Kotimaa Rikos

Poliisi otti kiinni vakavasta väkivallanteosta epäillyn miehen Turussa

Väkivallanteko tapahtui Turussa Auransillan kupeessa perjantaina 8. heinäkuuta. Tapon yrityksestä epäilty mies on vangittu tänään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Lounais-Suomen poliisi pyysi tapahtumasta yleisövihjeitä aiemmin tällä viikolla. Poliisin omien tutkintatoimien ja saatujen vihjeiden avulla poliisi otti kiinni 22-vuotiaan miehen teosta epäiltynä.

Mies vangittiin tänään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.

Poliisi kiittää saamistaan vihjeistä. Lisää havaintoja ja tietoja tapauksesta voi edelleen lähettää Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Väkivallanteko tapahtui perjantain vastaisena yönä 8. heinäkuuta kello 1–2 välisenä aikana Turussa Auransillan kupeessa. Yksi mies loukkaantui tilanteessa vakavasti.

Uutinen 8.7. Poliisi pyytää havaintoja vakavasta väkivallanteosta Turussa
Uutinen 13.7. Väkivallanteko Turussa viime perjantaina – poliisi kaipaa tunnistusapua

Poliisi

Kansalainen uutisoi myös aiemmin tapahtuneesta: Poliisi pyytää havaintoja vakavasta väkivallanteosta Turussa

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Hanz

Hyvä, että kansalainen.fi uutisoi, median tehtävä on jakaa kaikkea tietoa, josta on hyötyä, tapahtumista ja ilmiöistä, jotka vaikuttavat mm kansalaisten turvallisuuteen. Sikojen mainittu vaitonaisuus sekä valemedioitten agenda yleensä kyllä kertovat tekijästä jotain juuri silloinkin, kun selvästi ei haluta kertoa mitään, vaikka tämä on ammattikuntien velvollisuus ja tehtävä.

Yleensä, jos tekijä on natiivi useamman polven ”lottovoittaja” printataan koko nimi ja laitetaan vielä naamakuva. Jos ei, mainitaan vain esim. että ”suomalainen miesjoukko” raiskasi. Yleensä edes etunimien maininta näiden rikosten yhteydessä kertoisi jo paljonkin, mutta eihän se käy, kun suojavärinja tai -kulttuuritausta antaa tässä maassa poikkeukselliset erityisoikeudet.

Mut kiitos hauskoista kommenteista ja kaikesta huolimatta nautitaan kesästä ja pyritään pitämään itsestämme ja muista kanssaliikkujista huolta.

John Quiman

Mistä muuten poliisi tietää, että oli mies? Kysyikö poliisi varmuuden vuoksi, että onko kyseinen mies raskaana, jotta ei tapahtuisi mitään ikävää mahdolliselle vauvanalulle?

Vai päättääkö poliisi vain kylmästi vanhanaikaisella tavalla sukupuolen ja sillä loukkaa eli henkisesti pahoinpitelee kiinni ottamiaan ihmisiä?

Nykyisen sivistyneemmän tiedon valossa poliisin tulisi varmistaa, ettei kiinni otettu ole sittenkin uhri, valkoisen ylivallan uhri ja selvittää, että oliko puukosta saanut itse asiassa syyllinen.

Kata

Tämäpä tämä.Naurattaisi jos olis joku elokuva mutta kun ei ole….

Timppis

1984 löytyy elokuvanakin.

Kata

Ihan muutaman kerran nähnyt leffan,hitokseen huikea mutta pukusuolia oli silloin vielä kaksi..vaikka toki kaikki ujutettiin samaan muottiin.
Mutta kyllä maailma on just kuin elokuvassa tai sitten Fahrenheit 451…kun noita kirjastojenkin touhuja seuraa…

Ilkka Forsten

Kuulemani mukaan kiista alkoi huoltajuudesta. Kumpikaan osapuolista ei halunnut huoltaa rikki mennyttä potkulautaa, ja mitä tulee mahdolliseen sukupuoleen on hyvin todennäköistä että puukotettu oli syyllinen, sillä eihän joka tavalla nuhteeton henkilö kanna puukkoa mukanaan, mutta uhriksi päätyvillä se on aina matkassa.

Suojaväri

Oliko orvaskesi mahdollisesti minkä värinen tekijällä ja uhrilla?

Kata

Jos se oli jo marraskesiä…

Tuumailija

Tai kesii muuten vain.

eetee

Tekijällä taatusti keskivertoa tummempi, sen verran vähäsanainen on sikaosasto taas vaihteeksi.

Ilkka Forsten

Poliisi on vaitonainen, sillä alueen turvakameroista nähtiin vain mustaa, mikä voi tietysti johtua kehnosta valaistuksesta, tai siitä yhdistelmästä että osalliset ja valaistus oli tekoaikaan yhtenevät kallistuen voimakaspaahtoisen suuntaan.