Kotimaa Rikos

Poliisi selvittää ryöstöä ja siitä seurannutta toista väkivaltatapausta Porissa

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Lounais-Suomen poliisi selvittää Porissa maanantaina tapahtunutta tapahtumaketjua, jossa nuorimies ryöstettiin ja hänen päälleen ajettiin henkilöautolla. Ryöstörikokseen liittyy myös tiistaina tapahtunut väkivallanteko.

Tapahtumaketju sai alkunsa maanantaiaamuna noin kello 6.30–7 aikaan Porin Itäpuistosta, missä toisensa tavanneille henkilöille syntyi erimielisyyttä.

Osa henkilöistä poistui paikalta ensin kävelykadulle ja sieltä edelleen Kauppatorille. Tämän jälkeen he palasivat takaisin kävelykadulle, missä osapuolet kohtasivat toisensa uudelleen.

Yrjönkadun kävelykatuosuudella kello 7 ja 7.30 välillä Kauppakeskus Iso-Karhun edessä alaikäistä poikaa päin ajettiin henkilöautolla.

Tämän jälkeen tapahtumat jatkuivat tämänhetkisen tiedon mukaan Vähälinnankadulle, missä nuorta pahoinpideltiin ja tässä yhteydessä hänen hallustaan anastettiin omaisuutta.

Seuraavana päivänä törkeä pahoinpitely

Tiistaina porilaisen huoltoaseman piha-alueella tapahtui väkivallanteko, jota poliisi tutkii törkeänä pahoinpitelynä. Piha-alueella tapahtunut välienselvittely liittyy maanantaiseen ryöstörikokseen.

Välikohtauksessa useamman henkilön epäillään kohdistaneen väkivaltaa yhteen henkilöön. Yhden henkilön epäillään käyttäneen tilanteessa tekovälineenä teleskooppipatukkaa.

Poliisi on pidättänyt tapauksen johdosta kaksi henkilöä.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua. Esitutkinnan turvaamiseksi poliisi ei tässä vaiheessa voi kommentoida osapuolten erimielisyyden syytä eikä tarkempia tietoja osapuolten määrästä, iästä tai suhteesta toisiinsa.

15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kalle

Kunniasta kuulostaa olevan kysymys, onkohan nyt sujut?

karttakeppi

Opettaja Mari Moilanen otti loparit, koska ei ehtinyt tehdä työtään kunnolla – jos mitään ei tehdä, opetusala on seuraava hoitoala (yle.fi)
Suomalainen yhteiskunta polarisoituu vääjäämättä.
Se on liian suuren humanitaarisen taakanjaon seurausten hinta.

Jukka

Pula hoitajista on kahdessa vuodessa kaksinkertaistunut. Opettajista pelätään tulevan myös samanlainen pula. Mitä tekee vihervasemmistohallitus. Se kajautttaa minareetistaan kutsuhuudon mainostaen kotoutuslakiaan.

Kunnan työntekijä velvoitetaan menemään lentokentälle, juna-asemalle jne vastaan ja rullaamaan maton tulijan eteen. Tietysti kantaa laukun, johdattaa kunnan antamaan kämppään, jonka kunnan työntekijä siivonnut ja puunannut, pedannut sängyn, keittää tervetuliaiskahveet korvapuustin ja täytekakun kera. Sitten työntekijä kädestä pitäen vie kauppaan, näyttää miten ostetaan riisiä, naanleipää, kebablihaa, banaania jne,näyttää, kuinka Kela ja sossu maksavat ostokset. Työtekijä näyttää tietenkin, miten hella ja uuni lämpiävät ja näyttää kädestä pitäen, miten sapuska valmistetaan, työntää lusikankin kunniakansalaisen ahnaaseen suuhun. Näyttää, miten tiskataan.

Sapuskoinnin jälkeen työntekijä vie tulijan ostoksille huonekaluliikkeeseen. Palattuaan onkin aika näyttää, miten istahetaan pytylle, ähkitään ja tietenkin pitää auttaa pyyhkimään per…se.

On meillä hu…lu hallitus!

Simppa

Ei se mistään hallituksesta johdu, vaan kun vanhat hoitajat eläköityy, niin ei uusia ole tulossa tilalle. Kas kun nykynaiset ei halua toisia hoivaamaan, feministiseltä naisoletetulta puuttuu naisellisen hoivavietti. Kaikki haluaa johtajiksi, papeiksi, pop-tähdiksi tai toimittajiksi.

Jukka

Hoitajille pitää maksaa parempi liksa. Siihen kyllä hallitus pystyy, jos haluaa! Reilu kahden tonnin palkka on naurettava. Nykynuoret saavat paremmin, kun somessa tyhjänpäiväisesti tubettavat ja höpöttävät.

Sipe

Ei se raha nyt auta yltiöfeminismiin, niillä on kokonaan eri logiikka.

Timppa

Joo, ei se ole rahasta kiinni, kyse on arvoista, eli oikeastaan niiden puutteesta. Sateenkaarilandiassa kehitysmaista tulevat matalapalkkaiset orjat tekee käytännön työt, joutilaat naiskuhnurit pelastaa maailmaa.

stetsonlogi

Kohtapa ei ole enää naisiakaan kun evoluutio heräsi horroksestaan ja alkoi vauhdilla kehitellä uusia sukupuolia. Sukupuolivehkeitä ei tosin käytännössä ole kuin kahta mallia, mutta sekin hoitunee ajan kanssa, että jokaisella on sitten sukupuolelleen tyypilliset ”laitteet”. Kunhan ensin sukupuolien määrä pysähtyy johonkin lukuun, niin sitten muokkautuu pissavehkeiden muoto, sekä varmaan myös sijainti kehossa.

Ilkka Forsten

Älä unohda TIK- TOK ja Instagram ” tähtiä ”..

kumiveneen puosu

Hallituspuolueiden ja kokoomuksen (ja ex-sinisten) yhteiskunnallinen visio perustunee paljolti oheiseen YK-visioon:

Kestävän kehityksen uusi ohjenuora voi osoittautua utopiaksi | Maailma.net

Se taas perustunee kehitysmaiden haluun siirtää oman väestönsä liikakasvua Eurooppaan ja saada samalla eräs raippa-aate leviämään yhä laajemmalle

juha II

Nykyään ihmiset kautta MAAILMAN ovat IMPULSIIVISEN AGRESSIIVISIA ja lyhyt pinnaisia, jotka ”kkihtyvät nollasta sataan” kuin Ferrari! Liikenneraivoa, sota parkkiruudusta, hampurilaispaikassa viivääntyneestä palvelusta, vääränlaisesta tilauksesta, etuilusta kaupoissa, naapuririidat mitättömistä asioista ja KAIKESTA ym. Ihmisillä on iästä riippumatta pinna ÄÄRIMMÄISEN kireällä KORONA hullutuksesta ja aivan TURHASTA tarkoituksellisesta (globalistit, WHO, lääketeollisuus ja ISO RAHA) TYRANNIASTA, jossa ihmisiä on KIUSATTU ajamalla heidät NURKKAAN antamatta siimaa pätkääkään ellet TOTTELE!!! Tästä ovat KÄRSINEET erityisesti NUORET AIKUISET, NUORET ja LAPSET sekä miksipä EI vanhuksetkin. Heidän OIREHTIMISET ovat TODELLISIA psyykkisiä ja fyysisiä TERVEYSHATTOJA, joita EI pidä ANTAA >ANTEEKSI tai ”PAINAA VILLAISELLA”. Sillä se on HARKITTU RIKOS IHMISYYTTÄ vastaan eikä sen vähempää, vaikka kuinka globalisti poliitikkojen ja heitä nuoleskeleva valtaµedia olisikin PROPAGOINUT joidenkin päät sekaisin ”uuteen normaaliin”, jonka SYNONYYMI on TOTALITÄRISMI vailla VAPAUKSIA!!!

Maaimalta riitapukareiden videoita katsellessa väistämättä on tullut mieleeni, että pitäisi olla eräänlainen ”KOIRARANKKURI”, joka kerää koppiautoonsa ”taisteluhansikkaansa” heittäneet”. Ja rahtaisi heidät UKRAINAAN, jossa EI tarvitsi edes larpata sotaa vaan se olisi TODELLISTA ”paineiden purkamista! On vain niin, että kun ne sukupolvet, jotka ovat sodan kauhut kokeneet ”menneet jo manan maille”. Uudet sukupolvet, jotka jo kaiketi ikävystyksissään ”hillotolppa elämään” kyllääntyneet, jotka eivät omakohtaisesti tiedä sodasta yhtään mitään. Ovat enemmän kuin VALMIITA ”lähtemään soitellen sotaan” minkäkin TEKOSYYN tai TOSI SYYN verukkeela kunnes ryvettyään ”kuoleman kentillä” aikansa. Ovat taas ne, jotka jäivät henkiin ”terveinä” tai vammautuneina valmiita vannomaan: EI KOSKAAN ENÄÄ SOTAA!!!” Ja kun sitä RAUHANKASVATUSTAKIN on töötätty kylmän sodan aikoina oikein kunnolla niin, että jo itsensä puolustaminenkin on saatu kuullostamaan suoranaiselta SOTARIKOKSELTA!!!

Helsinkiläinen

On se jännä. 80-luvulla oltiin huolissaan suomalaisesta nuorisosta. Nuoriso kun tuppasi ryyppäämään ja reuhaamaan. Nyt on toisin. Suomalaisnuoret ovat hissun kissun kun ne toiset nuoret vetävät jotain viinaa väkevämpää ja reuhaavat siihen malliin että ruumiita tulee.

Apache A-64

Ilmeisesti kyse ei ollut kahden eri sukua olevan yhden hengen surueen välisestä rahtihame/kulmahousu identifikaatin välisestä kiistasta, koska yliajo suoritettiin henkilautolla, eikä esimerkiksi Volvo-860 hevosperäkärryn vetimellä tai Toi-Ota Hi-Ace rahtihameenkuljettilmella?

Maria Matupatjasalo

Kuulostaa ihan neekeröinniltä, mutta mahtaako töitä vieroksuvat marakatit olla noin aikaisin liikkeellä, jos ei sitten ole lähtenyt matupatjan luota? 🤔

stetsonlogi

Poliisi selvittää ja oikeus vapauttaa jos on hipiässä värisävy jonka ministerit ovat julistaneet kuuluvan syytesuojan piiriin.