Kotimaa Rikos

Poliisi kaipaa havaintoja pahoinpitelijästä – epäillään lyöneen tuntematonta naista Helsingissä

Kuva Petri Saarela.

Helsingin poliisi pyytää yleisöltä havaintoja miehestä, jonka epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Helsingin päärautatieasemalla sunnuntaina 12. syyskuuta 2021.

Pahoinpitely tapahtui kello 13.40. Poliisi epäilee, että tuntematon mies löi laiturilla numero 3 kävellyttä naista nyrkillä. Nainen kaatui ratakiskoille lyönnin seurauksena. Hän sai tilanteessa vakavia vammoja.

Tapauksella oli useita silminnäkijöitä, ja sivulliset yrittivät pidellä epäiltyä paikoillaan teon jälkeen. Mies pääsi kuitenkin poistumaan paikalta eikä häntä ole tavoitettu.

Poliisi epäilee teosta oheisissa kuvissa näkyvää miestä. Hän saapui tapahtumapaikalle Helsingin päärautatieasemalle hieman ennen tapahtuma-aikaa P-junalla Vantaalta. Mies oli noussut junaan Kivistön asemalta. Hän liikkui pienikokoisella, tummalla maastopyörällä.

Kuva epäillystä 1_14.9.2021 (1)
Kuva epäillystä 2_14.9.2021

Epäilty oli pukeutunut tummanharmaaseen todennäköisesti Canada Goose -merkkiseen takkiin ja mustiin housuihin, joissa oli takapuolella valkeita, luurankomaisia kuvioita. Kaulassa hänellä oli vaaleat kuulokkeet ja sininen kasvomaski.

Rikoksesta epäillyn henkilöllisyyttä ei ole kyetty selvittämään. Helsingin poliisi kaipaa yleisön havaintoja rikoksesta epäillyn tavoittamiseksi. Havainnot pyydetään ilmoittamaan ensisijaisesti soittamalla tai Whatsapp-viestillä numeroon 046 922 4651. Havaintoja voi ilmoittaa myös sähköpostitse osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi

Tilaa
Ilmoita
guest

91 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Mänttäri

On menossa aika kova vääntö siitä tuleeko Kansalaisesta valtamedia vai ei. Nyt on iso raha pelissä. Kaikki jotka kirjoitamme tänne olemme uhka, eikä hyvältä näytä. Koskee myös Perus-suomalaisten suhmurointia. Ai niin ennen tuossa otsikossa oli FB-linkki nyt ei enää ole. No big deal. Uusi aika koittaa. Myös persuille.Käsitykseni mukaan suomen miljardilahjoituksen EU:lle sinetöi Ville Tavio joka ajoi että maratonipuheita ei voitu jatkaa, ainoa joka olisi voinut pelastaa tältä. joten repikää siitä. Tavio. Älä aliarvioi ihmisiä. Aikasi tulee, Todella. Olet suomalaisille velkaa miljardeja, kuinka voit nukkua tuon kanssa. No kun olen tuollainen vanha jarru niin et nyt oikein ymmärrä että meillä ei olisi oikeutta arvostella sinua tai olisimme jotenkin tyhmempiä. No pätee aika suureen osaan poliitikkoja. No mitä sinulle on luvattu. FU. Sen olette saaneet aikaan eduskunnassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Kova vääntö? Saattaa olla. Voi olla, että on vaan hankalaa löytää sellaista jatkajaa, joka pitäisi lehden linjan, eikä huonontaisi eli ”maltillistaisi” sitä.

Että olisi vaikeaa löytää sopiva halukas, ei yllttäisi yhtään. Mietityttää kyllä, miksi aiempi lähti näin äkillisesti. Kansalainen kyllä kertoi, etä se ei ole myytävänä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Oho…näinkö teki Tavio?Uskomatonta!🤔😬

Ilkka Mänttäri

Aika kovaa faktaa.

G. C. Myllynkivi

Jottei matumigraation totuus pääsisi unohtumaan:
https://www.kansalainen.fi/tag/gcm-sopimus/

Suomalaisia pissataan silmään

Aivan. Kiitos muistutuksesta. Ja muistetaan Soinin ja Mykkäsen valehtelu. Mitään ei ole allekirjoitettu.

Kata

https://www.verkkouutiset.fi/timo-soini-pslle-ei-allekirjoitusta-ei-allekirjoiteta-ei-allekirjoiteta/#2283a895
Näin se tuo rukousaamiaisten kunkku valehteli..ja nyt se ruikuttaa joka päivä jostain,ällö äijä!

Lennart

”Vääräuskoiselle” pedagoginen hetki niin kokonaisvaltaisesti tuotettuna a la ”rauhanuskonto”. Hutisalon sydänystävät siis työnteon parissa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lennart
Hätätila tai väärinymmärrys

Voihan se nainenkin olla syyllinen sattumukseen. Hän on ehkä torjunut miehen hauskan suun maiskuttelun ja mies on hylystä suuttunut. Täytyy kyllä miesoletettuna sanoa, että itselle tuo maiskuttelu aiheuttaa kylmät väreet ja vihaa. Mutta, Suomi kuuluu kaikille.

Ilkka Mänttäri

Älä.

Nöyrry nainen

Jaaha. Pieni tauko oli näiden uutisten lukemisesta. Rautatieasema. Siellähän tapahtuu. Taksitarkastajaa turpaan yms. Takseillahan on jo maine, että kyytiä luvassa. Varsinkin naisille yllättäen ja pyytämättä. Eikös Ruotsissa ole pinkkejä takseja? Eli naiskuski, vain naisille ja syy on se, että raiskauksia on niin paljon. Se että, tuon kuva on julkaistu, on omituista. Sanomatalohan on siinä vieressä. Saiko joku suvakkitoimittaja ns multikulttia? Joka tapauksessa. 15v sitten jo oli kyseinen paikka miehitetty. Mikähän on tilanne nyt.

Lieväasteinen

Eikö tuo pinkkiä naisille ole uuden edistyksellisen opin mukaan seksismiä ja objektivointia? Burka tai hijab ja mahram (= sukulaisena oleva miessaattaja) on sen sijaan aivan toinen juttu, ihan progressiivista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Jussi Hämäläinen

Ihan oikeasti ihmettelen asiaa, että kun tuollaista tapahtuu, miksi perkeleessäkään ei ole paikalla yhtään sellaista harrastajaa, joka olisi tuon niljakkeen siististi niputtanut ja ehkä siinä samassa antanut pikkuisen – ihan vahingossa ja vailla tarkoitusta – vähän nivelmakeaa? Ihan vaan siksi, että naista lyönyt ymmärtäisi, että naisten lyöminen ei ole hyvä idea.
Eivätkö herrat enää osaa, vai ovatko ujoja osallistumaan yhteiseen iloon? Miksi tuollaisissa tapauksissa ei ole paikalla yhtäkään Vanhan Koulun herrasmiestä, joka olisi voinut vaikuttaa tapahtumiin positiivisella tavalla?
Eikö Herroja enää ole, vai ovatko jo munattomiksi peloteltu/opetettu/kuohittu?

Näin on

Ymmärrän pointtisi. Mutta ongelma on siinä, että kun ja jos joukko suomalaisia vetäisi turpaan geeli tukkia, niin meteli olisi valtava. Ajojahti olisi mieletön valtamediaa myöten. Pidätyksiä, lastensuojelu ilmoituksia, työpaikkojen menetyksiä. Yms. Tämä on yhteiskunta, missä elämme. Kunniakansalaisilla on kaikki oikeudet perseillä.

Pasi Moilanen

Afgaanilta monkey näyttää

Lieväasteinen

Älä sоlvaa apinoita noin vertailemalla. 😉

Hätätila tai väärinymmärrys

Pakia veikkaisin ja vielä muslimipakia. Heidät tunnistaa yleensä tuoksusta. Enkuissa sanoivat aina, että täällä on ollut pakeja jos sellaiset aromit olivat ilmassa.

Lieväasteinen

Onko Pakistanissa muita kuin muslimeja? Vertaillaan. Pakistan: muslimeja 96 %, hinduja 1,85 % (ja vähenee). Intia: hinduja 80,46 %, muslimeja 13,43 % (ja kasvaa). On hyvä esimerkki siitä, kumpi uskonto on suvaitsevaisempi.

John Quiman

Artikkeli, johon normaalisti ei olisi ollut kommenttiruuhkaa, saa nyt reilusti huomiota, kun ei muitakaan artikeleita ole tyydyttämässä kommenttihaluja.

setsuuri

Parinkymmenen peukutusluvuilla ei voi puhua minkäänlaisesta kommenttiruuhkasta, kun asiaa vertaa Iltalehden, Ilta-Sanomien tai Suomen Uutisten tyypillisiin lukuihin.
Noissa kahdessa ensimmäisessä on tosin jutusta riippuen totaalinen tai osittainen kommenttisensuuri.

Paitsi

Paitsi että se sensuuri ei koske persujen ja Trumpin haukkumista ikinä. Samoin muutama trolli voi solvata muita kommentoijia vapaasti, ilman moderaattorien puuttumista asiaan. Kaikki menee läpi, eikä modet poista asiattomia kirjoituksia. Taitaa olla Iltalehden toimittajia osa noista trolleista.

Lieväasteinen

Mutta noiden ”isojen lehtien” juttuja ei ole mielenkiintoista kommentoida, koska oma kommentti hukkuu heti 500:n muun kommentin joukkoon eikä sitä enää edes lueta. Ja on fyysisesti hyvin vaikea lukea 500+ kommenttia, menee ehkä koko päivä. Aika ei riitä mihinkään muuhun. Ei ole siis mitään järkeä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Ola

Näin teit

Hätätila tai väärinymmärrys

Koko paketti, haittis, polkupyörä, joukkoliikenne eli juna, nainen ja vakava naiseen kohdistunut pahoinpitely. Paikalla oli ilmeisesti ollut kilttejä ja ymmärtäväisiä pyöräileviä kantasuomalaisia kun eivat olleet kyenneet pitämään haittista paikoillaan. Haittis vain pyöräili tiehensä.
Jos kantasuomalainen olisi ollut tekijänä ja haittikset edustaisivat uhria, niin kyyti olisi ollut kylmää eikä karkuun olisi päässyt.
Liian pehmeät suomalaiset ovat tottuneet ratkomaan ongelmat puhumalla ja vielä mieluummin somessa. Sama on kantasaksalaisten ja ruotsalaisten kanssa. Haittikset taas ratkaisevat ongelmansa väkivallalla. Kohtaaminen ei onnistu.

Kata

Kummassakin kuvassa esim. tuo punatakkinen tyyppi olisi voinut kaataa tuon pyörän ja joukkovoimalla äijä ketoon mutta kun on opetettu että saa syytteen räzzzzzzzmistä!Ja satoikin….

John Quiman

En minäkään olisi lähtenyt yksin tönimään noin rumaa miestä, sillä en olisi luottanut joukkovoimaan, vaan henkilökohtaisiin vammoihin.

Kata

Tarakasta kiinni ja äijä ketoon!Kyllä se senverran pöllämystyis kaatuessaan että potku seuraavaksi tiettyyn paikkaan niin olis tullu apua.Ukko uhriutuisi mutta onpa varmaan filmiäkin otettu!
Vammoja voi tulla mutta ei nuo ole yksinään mitään hero-tyyppejä.Mäkättäjiä ne on.pari kertaa nähty…. 🙂

Ilkka Mänttäri

Suomalaisten olisi jo aika oppia suhtautumaan oikein poliisiin. No siihen menee sukupolvi.

John Quiman

Juuri nyt poliisin tulisi oppia suhtautumaan poliisiin eli siihen poliisityöhön, johon kansa heidät on palkannut.

raastupa

Demlatuksi joutumisen pelko estää menemästä väliin.

rosis

Syyllisen uhriuttamisen ja hyeenajuristien bisneksen epäpyhä allianssi ehkäisee tehokkaasti sivullisia auttamasta uhreja rikoksentekohetkellä.

Hätätila tai väärinymmärrys

Niitä kantasuomalaisia jotka toimivat nopeasti ja tiukasti ei juuri enää ole. Väistelijöitä ja ymmärtäjiä sitäkin enemmän vaikka nainen kuolisi vammoihinsa.

Kata

Näinpä se on….

vesku

Ei tosiaan ulkonäöltään ole aivan meidän POHJOLAN POIKA,,, Eikä oikein SKANDINAAVIKAAN,,,,HYVÄ Kuva ja toivottavasti pian narahtaa,,,,mikäköhän oli ns. Motiivi,,,,moiseen törkeyteeen,,

Onnea

Onnea vain Helsinkiin jälleen kerran. Olemme olleetkin jo pitkään Ruotsin tiellä.

Ilkka Forsten

Mutta kun ei ole valkoisia NIKE lenkkareita jalassa, niin nyt meni koko tutkimus umpisolmuun. Se että lätty näkyy ja oletuksellinen etnisyyskin on tiedossa ei vaikuta tutkimusten edistymiseen. Ja onko kukaan nähnyt pienikokoista maastopyörää joka voisi antaa lausunnon tapahtumista, toki arabian kielellä mutta kuitenkin. Tulkkejahan tässä maassa on, niistä ei tule pulaa jos vaan päästään kysymään fillarilta oikeat kysysmykset kuten se, on rakenteellinen rasismi ja äärioikeisto synnyttänyt käytöksen kuten ohjekirjassa sanotaan.

juu

Canada goose rotsi 😀
Ruotsistakin oli jo vuosia sitten juttuja kuinka köyhät mamut kaikki kulki tonnin maksavissa canada goose rotseissa

John Quiman
Ola

Ei per…..

Lieväasteinen

Ostettu ilmeisesti harkinnavaraisella toimeentulotuella, joka kantikselle ei heru. Kantista pakotetaan ensin myymään autonsa, ja kun autosta saadut rahat on käytetty todisteena tiliotteet ja kuitit, myönnetään ehkä perustoimeentulotukea eikä mitään harkinnanvaraista.

Kata

Juu onhan tää nähty markettien pihoilla..mie hyppään Jopon selkään…. 🙁 PRKL!

Tuumailija

Yhdenvertaisuus ensisijaisesti. Tietty tämä on tehty hieman karrikoiden, mutta totuuden siemen mukana.
Pääasia on, että kaikki kustannetaan näille elintasosurffareille p-paperin ja auton väliltä, vaikka yksikään suomen-tai kv-laki/asetus näin määrää tahi ohjeista. Syntyperäisen on turha mennä anelemaan samoja etuuksia, koska niitä ei myönnetä. Ruoan loppumiseenkin vain todetaan että onhan niitä ruokapankkeja (joilta on krsittu rankalla kädellä vähiä tukiaisia, paitsi kirkon ruoka-avulta…) ja vaatekulutkin on sisällytetty á 40€ toimeentulotukeen.
Lisää vain näitä luku-ja kirkoitustaidottomia korkeasti koulutettuja työvoimareserviläisiä tänne, pääsee eläkeläisetkin maksamaan kunniavelkaa jotta raasut pysyvät jotenkin hengissä karussa pohjolassa.

Lieväasteinen

Juu, Hurstin avulle ei löytynyt 50.000 euroa koko vuodeksi, mutta harkinnanvaraisiin toimeentulotukiin musuille aina löytyy paljon enemmän.

Tai siihen:

”Akatemia on mättänyt puoli miljoonaa euroa islamilaiseen essentialismiin, vіhаpuhеselvitykseen, intiimiin maantieteeseen, medioituneeseen feminismiin, queer-maailmojen luomisen paikkoihin sekä turvapаikanhakijoiden kehollisiin kohtaamiisiin. Siis puoli miljoonaa kuhunkin.”

Tällaista ”tiedettä” on Suomessa nykyään. Ken sen ”tieteen” kyseenalaistaa, on automaattisesti denialisti ja tieteenvastainen persu.

John Quiman

Aika sekopäisiä tutkimuksia. On kyllä ideologia mennyt jo hulluuden puolelle.

Mutta, kun olet seonnut oikealla tavalla, löytyy miljoonia.

Lieväasteinen

Edesmenneen Neuvostoliiton kouluissa oli oppiaineita kuten ”marxilais-leniniläinen filosifia”, ”NLKP:n historia”, ”poliittinen kansantaloustiede”, ”tieteellinen kommunismi”. Ihan viattomilta ja jopa tieteellisiltä ne nyt kuulostavat nykypäivän uuskielen sanahirviöihin verrattuna.

Lieväasteinen

Ja mitkä ovat ”tp-hakijoiden keholliset kohtaamiset”? Oulu 2018 tulee mieleen.

Kata

Ei ollu varmaan kuulleet siitä tikkitokista ja ”private place”näytöstä…hahahhaaa 😀
Sellasia ”kehollisia kohtaamisia”voi halavattu mikä sanahirviö mutta joku fakkitarkastaja noilla kehittelee koko ajan uusia sanontoja.
Ehkä iirisrukka sommittelee…..suu supussa,nötsit mielessä. 😀

Lieväasteinen

No on tuo ”no-no square” nähty ja kuunneltu. Oulun sossutädit ja -sedät tanssii tiktokissa aika kömpelösti ja rivostikin. Meni 2,7 miljoonaa euroa tuohon projektiin, jos muistan oikein. Ja Helsingissä on jo ”no-go squares”, Rautatientori esimerkiksi.

Vai tarkoitatko turvatiloja?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Ilkka Mänttäri

En ole pitkään aikaan suhtautunut vakavasti jos hallitus sanoo että johonkin asiaan ei ole rahaa. Kyllä se näissä päätöksissä näkyy miten kaikkeen on rahaa, paitsi tarpeelliseen.

John Quiman

Rahaa on siihen, mitä halutaan, ei siihen mitä ei haluta. Näistä valinnoista näkee hallituksen arvostukset, ne kansankusettaja-Orponkin mainostamat arvopohjat, vai oliko se arvopohjalliset.

Ilkka Mänttäri

En usko että suomen kansa on noin typerää, mutta eliitti on.

John Quiman

Eliitti valehtelee ja vetää kansaa kohti mitä tahtovat valheillaan. Tien päässä ei ole sitä mitä luvataan, vaan siellä on se eliitin päämäärä.

Fiudematu

Ainut yllättävä asia tässä on että tuo osaa ajaa polkupyörällä, joka tietenkin on oma ja omilla rahoilla ostettu.

Ilkka Forsten

Toi muuttotavarana Afganistanista, tai on sukua joten perheenyhdistämisen kautta fillarikin pääsi osalliseksi KELA:n anteliaisuudesta. Vähän samaan tapaan kuin se, että vaimoni on oikea käteni, ja kun vaimo on yhä afganistanissa on oikea käteni vaimoni.

Ei mitään uutta länsirintamalta

-Yksittäistapaus.
-Mikään ei liity mihinkään millään lailla.
-Hänen motiiviensa epäileminen on rasismia.
-Ei pidä antaa pelolle valtaa.
-Hän on traumatisoitunut joutuessaan pakenemaan sotaa ja vainoa.
-Monikulttuurisuus on rikkautta.
-Ja mitähän vielä… Well, you name it.

Onnea

Muistakaa jatkossakin äänestää SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät, Keskusta ja Kokoomus. Näin saamme paremman Suomen.

Ilkka Mänttäri

Kaikki nuo mutta eteen täytyy laittaa että vihervasemmisto mukaanluettuna kokoomus.

Irmeli

Näitä raiteille/rappuset alas tönimisiä on ollut muissakin maissa. On tönäisty niin että henkilö on jäänyt junan alle, olisko ollut peräti Ruotsissa, ehkä muuallakin. Kaikki keinot pitää kayttää vihaan länsimaalaisia kohtaan, varsinkin naisia. Olen lastani ohjeistanutkin että junalla tai metrolla kulkiessa, odota junaa 2:den itsesi mitan päässä raiteista. Äläkä seiso lähellä matuja, jos mahdollista. Saa katsoa missä kulkee, ettei tule ryöstetyksi tai raiskatuksi.Tämmöistä on elää pääkaupungissamme vuonna 2021….

Ilkka Forsten

Mutta olkaamme onnellisia että Ohisalo jatkaa vihreiden puoluepomona, kyllä nyt asiat korjaantuu siellä pääkaupungissakin.

John Quiman

Ovatko ne vihreitä siksi, että ovat kateudesta vihreitä?

Luonnon puolesta ne eivät ole olleet vuosikymmeniin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Mika Lie

Kaukoidän kansat ovat kehitelleet tylppiä lyömä-aseita jotka mahtuvat takin poveen tai reppuun. Niiden tehokas itsepuolustuskäyttö vaatii säännöllistä harjoittelua, mutta siinä samalla saa myös hiukan hyötyliikuntaa.
YK:n Agenda 2030:n eräät osatavoitteet taitavat viedä meitä slummiutuvaan Helsinkiin…

Ilkka Forsten

Euroopan kansat ovat kehitelleet lyhyitä aseita jotka mahtuu myöskin poveen. Niidenkin osaava käyttö vaatii hiukan harjoittelua, mutta toisaalta matka kohteeseen on lyhyt. Mitenkään asiaan liittyvänä en nyt kerro mikä on sotilaspistoolin käytön määritelmä, mutta voihan siitä vähän oppia ottaa.

” Sotilaspistooli on ase joka on tarkoitettu tois-sijaisesti käytettäväksi. Sen lähtökohtana on pysäyttää terä tai lyömäaseella aseistautunut vihollinen lähietäisyydelle, käytännössä metristä kolmen metrin etäisyydelle.”

Toistan vielä, en siis vihjaile mitään, kerroin vain miten mukavia välineitä on olemassa ja mihin ne on suunniteltu. On toki ymmärrettävää jos joku yhdistää uutisessa kerrotun tapahtuman, ja sotilaspistoolin määritelmän toisiinsa hyvin ennalta ehkäisevänä asiana, sillä olisi yhtä typerää väittää ettei ehkäisevälle toiminalle olisi jo tarvetta.

Ilkka Mänttäri

Luulisin että tätä ei enää kovin moni lue mutta vasta nyt ymmärrän miten fiksuja amerikkalaiset esi-isät olivat kun takasivat aseenkanto-oikeuden kansalaisille. Eivät toisiaan vastaan vaan byrokratiaa ja hallintokoneiston kasvotonta vallankäyttöä vastaan. Luuletteko että nuo suomen kansalta vedetyt asekeräykset ovat sattumaa.

John Quiman

He ajattelivat oman kansansa turvallisuutta, muistaen englantilaisten aseilla ylläpidetyn tyrannian.

Euroopassa on puolestaan pyritty kovasti rajoittamaan kansalaisten omistamien aseiden määrää juuri päinvastaisesta syystä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Lähi-idän miehet uskovat, että heillä on se tylppä iskuase housuissaan. Sillä sitten huiskivat pitkin poikin aina hätätilan sattuessa. He eivät työnnä nenäänsä joka rakoon, mutta sen tylpän iskuaseensa kyllä työntävät rakoon kuin rakoon.

Lieväasteinen

Niillä taitaa olla jokin kansallispeli tai -urheilulaji nimeltään ”töni vääräuskoinen junan alle”.

John Quiman

Tuo ei sitten saanut täysiä pisteitä.

Lieväasteinen

Saa ehkä demlandian oikeudessa täydet uhripisteet ja alennustakin, jos tavoitetaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Ani

Inhoaa, jopa vihaa naisia. Pelkkä murhaava katse ei tällä kertaa riittänyt. Turkki, Syyria, Marokko…

Ilkka Forsten

Afganistan. Iran, Irak, Oman, Saudi-Arabia, Dubai…

Ois ees oikee kohde

Toivottavasti osui ees suvakkiin. Nehän tätä tämmöstä niin hirveesti haluaa tänne.

Ola

Jos on suvakki ja lohisalon äänestäjä, niin tuskin nostaa edes syytettä.

Tomppa

Ei tietenkään nosta syytettä, vaan kääntää asian ylösalaisin väittämällä, että tekjä on tässä tapauksessa se todellinen uhri.

Ola

Näin se menee, eivät he ole väkivallan tekijöitä

Tupauuno

Mistäs nyt tuulee, kun poliisien toimesta on annettu oikein selkeä kuva. Ei edes naamaa ole harmaannettu. Täytyy sanoa kuvan perusteella Veikko Lavin laulun sanoin ”Intiasta ette ole varmaan olekkaan sen jo arvaan, vastaus oli minoon epygtistä kotoisin”

Ola

Tämä kyllä on on niin mainio kommentti 😀,

Lieväasteinen

”Mistäs nyt tuulee, kun poliisien toimesta on annettu oikein selkeä kuva. Ei edes naamaa ole harmaannettu.”

Saattaako olla tönittykin jokin etninen tapaus? Silloin tönityllä on sama määrä uhripisteitä kuin töinijälläkin tai jopa vielä enemmän sukupuolensa takia.

Jan Itskin

Tuo ”Canada Goose” on kai perinteisesti ollut Kelan harkinnanvaraisen tuen lippulaiva (ellei peräti kaarnalaiva)
Ei kai kyseinen Mäkysen näköinen herrasmies vaan ole niitä pekkulin kaitsemia uunituoreita Afgaaneja ?

kalamies

Ensin suomalaisille kerrottiin että tuodaan ”muutama kymmenen”.
Puuteroitu Ankerias kuitenkin troolasi niitä paljon kuin ehti, eli monta sataa.

Ilkka Forsten

KAIKKI lähetystön työntekijät nähkääs, kuten puolivuotiaat lapset jotka toimi tulkkeina, tai vartoivat elintärkeitä kohteita kypärä päässä vanhvasti länsimaistuneina.

Kata

😀

ne_kaikkein_haavoittuvimmissa_asemassa_olevat

Tuli tässä mieleen, että jokohan Oulun upouusille afgaanikarpaaseille on alettu järjestelemään päiväkotivierailuja?

Kata

Juu ei ne halpistakit näille kelpaa ja tottakai,maastopyörä pitää olla!Ja luurankoja persuuksissa,sillälailla sanoi Tarvakin aikoinaan!
Törkeä kikkare tämäkin jota pystyyn elätetään,käenpoikanen ja vieläpä passuutuksista huolimatta huonolla tuulella onpi herra teletappi.
On tämä uskomatonta hulluutta!Vai oliko tämä niitä lähetystön työntekijöitä?Polkupyöräattasea?

Ilkka Forsten

Ei ole, sillä ei ole näkkkileipäsalkkua kainalossa.

Kata

😀

Ilkka Forsten

” Ahistaa ” kun vaimo ja kymmenen lasta jäi talipallojen kynsiin, joten nyt pitää töniä suomalaisia kiskoille. Ja kyllähän ne evatkotkin töni, siitä ei vaan ole kirjoitettu koska ovat valkoisia ja etuoikeutettuja.

Kaino-Vieno Huttunen

Poliisin kannattaisi soittaa Päivi Nergille, hän tuntee ne kaikki.

Timppis

Matulaaksonpoikii ilman siipii