Kotimaa Rikos

Poliisi: Seksuaalisten ahdistelujen määrä kasvanut Salossa huomattavasti

Kesä on Salossa näkynyt erityisesti seksuaalisissa ahdisteluissa, joiden määrä on kasvanut huomattavasti.


Salon poliisi on saanut toisella vuosineljänneksellä tutkittavakseen seksuaalisia ahdisteluja kymmenen tapausta, kun keväällä tapauksia oli kaksi. Kaikissa ilmoitetuissa tapauksissa epäilty on ollut ulkomaalainen. Kesällä tapahtuneista ahdisteluista yhdeksän tapausta on yhden henkilön tekemiä. Tähän mennessä kaikissa poliisille ilmoitetuissa ahdistelutapauksissa Salossa poliisi on tunnistanut epäillyn ja selvittänyt rikoksen.

Raiskausrikoksia yrityksineen ei toisen vuosineljänneksen aikana ole Salon poliisille ilmoitettu. Ensimmäisen vuosineljänneksen aikana raiskausasioita tuli tutkittavaksi kaksi tapausta. Ulkomaalaisia rikoksesta epäiltyjä raiskausrikoksissa ei Salossa tänä vuonna ole.

Virkamiehen vastustamisia ja väkivaltaisia vastustamisia on toisen vuosineljänneksen aikana kirjattu neljä tapausta. Kolmessa tapauksessa asiaan epäilty on ollut ulkomaalainen. Toinen vuosineljännes on tämän suhteen ollut hieman rauhallisempi, kevään seitsemään tapaukseen verrattuna.

Pahoinpitelyrikoksia (Lievät pahoinpitelyt, pahoinpitelyt, törkeät pahoinpitelyt) on Salossa toisella vuosineljänneksellä tutkittu 73 tapausta. Kuudessa tapauksessa rikoksesta epäilty on ollut ulkomaalainen. Kesä on tälläkin saralla ollut aavistuksen kevättä vilkkaampi, ensimmäisellä vuosineljänneksellä pahoinpitelyrikoksia saatiin tutkittavaksi 65 tapausta.

Poliisi

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa