Kotimaa Rikos

Poliisi käytti asetta Joensuussa

Poliisi valvomassa yleistä turvallisuutta ja järjestystä Vuosaaressa mielenilmauksen aikana.


Poliisi valvomassa yleistä turvallisuutta ja järjestystä Vuosaaressa mielenilmauksen aikana. Kuvan henkilö ei liity tapaukseen.
Poliisi valvomassa yleistä turvallisuutta ja järjestystä Vuosaaressa mielenilmauksen aikana. Kuvan henkilö ei liity tapaukseen.

Poliisin laukaus on osunut kohdehenkilöä käteen ja hänet on toimitettu sairaalahoitoon. Henkilöllä ei ole tämän hetkisen tiedon mukaan hengenvaaraa.


Hätäkeskukseen on ilmoitettu keskiviikkoaamuna 2.11.2016 noin kello 4.00 aikoihin, että yksin liikkeellä oleva sekavasti käyttäytyvä mies liikkuu mahdollisesti aseen kanssa Joensuussa Reijolan alueella. Poliisi tapasi jalkaisin liikkeellä olevan miehen alueelta. Miehellä oli käsiase kädessään.

Poliisi aloitti välittömästi käskytyksen ja kehotti miestä luopumaan aseesta. Mies ei totellut käskytystä vaan lähestyi poliisia uhaten aseella välillä poliisipartiota sekä välillä itseään. Tilanne eteni siten, että poliisi käytti virka-asetta ampuen miestä. Mies on toimitettu sairaalahoitoon. Muita henkilöitä tilanteessa ei ole loukkaantunut.

Poliisin laukaus on osunut kohdehenkilöä käteen. Henkilöllä ei ole tämän hetkisen tiedon mukaan hengenvaaraa.

Poliisi jatkaa tilanteen selvittämistä esitutkinnan alkutoimilla ja selvittää tapahtumakulkua. Tapahtumapaikka on toistaiseksi eristetty tutkinnan turvaamiseksi.

Mies on vuonna 1983 syntynyt paikkakuntalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit