Kotimaa Rikos

Poliisi on saanut valmiiksi Nummelan henkirikoksen esitutkinnan

Kuva Petri Saarela.

Länsi-Uudenmaan poliisi on saanut valmiiksi Vihdin Nummelassa 6.5.2021 tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan.

Henkirikos tapahtui perhepiirissä. Tilanteessa kuoli yksi henkilö.

Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni vuonna 1985 syntyneen etelämaalaismiehen, joka on ollut koko esitutkinnan ajan tutkintavankina.

Kokonaisuus siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan nimikkeellä murha.

Lähteet Poliisi, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

ford foundation dissertation fellowship https://dissertations-writing.org/

trackback

dissertation statistics help https://dissertationwriting-service.com/

trackback
trackback
trackback

free caesars slots online https://411slotmachine.com/

trackback
trackback
trackback

youtube slots 2022 vegas https://2-free-slots.com/

trackback

2problem

Kaino-Vieno Huttunen

Se on varmaan tämä tapaus. Kyseessä on v 2015 Irakista muuttanut viisihenkinen perhe. Tästä oli ristiriitaista tietoa, oliko murhattu miestään pelännyt vaimo vai joku lapsista. Ehkä Kansalainen uutisoi asiasta oikeuden päätöksen tultua. Mies siis olisi halunnut palata Irakiin lasten kanssa, mutta vaimo ei. Kun asia oli kerran viranomaisten tiedossa, olisivat palauttaneet miehen. Lapsilta olisi voitu kysyä, kumman vanhemman kanssa he haluavat asua. Jos kantasuomalaisen elämästä kiirii viranomaisen korviin vähänkään poikkeavaa, ollaan kyllä huostaan ottamassa lapset.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007971646.html

Seppo-Sisko

Hyvä ratkaisu olisi, jos nämä neljä muuta siirtyisivät nyt pikaisesti omiensa keskuuteen ja me unohtaisimme sen mitä täällä tapahtui.

Sattuuhan näitä… Ylikansoitettu maapallo kiittää.

juu

”etelänmaalaismiehen” ylläripylläri, olen shokissa.

John Quiman

Mutta kun kotimaassa perheenjäseniä saa listiä, jos en eivät ole kunnolla, kuten niille on sanottu.

Ilkka Mänttäri

Oikein Islam kunniaan. Henki ei ole minkään arvoinen jos sitä verrataan uskontoon. Olen kokenut Islamilaisen herätyksen. Meneekö läpi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
juha II

Ruotsissa ei hae oikein kaukaa, että epäilty lasketaan vapaalle jalalle odottamaan oikeuskäsittelyä, jonka antama ”tuomio” lepsuudessaan on jo sinänsä rikos keskellä kirkasta päivää.

Ruotsissa vankilat ovat täynnä kuin ”turusen pyssy” vankeja joiden ”lähtöperä” ei ole svea mamman perästä.

Tää Rikkaus

Oliko kyseessä klassinen pään irroitus vai tyytyikö vähempään puukon käyttöön?

Covid-69

Kyllä se Orpo oli sittenkin oikeassa ja minä väärässä, että kyllä nykyisen kaltaisella ”hollitupa” maahanmuutolla on työllistävä vaikutus (hollitupa kirjoittajan lisäys, joka tarkoittaa, että maahan päästetään ihan kuka vain, vaarallisesta rikollisesta kunnolliseen maahantulijaan ja siltä väliltä taustoista tietämättä saati pisteyttämättä).
Tosin työllistävä vaikutus voi olla osittain hiukan hmm… epätoivottavaa.
Usein olen miettinyt, että olisi hirveätä itse edustaa ns. hyvää työssä käyvää ahkeraa maahanmuuttajaa joita on paljon ja lukea miten tietty oman mantereen uuteen kotimaahan päästetty epämääräinen sakki tekee törkeitä rikoksia ja pilaa kaikkien maineen uudessa kotimaassaan.
Olisi suomalaisen ja kunnollisen maahanmuuttajaväestön etu, että uudessa kotimaassa katsottaisiin paljon tarkemmalla kammalla, että ketä tänne päästetään tai sitten jos se on käytännössä mahdotonta, niin luodaan tilanne, että täytyy elää täysin nuhteettomasti 5 v, että voi saada pysyvän maassa ololuvan. Täysin nuhteettomuudella tarkoitan täysin, en vasemmistolaista Audin -potkimis nuhteettomuutta pussikaljojen kanssa heiluen tai vihreää lentokoneiden ja autoliikenteen pysäyttelyä huumemyönteisyyksineen ts. lainrikkomista katsotaan sormienläpi. Ei. Täysin nuhteetonta elämää.
Kiistaton faktahan on, että Suomestahan on jo löytynyt Ruandan kansanmurhaajasta päänroikottajiin asti aina Saksassa jo rikoksia tehnyttä mr Bouananea myöden ja siltä väliltä. Hollitupa.
Pakko sanoa, että hyvin te vedätte siellä valtiolla, jotka vastaatte valtion sisäisestä turvallisuudesta!
Ihmettelen, että asioista päättävät tahot eivät vieläkään ymmärrä mikä olisi kaikille osapuolille paras ratkaisu. Tiukempi kampa ketä tänne päästetään. Austaralian malli on toimiva. Tosin ei kelvannut EU:lle 2015, vaikka Australia tarjosi know how:aan EU -päättäjille.
Kovaa tekstiä, mutta kaunis järkipuhe ei tunnu menevän perille.
Jo edesmennyt äitini aina sanoikin, että möhlöille on turha puhua sivistyneesti useaan kertaan, kun eivät ne muuten ymmärrä.

Ilkka Mänttäri

Tuohon sisäisestä turvallisuudesta päättävään tahoon ei tarvitse kuin sanoa yksi sana, Ohisalo. Niin alas olemme vajonneet.