Eurooppa Rikos

Pohjoisafrikkalaisten junaraivoa Italiassa – uhkailuja ja matkustajien päälle sylkemistä

Kuvituskuva. Kuva Wikimedia Commons.
Joukkio nuoria pohjoisafrikkalaisia otti panttivangikseen kokonaisen junan tukkien melkein tunnin ajaksi Castello di Godegon rautatieaseman.

Solvauksia, sylkemistä, konduktöörin uhkailua. Italialaisen La Tribuna -lehden mukaan tapaus sattui lauantaina Venetsian ja Bassano del Grappan välillä kulkeneessa Regionale 5740 junassa.

Vandaalit olivat tyhjentäneet jauhesammuttimen ja huutaneet solvauksia matkustajille ja sylkeneet heidän päälleen.

Juna oli lähtenyt Mestren asemalta klo 21.08 ja sen olisi pitänyt saapua Bassanoon klo 22.07, mutta se ehti sinne vasta klo 22.45. Syypäitä tähän olivat pohjoisafrikkalaiset, jotka olivat nousseet junaan Castelfrancon asemalta huutaen ja kiljuen.

Tämä juna on meidän, karjuivat he säikähtäneille äideille ja lapsille.

Voi heitä, jotka yrittivät parhain aikein saada heitä järkiinsä. Heitä lähestyviä otettiin niskasta tai kauluksista kiinni ja he joutuivat uhkailujen kohteeksi, kirjoittaa lehti.

Lopulta matkustajat onnistuivat laukaisemaan hälytyksen ja pysäyttämään junan, ja vasta karabinieerien tulo paikalle sai vandaalien raivon laantumaan.

Shares

Liity kannattajajäseneksi

Grilli kesäkuntoon - tulikulma.fi

Keräämme joitain tietoja käyttäjäkokemusten parantamiseksi. Mikäli ette halua auttaa meitä, voitte kieltäytyä seurannasta GDPR-asetuksen mukaisesti. Kieltäytyminen lisää evästeen, joka on voimassa yhden vuoden. Hyväksyn, Kieltäydyn, Lisää tietoa.
661