Eurooppa

Poliisi ei puutu Tukholman ökyautoterroriin

Kuva Max Pixel.

Poliisi kertoo, että rikos ei ole ”vakava” eikä maahanmuuttajilla ole aikomusta lopettaa vapaaehtoisesti asukkaiden terrorisointia. ”He haluavat vittuilla meille ja sitten me vittuilemme heille”, sanoo yksi ökyautoilijoista.

Poliisi vahvistaa, että viranomainen ei aio tehdä yhtään mitään tilanteen korjaamiseksi.

– Meillä on rajalliset mahdollisuudet olla näissä paikoissa, sanoo poliisitarkastaja Jesper Molander.

Maahanmuuttajat huudattavat ökyautojensa moottoreita kapinoidakseen ruotsalaista yhteiskuntaa vastaan.

– Tämä on kapina Ruotsin valtiota vastaan. Kun he haluavat vittuilla meille, me vittuilemme heille, sanoo yksi ökyautoilija ja jatkaa:

– Me paikalliset ajamme kilpa-autoillamme Östermalmilla.

Käytännössä näiden autojen äänenvaimenninta on muutettu tai se on poistettu ympäristöhäiriöiden maksimoimiseksi. Yksi asukas sanoo, että autoissa voi olla neljä pakoputkea.

Maahanmuuttajat eivät kuitenkaan näe asiassa ongelmaa.

– He eivät voi omistaa tätä maata, sitä ei voi ostaa, tämä on vapaa maa.

Ruotsin ympäristönsuojeluviraston mukaan Ruotsilla on kuitenkin velvollisuus pitää melutaso hyväksyttävällä tasolla EU:n meludirektiivin mukaisesti.

Lähde Fria Tider.

Tilaa
Ilmoita
guest
34 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ani

Ajokorttiin vaaditaan 18 v ikä, mutta matut eivät saavuta kyseistä henkistä kypsyyttä ikinä. Imbesillit häiriköivät kun siihen pystyvät.

Jussi Hämäläinen

Ruotsi on jo menetetty maa. Eivät ruotsalaiset millään saa itselleen kasvatettua sellaista sisua, että saisivat tuon ongelmansa ratkaistua. Kaikki, mitä Ruotsi ja sen poliitikot tekevät, vain pahentaa asioita kaiken aikaa.
Ja ruotsalaiset itse äänestävät juuri näitä poliitikkoja kerta toisensa jälkeen.
Sama tietenkin on Suomella edessä ja ihan samoista syistä. Lienee tosiaan aika uusia 1918, jos ongelmat aiotaan hoitaa.
Adjö, Sverige, adjö!

Tero

Veronmaksajien rahoilla pyörittävät huumebisneksiään ei ne mitään töitä tee.

tappernoje

Uskokaa nyt – on vain 1918 joka ratkaisee tämän asian.

Eka Kettunen

”Rikos ei kannata” tokaisi joku muinoin, tuntematta ruotsalaisten poliisien ylenpalttista viehtymystä jalostaa hölmöys huippuunsa.

Juukeli

Just noi täällä hölmölässä riittää poliisilla aikaa irvisuin ruuvata pojilta moposta kilpiä irti ku vähä liian lujaa kulkee on siinäkin virka kattaa kuin käy jos mutiaiset täällä rupee rallittaa

Kaino-Vieno Huttunen

” Tämä on kapina Ruotsin valtiota vastaan. Kun he haluavat vittuilla meille, me vittuilemme heille…”

Mietin vain sitä, mitä Ruotsin valtion vittuilu mahtaa tarkoittaa. Tulijat ovat saaneet majoituksen, taskurahaa ja yhtä sun toista ilmaiseksi Vakavista rikoksista silitetään päätä ja poliisi hoitaa sielua mukavilla kahvia, pullaa ja diskuteeraamista hetkillä Maahanmuuttajilla on varaa ökyautoihin ja niiden turhaan huudattamiseen. Kansantaloudellisesti Ruotsi on uhrannut miljardeja erilaisiin kotouttamisprojekteihin ja suvaitsemiskampanjoihin. Onko sitten niin, että kunnioittavampaa olisi vaatia maahanmuuttajilta vastiketta ylläpidosta, vastikkeettoman rahan syytäminen katsotaan vähän samanlaiseksi ilmiöksi, että lapselle annetaan 20 e seteli ja passitetaan kioskille, jotta vanhemmat saavat olla vähän keskenään. Vai onko vittuilua se, että Ruotsi on edelleen kristillissekulaari maa, kaikessa muussa se onkin antanut jo periksi.

John Quiman

Saattaa olla, että joku ehdotti töihin menemistä?

murre iisakki riepunen

Poliisi ei tee yhtään mitään asian korjaamiseksi, muihin kiireisiin vedoten, ts. eivät uskalla.

Sampo Maa

Siitä voi kyllä tulla ympäristönsuojeluvirastolle pienoinen ongelma kun pojat alkavat autojen sijaan leikkiä pommeilla. Pommien melutasoa kun on vaikea pitää meludirektiivin mitoissa. Mutta eiköhän siitäkin sitten selvitä, suvaitsemalla ja miettimällä mitä pojille vielä voisi antaa, ettei heidän tarvitsisi turvautua pommeihin.

Ilkka Forsten

Se nyt vaan on niin että mamuilla on omatkin maapläntit olemassa, joten palautus peliin ja melutkoon niin paljon kuin huvittaa.

Wrooom Wroom

Mutku siell on kotopuolessa hiekkatiet ja renkaita ei saa kirskumaan.

Siitä tulee paha mieli eli on siksi jo lähtökohtaisesti rikos ihmisyyttä vastaan!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Wrooom Wroom
John Quiman

Eivät ne lähde ennen kuin on pakko lähteä etsimään turvapaikkaa kotimaasta.

Irmeli

Ollappa toisteppäin, niin kyllä löytyisi poliiseja ja resussit riittäis…kanta-ruotsalaiset ökyautoilis matulähiössä..no nehän ammuttais…Kyllä on valta vieraille annettu ei voi kun ihmetellä.

ilkka

Olisiko euroopassa jo aika herätä ketkä tästä maanosasta täytyy heittää ulos. Näillä ihmisillä ei ole kykyä tai taitoa edes ottaa vastaan sitä mitä eurooppa heille on suvakkien tapaan halunnut antaa. Heidän pikkansa on jossakin savnnilla. Eläköön se pieni ero.

Eipä kiinnosta Suomessa

Suomessa poliisi ei myös puutu noihin ärsyttäviin HD-moottoripyöriin, joissa suora pakoputki. Metelöinti kuuluu 10km päästä ja kuskit varmaan kuule mitään. Lisäksi muuten nuorisolla Suomessakin aika pörinät monesti noissa BMW, Volvossa ja Mersuissa sekä Toyotissakin. Muuten jos autossa on turbo, niin se vaimentaa aikamoisen paljon moottorin ääniä vaikka olisi suora pakoputki. Omassa trakorissa on suora pakoputki ja aika hiljaiset äänet siinäkin. Tuota en nyt oikein usko että noissakaan autoissa olisi ”neljä pakoputkea”, koska ensinnäkin ne eivät välttämättä mahdu minnekään kulkemaan ilman ongelmia. Erilaiset moottorin tukipalkit ovat tiellä, samoin monesta taka-akselin ylitys on aika ahdas monessa autossa. Taitanee olla 4 pakoputken päätä kyseessä. Luultavasti jos V8 moottori niin on 2 isompaa putkea, jotka haaroitettu 4 takapäässä. Pienemmällä moottorilla 1 putki taas haaroitettu. En tässä mitään puolustele noiden typerää touhua, kirjoittelin vain oman mielipiteen.

Ilkka Forsten

V8 ja peltisarjat synnyttää periaatteessa kahdeksan pakoputkea, mutta todellisuudessa niitäkään ei ole kuin kaksi. Äänen taso riippuu siitä loppuuko putket auton alle, esimerkiksi kuskin penkin kodalle, vai onko ne vedetty taakse.

Onneksi pystyn vastamaan matujen leikkiin, sillä 7.5 litran isolohko V8 tuottaa ilman vaimentimia taivaallisen infernon. Siinä ei bemarin vinkumoottorilla ole mitään jakoa. Ja jos kilpailemaan aletaan niin laitetaan pumppu, ( Remmiahdin ) lisäksi niin ei tule yksikään edes rinnalle onneaan koittamaan.

Tällä kylällä jossa asun on muutama remmiahtimella varustettu menopeli. Eräs niistä taittaa varttimailin alle kympin aikoihin, joka on katulailliselle ja rekisterissä olevalle autolle vähän helvetin kova suoritus. Se ei lähde viivalta, se katoaa siitä. Moni on erehtynyt olettamaan ettei niin tapahdu, mutta sen yhden kokeilun jälkeen ei ole tullut ottamaan uusintaa edes puolileikillään. Ja ääntä löytyy, sen voin taata.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Eipä kiinnosta Suomessa

Kyllähän se alle 10s varttimaili tarvitsee kevyelläkin autolla jo sellaiset 700-800hv moottorista vähintään että alkaa onnistua. Onhan muuten Suomessakin eräs V40 Volvokin, josta lähtee todistetusti 1000hv moottorista vaikka 2.0 litrainen R4 moottori kysessä. Tällä autolla on ajettu Hallin lentokentällä 339km/h. Tästä löytyy oikeaa dataa 500whp.net sivustolta tuolta 300km/h – klubi osiosta. Siellä on myös jopa Volvo 245 laatikolla ajettu 302km/h lentokentällä Suomessa. Tuo kyseinen auto kulkee myös vartin muistaakseni 11s luokkaa. Hevosvoimia siinä on yli 700hv ja on rekisterissä. No nykyään saa laittaa Volvonkin 740 autoon V8 LS-moottorin, joka on yli 5 litran kone ihan laillisesti, koska moottorin tilavuusrajat poistuivat muutoskatsastuksessa vähän aikaa sitten. Menee nykyään teho/omamassan mukaan rajat moottorin kanssa. Yksi 740 on jo katsastettu LS-moottorillakin. Noista saa turbolla jo ihan hyvin tehoa.

Mutta oikeasti ei nuo 500hv ”urheiluautot”, ole oikeasti niin kovia pelejä todellisuudessa. Monella harrastajalla Suomessakin kovempi tehoisia autoja, eri merkkisinä.
Tietääksen jossakin V8 kiihdytysautoissakin on monessa 1500hv ainakin ja yli.Millä harrastajat käyvät ajelemassa Suomessakin varttia. Nuo taitaa mennä jo 7-8s varttia.

ilkka

Menee vähän sivuraiteelle. Noilla matuilla ei ole kykyä tähän juttuun osallistua mutta kyllä tuo terrorismi jossakin muodossa onnistuu vähän vähemmälläkin ymmärryksellä.

Ääniterrori

Tosiaan ei se äänenvaimentien poistaminen autosta tai varsinkaan moottoripyörästä kamalasti kompetenssia vaadi tosiaan. Sitten vain kaasuttelemaan, kaasupolkimen painaminen/kaasun vääntö ei ole myös vaikeaa. Näin helposti onnistuu tämä autolla suoritettava ääniterrori. Samoin noilla moottoripyörillä.

Ilkka Forsten

Kyseisessä autossa josta puhuin on moottori porattu 505 kuutiotuuman kokoon, eli mennään jo yli kahdeksan litran. Takapyöristä on mitattu melko huikeita lukemia, jotka kielii siitä että konehuoneen puolella on kytyä vaikka muille jakaa. Enempää en kerro sillä omistaja ei takuulla halua liikaa huomiota osakseen. Kaveri on kuitenkin ” pitkän linjan ” tekijä jonka meriitit alkavat jo 1980 luvun puolelta. Hän tietää mitä tekee, ja tekee sen hyvin.

Nämä nykyiset retromuskelit kuten Mustang, Challenger, Charger ja Camaro on ihan paperikoneita. Nimelliseti tehokkaita mutta ei sitten tosipaikassa mitään tekemistä alkuperäisten kanssa.

Jos konepellin alle sovitetaan joku V6 rihvilä voi heittää hyvästit oikealle voimalle ja oikeille äänille. Ulkonäkö on suht ok, mutta siihen se sitten jääkin. Mikä on muskeliauto jossa ei ole muskeleita, sama kuin muslimi joka elää sossutuen varassa ja leikki työteliästä.

Ilkka Forsten

Triviatietona voidaan sanoa että voimaa on vasta silloin kun moottorin koko ( V8 ) kirjoitetaan tyyliin 13 litraa, hevosvoimia noin 11 000, polttoaineena nitrometaani ja kulutus noin 5.7 litraa sekunnissa, jolloin sadan kilometrin ajo tarkoittaisi 46 000 litran kulutusta. Näitä nimittäin on olemassa. Ei kestä monen sällin peruspalkka tuota menoa. Äärimmäinen tekele äärimmäisiin repäisyihin, ja kuten alalla sanotaan ” kovat ajat syö osia,” eli työtä riittää.

Menee yli

Hieman menee jo yli, ottaa joku Dragsterin moottori keskusteluun mukaan. Kyllä ne sen 500km/h repäisee vartilla ja suoralla 4-5s aikaan. Siihen se sitten jää, ei niillä ole muuta tarkoitustakaan noilla vehkeillä. Toki joku suihkumoottori aavikolla tuottaa kanssa hevosvoimia, mutta ei paljoa tavalliseen käyttöön sovellu. Noiden dragstereiden moottorikaan ei ole kovin pitkäikäinen myös. Kai ne takapyörien tehot voi kertoa, ilman että omistaja selviää. Kyllä autoharrastus maksaa maltaita äkkiä. Mainitusta GM, LS-moottoristakaan saa turbon kanssa helposti 1200hv. Se on jo niin kova teholukema, että ei pysy sellainen maantiellä käsissä kovin monella. Autojen kanssa on aina niin, että aina jollakin on se kovempi/tehokkaampi joka kerta.

Horace Smith

Jos aletaan kulutuksesta puhumaan, niin jenkkien avaruussukkula kulutti eri polttoaineita lähdössä yhteensä noin 5 tonnia sekunnissa, jolla saatiin aikaan 3800 tonnin työntövoima. Sillä 2000 tonnin hökötys pääsi kiertoradalle. Se siitä. Mutta jos revittely halutaan hiljentää, niin 12/76 Brenneke hiljentää isommankin lohkon.

Barrett

Niin, ja varmasti kovempi äänisempi moottori hiljenee, Barrett M82 kanssa. Lohkossa reikä tämän jälkeen niin ei varmasti kuulu mitään.

mummeli

Kuinka onnistuisimme täälläkin siirtämään ko. toiminnan tuonne eiraan ja muille eliittialueille. Tätä on syytä oikeasti miettiä … ehkä pitäisi alkaa pitämään teinitytöille limudiskoja siellä suuntaa nii laumat kyllä vaeltavat perässä.

juha II

”– He eivät voi omistaa tätä maata, sitä ei voi ostaa, tämä on vapaa maa.”
Ruotsalaiset ovat itse kuuluttaneet ettei Ruotsi ole ruotsalaisten, vaan enemmänkin kaikkien muiden kuin ruotsalaisten.
Muslimit ovat tulleet valloittamaan uuden ”lebenstraumin” Euroopan itselleen ja mitä muutakaan voi tehdä kun eurooppalaiset idiootit suorastaan tyrkyttävät sitä heille!
Euroopassa tulee väistämättä sota muslimia vastaan, joten ”hyökkäys on paras puolustus” eli kaatua taistelussa, vaikka paljainkäsin kuin kuolla polvillaan kurkku auki viillettynä!!!

ilkka

Jos kulttuurit ovat noin erilaiset niin pitää todellakin kysyä mikä maa Ruotsi nykyään on. Ajatus jostakin puolustusyhteistyöstä on vähän kummallinen tässä ajassa. Entä sitten kun siellä on ensimmäinen muslimi armeijan määräävillä paikoilla. Politiikka kun niin paljon ohjailee armeijaa tuolla muslimimaissakin, heh. Alkaa olla aika raakaa peliä. Suomalaisten tulee varautua siihen että suomessakaan ei politiikka aja etuamme vaan itsenäisyys täytyy taas ansaita. Siinä nousee arvoon vain suomalainen kansanluonne joka nousee vasta kun ajat menevät pahaksi kun valtaapitävät eivät ymmärrä että olisi helpommallakin voitu päästä.

John Quiman

Mikäli ei tule suuntaan muutosta, noinhan siinä käy, että se itsenäisyys, joka on kerran ansaittu, tuhotaan tällä päättömällä politiikalla ja sitten saa taas kerran kovalla hinnalla lunastaa itsenäisyytensä takaisin.

Rehellinen ja aito kansainvälisyys ei ole kaikien maiden alistamista yhden globaalin vallan alle. Sellainen muodostaa orjavaltionliiton.

Itsenäiset kansat, joilla on vapaus valita, muodostavat rehellisen kansainvälisyyden.

Irmeli

Ei Ruotsi omista ei mutta sivistymättömät matulaumat luulee omistavansa. Näille pitäisi jo näyttää kuka omistaa ja mitä…. Ulos maasta, takaisin sinne tunkaseen kivikautiseen kotimaahansa ökyileen.Tyhmät Ruotsalaiset kun antaa noiden pilata kotimaansa. Toivottavasti täällä ei päästetä hyppimään silmille viraiden maiden ihmisten, jotka eivät tänne edes kuulu, käytös tai sen puute sen jo osoittaa…

Rullattu

Suomi tulee perässä, härrekuu..
Ohisalo kumppaneineen odottaa jo housut kosteana samaa virinää suomen joka kaupunkiin.

pöh

– He eivät voi omistaa tätä maata, sitä ei voi ostaa, tämä on vapaa maa.”
Mutta kehitysmaalaiset voi vallata maan, eikä se sitten todellakaan ole enää vapaa maa.
Näin käy kun annetaan pirulle pikkusormi.
Toki ne hienostoalueen pikkurilli pystyssä viiniä litkivät suvakit saa nyt maistaa sitä monikulttuuria mitä ovat vuosikymmenen muille pakkosyöttäneet.

Nestori Lundahl

”Poliisi vahvistaa, että viranomainen ei aio tehdä yhtään mitään tilanteen korjaamiseksi”.
Poliisi ei siis enää pysty tekemään mitään asialle, eli on voimaton.
Niin sitä saa mitä tilaa. Olkaa nyt vaan niin helvetin suvaitsevaisia.

ilkka

Ehkä meidän nyt täytyy katsoa mitä voimme tehdä poliisille. Se ei enää ole se instituutio mikä se aikoinaan oli. Ei se aina myöskään toimi lain mukaan.