Eurooppa Rikos

Poliisi ratsasi vihreiden valtuustoryhmän toimiston Erlangenissa

Kuva JouWatch / Flickr.

Saksan Baijerissa vihreiden valtuustoryhmän jäsenen epäillään julkaisseen laittomasti kuvan AfD-puolueen tapahtumasta.

Viime torstaina poliisi, syyttäjä ja Erlangenin kaupungin lakimies suorittivat etsinnän vihreiden valtuustoryhmän toimistossa. Etsintä tapahtui työajan ulkopuolella eikä vihreille ilmoitettu asiasta etukäteen.

Vihreiden tietokone ja muistikirja takavarikoitiin todisteeksi. Tästä vihreät ovat erityisen tuohtuneita.

– Tämä tarkoittaa, että poliisilla on nyt pääsy koko valtuustoryhmän sisäisiin tietoihin ja sähköposteihin. Ryhmän toimiston päivittäinen työ ei ole mahdollista ilman tätä PC-laitetta. Tutkintaviranomaiset haittaavat vihreän valtuustoryhmän työtä, vihreät moittivat viranomaisia lehdistötiedotteessa.

Etsinnän taustalla on epäily siitä, että vihreiden valtuustoryhmän jäsen olisi julkaissut kuvan AfD-kokouksesta Erlangenissa viime vuoden syyskuussa. Teko rikkoo tekijänoikeuslakia ja AfD-kokoukseen osallistuneiden oikeuksia.

– Pidämme tätä ryhmäämme kohdistettua valtion turvallisuutta koskevaa lähestymistapaa ehdottomasti suhteettomana. Ja olemme vihaisia ​​ja raivostuneita siitä, että AfD:n kriittinen seurantamme johtaa tällaisiin ​​toimenpiteisiin, sanovat vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtajat Birgit Marenbach ja Marcus Bazant.

Lähde Nordbayern.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit