Kotimaa Maahanmuutto

Poliisi kävi yöllä kolmesti Hennalan vastaanottokeskuksessa

Kuvituskuva. Kuva JIP / Wikimedia Commons / CC BY 2.5
Kuvituskuva
Kuvituskuva.
Hennalan vastaanottokeskuksessa nahisteltiin yöllä

Torstain ja perjantain vastaisena yönä poliisi joutui käymään kolmesti Lahden Hennalan vastaanottokeskuksessa levottomuuksien takia, Hämeen poliisilaitos kertoo.

Ilta Sanomien tiedon mukaan Hämeen poliisilaitoksen tilannekeskus oli tiedottanut, että vastaanottokeskukseen sijoitettujen turvapaikanhakijoiden kesken oli syntynyt keskinäisiä välienselvittelyjä.

Hennalan vastaanottokeskuksesta haettiin neljä henkilöä Lahden pääpoliiasemalle rauhoittumaan. Tilannekeskuksen mukaan tapahtumista ei kirjattu rikosilmoituksia, eikä varsinaisia pahoinpitelyjä ollut sattunut ja tilanne oli saatu rauhoitettua kun poliisi haki pahimmat riitapukarit pois vastaanottokeskuksesta.

Poliisi on joutunut käymään aiemminkin vastaanottokeskuksessa häiriköintien takia. Lokakuussa asukas oli käyttäytynyt agressiivisesti vartijaa kohtaan, jonka jälkeen turvapaikanhakija oli lukkiutunut wc-tiloihin.

Syyskuun lopussa mielenosoittajat heittelivät kiviä ja ampuivat ilotulitusraketteja turvapaikanhakijaperheitä hätämajoituskeskukseen kuljettanutta linja-autoa kohti.

Asiasta uutisoi Ilta Sanomat
-Vokki-

Piditkö uutisesta? Muista käydä myös tykkäämässä Facebook sivustamme.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa