväksi edelleen vangittuna rikosepäilyjen vakaavuudesta johtuen. Massaquoi ei ole vaatinut vapauttamistaan vaan jättänyt vangittuna pitämistä koskevan asian käräjäoikeuden harkintaan pyytäen samalla, että käräjäoikeus harkitsee vangittuna pitämistä viran puolesta sinä aikana, kun se tekee pääasiassa ratkaisuaan.

Käräjäoikeus on katsonut 16.2.2022 että Massaquoin pitäminen edelleen vangittuna olisi siinä määrin kohtuutonta, että hänet tulee päästä heti vapaaksi odottamaan käräjäoikeuden tuomion lopputulosta. Käräjäoikeus perustelee vapauttamista siten, että Massaquoi on ollut vangittuna noin kahden vuoden ajan, mitä voidaan pitää poikkeuksellisen pitkänä aikana. Lisäksi väitetyistä teoista on kulunut jo poikkeuksellisen pitkä lähes 20 vuoden aika.

Käräjäoikeuden jäseniä olivat asian käsittelyssä käräjätuomarit Juhani Paiho, Sakari Salminen, Kirsi Kännö ja Jenni Sihvonen.

37 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Markku Nieminen

Nyt kun hänet vapautettiin, alkaa maksun aika. Nimittäin veronmaksajat joutuvat maksamaan muutaman 10 000-100 000 hänen ”kärsimyksistään” pidätysajalta. Prkl idiootit!

Ansku

Oikeuden mielestä oli kohtuutonta pitää häntä vankina enää. Minusta hänen tekonsa ovat olleet kohtuuttomia. Mutta eihän se ketään kiinnosta

Kata

https://www.foxnews.com/media/finnish-lawmaker-being-charged-expressing-religious-views-speaks-out

Mutta tästä olemme kuuluisia nyt..voi kiesus sentään.Kohtuutonta on tämä mutta tuon tyypin paikka olisi ollut koppi loppuun asti!

John Quiman

Mutta kun koska jne. ihmisoikeudet. Vankeudessa pitäminen vaikuttaa hänen sosiaaliseen elämäänsä, hankaloittaa työpaikan pitämistä ja estää sossujonosta. On muutenkin masentavaa olla yksinäisenä n-rinä vankeudessa kaikien kauheiden kokemusten jälkeen. On luonnollisesti otettava huomioon valkoisen rotun aiheuttama epätoivo ja rassismii. Kyllä on painavat syyt laskea vapaaksi mitä pikimmin.

Pertsa

Tuota…minkä ihmeen työpaikan.Onko hän mahdollisesti ollut vankeusrangaistuksen takia ollut estynyt hoitamasta hänen veronmaksajien ylläpitämästä kulttuurikoordinaattorin tai vastaavasta yhtä tärkeästä työstä saamansa viran hoidosta.

Jan

Mitä se murhamies ja sadisti ylipäänsä teki Pirkanmaalla, ja kuka älypää sen tekosia Pirkanmaalla alkoi jauhamaan?Se älypää se on se oikea syyllinen ja pitää panna vastuuseen.

Kriittinen Kansalainen

Eip’ mikään yllätys, että haloskan maskotti siinä taas.

Jukka

Kun tämä Massaquoi Suomeen haluttiin piiloon, meillä oli pressana demari Tarja ja ulkoministerinä demari Erkki. Massaquoi on kallis ukko veronmaksajille. Oikeudenkäyntikulut miljoonia ja kun todennäköisesti jää tumiotta, koppikorvauksia maksetaan rutosti.
Massaquoilla on sitten rahaa ostaa vaikka kallis Bemari. Kiitos, parivaljakko Demari.
Irakin identtisille kaksosille maksettiin parisataatuhatta muutama vuosi sitten.

Ilkka Forsten

Suomalaisten SS – vapaaehtoisten tekemisistä on myöskin poikkeuksellisen pitkä aika, 79 vuotta, mutta yhä muuan kansa haluaa että niitä tutkitaan, ja dosentti Oula ” Silverstain ” Silvennoinen katsoo, että palingeneettisen myytin ryhmällä on hirvittävä vastuu Itävaltalaisen korpraalin ideologian toimeenpanosta.

Voisiko dosentti ” silverstain ” ottaa yhtä paljon sydämen asiakseen Liberian tapahtumat, vai pakottaako Laukaan antifa olemaan kipaystävälinen ?

Velvoittaako ” läppärinkansi” Andersson nalkuttamaan loputtomasti siitä, mitä palingeneettisen myytin kansa touhuisi vuosina 1941 – 43. Satun tietämään ettei vastuuhenkilöitä ole enää edes hengissä, mutta tokihan kaivamme ruumiit haudasta ja laitamme ne DEMLA:n eteen näytöksi siitä miten oikeus toteutuu.

On niin lodullista huomata kuinka ” oikeuslaitos ” pystyy pitämään naaman peruslukemilla, kun syytettynä on DNA ketju mikä alkaa Sierra Leonesta. Mutta jos vain jollakin ihmeellä voitaisiin tuottaa edes elinkautinen vainajille, mitkä kantoivat riimukirjaimin koristeltuja kauluslaattoja, niin kyllähän se tehdään. Käykää vaikka kaatamassa hautakivet, sehän on kommunistien hommaa ja sopii sivareillekin, koska siellä ei kukaan laita hanttiin. Muuten antifantit ovatkin lapsen pas***aa märässä sukassa.

Vetoaako oikeus kenties siihen, ettei ole todisteita mistään kun syytetty söi todisteet ja röyhtäili päälle ? Tavja Halonen, kiitos sinulle kun olet niin hyvä ihminen, että kannibaalitkin on suojelua kaipaava vähemmistö. Koska YLE on taas mukana kaikessa, uskallan otaksua että faktat on tarkistettu, ja todettu ettei Massaquoilla ollut keittokirjaa hallussaan, joten todisteet raukeavat. Hän on syytön, sivustaseuraaja jolle laitettiin synnit harteille ja tämän teki tietysti äärioikeisto, joka on hyvin vakava uhka yhteiskunnalle, sillä he syövät perinteistä läskisoosia ja halveksivat soijanakkeja. Näin vahvan näytön ollessa tarjolla, ei jää epäilylle sijaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Ne tarvitsevat rakkautta

Jep. En voisi paremmin kirjoittaa/todeta. Pakko muistuttaa siitä naurettavasta farssista, missä olivat veljekset tms , syytettynä pään roikottamisesta jne. Ihan selvä tapaus. Mutta koppi korvauksia. 250 000 per lärvi. Yms päälle. Samaan aikaan lähdettiin marssille, jonkun nistin takia, joka nyt mukamas kuoli potkusta. Mutta jälkeenpäin, tulikin ilmi, että kuoli huumeisiin tms. Sitähän ei oikaistu. Mistä tulikin mieleeni, muistatteko 2011, kun pari Kemua hakkasi bussikuskin teholle? Kantis sellaisen. Ei lähdetty marssille.

Kata

Ja olihan Tavjan kuorossakin kivoja poikia ja pelkäämään ei suostuneet…uskomatonta touhua.
Eikä kukaan tehnyt suurta otsikkoa.

Jne

Niin. Yksittäis tapauksia. Joita on 10, 20, 300 , 1000……

Eka Kettunen

Kylläpä se tämä punavihreiden poliitikkojen hehkuttama maahanmuutto on sitten ihanan kallista, pevkele.

V käyrä nousi taas

Kuten edellä jo todettiinkin, niin luultavasti koppikorvaukset tulossa. Veikkaisin sellaista miljoona euroa . Kuten Haloska on usein vinkunut: syväitkää!!!

Defund v-YLE

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9574
Tiedon saanti myös kemurikollisuudesta on saatava kuuluville!

Sepeteus

Olisi joutanut syödä halosenkin🥳

Ruupo Kustaa

Siinäpä on cv millä kerskailla tulevassa banaani valtiossa nimeltä -toistaiseksi- Suomi.

murre riepunen

Haloselle myös luettava syytteitä asian tiimoilta, on ollut tuomassa tämän kultapojun perheineen tänne elätettäväksi, kymmenien miljoonien käräjäkulut, saati mikäli syyttömäksi todetaan, vapauttaminen sitä enteilee, sitä korvaus summaa en halua nähdä joka tälle ihanalle ” massaguolle ” myönnetään. Ylen studioissa vakio vieraana nähdään, itkua esittävät, niin luihut toimittelijat kuin tummahipiäinen vieraskin.

Irmeli

Niimpä niin, hirmutekoja tehneen matun rikokset vanhenee, mutta Päivi Räsäsen ja Jussi Halla-ahon ym ”viha” kirjoitukset ei vanhene koskaan…Suomen ”oikeuslaitos”on pelkkä vitsi. Muissa maissa tuomitaan isis eukkoja, mutta täällä vaan hyyssätään. En ihmettelisi vaikka tää olisi 10 vuodessa maturikollisten paratiisi.

Jukka

Miten niin 10 vuoden päästä! Olemme jo ja paluu takaisin on kivikkoinen. Surullisena pelkään, ettei meillä paluuta ole Lintukodoksi. Siitä ääliöpäättäjät pitävät huolen!

Pertsa

Älä nyt vielä heitä kirvestä kaivoon.Suomessa on vahva ja työnsä osaava poliisivoima.Ainakin mitä tulee ylinopeuksien valvomiseen.Muut asiat ovatkin sitten vähän niin ja näin.

Kata

Näin käy ellei tapahdu jotain isoa muutosta…todella järkyttävää hulluutta vapauttaa ja yleensä tuoda tänne näitä!Kuten se ugandankin tapaus!Mikä raha paloi siihenkin oikeudenkäyntiin ja hirviön elättämiseen!
Ja kyllä,Päivin ja Jussin kirjoituksia itketään jatkuvasti ko ei ne pyyä anteeksi niinkö allutaetekki teki ja kaikki muut oikeat sivistyneet lautalelumiehet…ja veijokin varmaan katuu…

Kaitsu

Näinhän tää menee. Kultamunalle vielä muhkeat korvaukset ja töllöön massiivinen nyyhkytarina parhaaseen katseluaikaan. Missä jokainen kynnellekykenevä vihervassari vuoronperään todistelee, ku lahkolaiskokouksessa miten me jo heti alusta asti tiesimme, kuinka asia oikeasti on ja kuinka tässä oikeudenkäynnissä on rikottu yksilönvapautta ja vertaansa vailla olevia ainutkertaaisia ihmisoikeuksia.
Naurattaishan tää koko homma vallan helvetisti, jollei tää samalla olisi se raadollinen totuus maatamme ja oikeastaan koko nykyistä maailmaa vaivaavasta hulluudesta, jossa kaikki on vinksahtanut nurinpäin ja josta on tullut uusi normaali.

Jukka

Kuinkahan monta miljoonaa euroa Suomen veronmaksajat maksavat Massaquoin tutkinnasta ja oikeudenkäynneistä. Veronmaksajat maksoivat Ruandan raakalaisen Porvoon pappi Musaramban oikeuskuluja ison kasan miljoonia euroja. Pappi saatiin kuitenkin tuomittua. Miksi näitä oikeudenkäyntejä ei käydä YK:n järjestäminä ja maksamina? Miksi köyhän Suomen pitää maksaa? Suomella ei ole mitään tekemistä Sierra Leonen ja Ruandan sisällissotien kanssa.
Massaquoita tuskin tuomitaan. Jos hänet vapautetaan, veronmaksajat maksavat herralle koppikorvauksina mahtikorvauksen. Viluttaa rutosti! Tarja on tullut meille kalliiksi!

Orpo komppasi

Ja ihan tiedoksi, että tavja on erittäin hyvissä yhteyksissä ruotsin suuntaan, esim feministeihin sekä 🌈 liikkeisiin. Ja siellä ruotsin päässä on vaikutus valtaisia suvakkeja, jotka pitävät haloskaa yhdestä päättäjistä, joita haluaisivat tavata. Ja tällä järjestöllä oli, näin väitän, suuri äänivalta, kun sotarikollisia tuotiin junilla Suomen rajoille. Yli 30 000. Ja armeijan pojat kantamaan kasseja, mikä oli pohjanoteeraus.

Faktaa

Viime vuonna Vaasassa taisi olla, syyskuussa, missä kävi ruotsin feministi, vaikuttava sellainen, luennoimassa. Löytyy haulla ruotsin tulkit. Heidän johtaja on äärimmäinen feministi, sekä miesvihaaja.

Ilkka Forsten

Maailmalla on olemassa kansainvälinen ihmisoikeusrikoksiin erikoistunut oikeus-istuin. Toistaiseksi se on löytänyt syytetyn penkille vain Bosnian sodan Serbialaisia kenraaleita. Siellä ei ole ollut syytettynä yhtään allahu akbaria Syyriasta, eikä yhtään toppahuulta Afrikasta. Kuuulostaa osaavalta toiminnalta.

Jukka

Sierra Leonen sisällissodan raakalaiset tuomittiinkin kyseisessä kansainvälisessä oikeusistuimessa ja tämä Massaquoi todisti omia raakalaiskumppaneitaan vastaan, jotta pelastaisi itsensä syytteiltä ja tuomiolta. Tälle enkeli-Gabrielille piti tietenkin löytää maa, joka ottaisi suojelukseensa. Meidän pressa posket punahehkuen nosti heti käden pystyyn ja lupasi Gabrielia paapoa ja höösätä.

Saakelin idiootit

No niinpä tietysti. Muhkeet kela -tuet vielä, että pysyy kultamuna tyytyväisenä.

Neiti Marple.

Näitä kansanmurhia on vaikeaa tutkia jälkeenpäin. Afrikan valtioissa on tapahtunut kansanmurhia esim. Ruandassa hutujen ja tutsien välinen konflikti joka johti Ruandassa kansanmurhaan. Afrikka on herkkää konfliktien maaperää. Kansanmurhia ovat totuuskomissiot käsitelleet ja Afrikassa ovat saaneet kulkea vapaana kansanmurhaajat ja elämä on palautunut rauhalliseen tilaan. Afrikassa läheskään kaikki kansanmurhaajat eivät joudu oikeuden eteen vastaamaan sotarikoksistaan.
Nyt vapautettu ”kansanmurhaaja” Suomeen Afrikasta paennut voi olla todellisuudessa kansanmurhaaja. Afrikasta paenneet aloittavat uuden elämän uudessa kotimaassaan, aivan kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan, siellä jossain.
Kansanmurhaajat voivat olla syyllistyneitä sotarikoksiin koska ovat surmanneet ihmisiä. Afrikassa on aina matalakynnys aloittaa uusi sota. Afrikkalaisille sotiminen voi olla myös elämäntapa. Ajatelkaa Suomen verovaroin kustannettu kehitysapu osittain on saattanut valua Afrikan sotatoimiin.

Lot

Juuri tämä kun voi pitää vahvana oletusarvona, että hävinneen osapuolen terroristisotilaat menevätkin maanpakoon, koska heidät voidaan tunnistaa, on järjetöntä ottaa ketään hoivatiksi ja ”sotasiirtolaiseksi” Suomeen. Ne ketkä mahdollisesti otetaan syystä tai toisesta on palautettava lähialueilleen asap. eli kohdaltava jonain pakollisena tilapäisratkaisuna joka korjataan vaikka väkipakolla karkottaen takaisin lähemmäs synnyinmaataan. Yksi todella tärkeä tulevaisuuden väline voisi olla vuokratut ”pakolaisille” tarkoitetut alueet jossa sotilaat vahtii ettei leirialueilta paeta eikä sinne hyökätäkään. ”Pakolainen” joka ”pelkää elämänsä puolesta” tekee sopimuksen missä saa suojaa, mutta niinikään tietää ettei ole saumaa päästä minnekään loisimaan tai palkkatasoja romahduttamaankaan. Kameroita kaikkialle ja äärimmäisen ankarat säännöt leirillä ettei kriminaalit pääse järjestäytymään.
Ulos pääsee jos sopii palata kotimaahan. Tällaisen olisi kauhistus työväen petturille ja kansanpetturi globalistille, mutta se olisi kompromissi täyden kaaoksen (globokommari) ja järjestyksen+turvallisuuden+vakauden+kestävän kehityksen välillä.

John Quiman

Totta kai Suomenkin lähettämät rahat menevät sotatoimien rahoittamiseen. ne vapauttavat rahaa jostain muusta. Johonkin menee siis suomalaista rahaa, ja sinne ei sitten tarvitse laittaa omaa rahaa, vaan ne omat voi ohjata mihin lystää. Ja kaikista apurahoista menee noilla seuduilla osa eliitin taskuihin.

Ilkka Forsten

Afrikkakomissaari Jutta Urpilainen koordinoi kenelle annetaan kivääri ja patruunat, ja voiko tuloksesta syyttää suomalaista veronmaksajaa. Tämä pettämätön yhtälö tuottaa sontaa, kuten kaikki mihin demarit kouransa pistävät, mutta jo tämän kirjoittaminen on lähes suurin synti sitten Eevan, joka tarjoisi Aatamilleen hedelmän, josta seurasi polyamorinen ähky vähemmistöpiireissä. Sitä seurasi myöhemmin vedenpaisumus, ( ilmastohätätilan ja hiilidioksidin seuraus ) ja woke kulttuurin vahva esiinmarssi, jossa hedelmän tarjoajaksi kääntyikin Aatami koska tämä oli valkoinen hetero. ( Syyllinen kaikkeen, jos oli vielä ylipainoinen ja söi lenkkimakkaraa keski-iän kynnyksellä. )

Totuus kadotettiin historian hämärään, ja tilalle luotiin muunsukupuolisten ryhmä joka voisi arkijärjellä tarkoittaa lehmiä, sillä pidän niitä lähtökohtaisesti Muu sukupuolisina, kun taas lampaat ovat Mää sukupuolisia. Puu ja Pää sukupuolisten suuri lisääntyminen on sitten mahdollistanut A ja O lopputuleman, jossa A tarkoittaa Anaa***ia ja O puolestaan ongelmia kuten kihomadot, joita saa tahtomattaan ellei käytä Elmu – kelmua ruttuläven päällä hetken ollessa kiihkeimmillään.

Kata

😀 Voi muu ja mää kiitos taas nauruista kun meinasikin tuo otsasuoni sykkiä liikaa tästäKIN jutusta!

Ilkka Forsten

Kuka saisi klovnin nauramaan, sitä tässä joutuu välillä itseltään kysymään ?

John Quiman

Nuo hulvattomat jutut ovat sitä klovnin naurua, joka kuuluu netin kautta kaikkialle.

Kata

Näin on! 😀