Kotimaa Rikos

Poliisi tutkii epäiltyä tapon yritystä

Kuva: Pixabay / CC0.

Vantaan Myyrmäessä tapahtui eilen vakava väkivallanteko, jossa uhri sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Uhri toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa.

Epäillyn teon jäljille päästiin, kun poliisin partio oli kohteessa hoitamassa toista poliisitehtävää. Hetken kuluttua tapahtumasta tuli ilmoitus ja tehtävä poliisille myös hätäkeskuksen kautta.

– Epäillyt tekijät olivat ehtineet jo poistua paikalta, mutta tapahtuma oli havaittavissa kohteen valvontatallenteista. Selvitämme vielä tapahtumien tarkempaa kulkua, kertoo rikoskomisario Sampsa Aukio.

– Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan väkivallantekoon osallistuneita tekijöitä on kaksi, joista toinen on käyttänyt tilanteessa teräasetta. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeelllä tapon yritys, Aukio jatkaa.

Tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Tiedotamme lisää, heti kun se esitutkintaa vaarantamatta on mahdollista. Pyrimme tiedottamaa lisää maanantaina 20.2.

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ei mulla muuta

Ja NEEEKERI..

murre riepunen

Etnistä taustaa varjellaan kaikin keinoin, ohjeistuksen noudattaminen maan tapa, siitä ei poiketa, ainakaan Ylellä, eikä muissakaan valtalehdissä.

Ilkka

Tiedotukseen liittyvä tiedotus. Turvakameran kuvaa ei ole vielä ehditty kopeloida, eikä tekijöiden kasvojen väritystä ole ehditty vaalentamaan. Asiaan palataan heti kun kuva muistuttaa Juutas Käkriäistä ja tämän veljeä.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Ilkka
ike

Joskus vähän sattuu silmään tuo ”epäilty” tapon yritys tai ”epäilty” pahoinpitely, jopa tapauksissa joissa on valvontakamerakuvaa tai uhrin selvä lausunto. Mielestäni kyseessä on tapon yritys tai pahoinpitely tuollaisissa tapauksissa jo ennen kuin meillä oikeuskoneisto sanoo ja niin toteaa. Ei se siitä miksikään muutu. Voihan se olla että vähän oikaisen mutkia mutta vähän kismittää tuo ainainen oikeuden kapulakieli.

Ilkka

Kun on olemassa materiaalia mikä kiistatta todistaa tapahtumat, ei pitäisi enää puhua epäilyistä. Mutta lain silmissä suoraa ilmausta ei sallita, koska oletuksena pidetään että kaikkii sattuikin vahingossa, ja näin puolustukselle annetaan hyvin laaja pelivara. Sitten aloitetaan pikkuseikoista vääntäminen, kuten oliko epäillyllä vakaa aikomus tekoa tehdessään vahingoittaa toista, joka sekin on päivänselvää, sillä ei kukaan töki moralla vastaantulijaa pomppaan tarkoituksena luoda hyviä kaverisuhteita. Tällä kuitenkin varmistetaan niin sanottu tasa-arvo lain silmissä, ja usein siinä unohtuu uhrin tasa-arvo ja oikeudet.

Kaiken lisäksi tekijän hipiä ja DNA määrittää nykyään paljon enemmän sen tuomitaanko mistään, ja miten oikeus asian näkee. ” Haavoittuva vähemmistö ” joita on maailmassa noin 1.7 miljardia, tarvitsee länsimaisen oikeusjärjestelmän tukea pysyäkseen avun piirissä. Teko on siis vähäinen, mutta suurempi huoli syntyy sitä ettei ketään toiseuteta eikä missään tapauksessa profiloida. Syrjintä ja rasistiset motiivit pitää sulkea pois, ottaa huomioon henkilön status turvapaikan hakijana, sekä oikeus harjoittaa omaa uskoa. Kristityllä valkoisella ei kristinuskoa tunnustavassa maassa ole koskaan ollut yhtä suurta vastuuta muslimien hyvinvoinnista kuin nykyään. Tämä huomioiden ” kunnianhimoinen ” tavoitteemme muuttua kalifaatiksi ruotsiakin nopeammin, ottaa aimo harppauksia joka päivä. Tämän varmistaa se, ettei vaaleissa sallita mitään muuta lopputulemaa kuin punavihreän politiikan jatkumo, johon nyt saattaa tänä vuonna sekottua vähän sinistäkin. Koti, Islam ja kalifaattipuolueen tullessa pelleilyn jatkoksi. Suurmufti Orpo haluaa kalifiksi kalifin paikalle eikä suosi missään vaiheessa muuta, kuin suurta pääomaa, ja halpatyövoimaa. ( Jostain syystä bensiinin litrahintakin on taas 2.30 € vaikka ” jakeluvelvoitetta ” ei ole entisessä määrin, senhän piti olla alhaisempi koko tämän vuoden. ) Miettikääs tätäkin kun kompuroitte sinne vaalikoppiin.

Nykyinen naispuolinen kalifi, onkin julistanut SDP:n tärkeimmäksi tavoitteeksi lisätä työperäisen maahanmuuton määrää, koska talous sakkaa ilman satojen tuhansien KELA:n asiakkaiden saapumista. Gepardihattuiseen puukkojunkkariin sijoitettu euro tuo tilalle viisi, joten lapsikin ymmärtää miten tärkeästä siirtymästä on kyse. Täytyy myöskin muistaa että yksi kotoutuja, tuottaa keskimäärin kaksitoista uutta veronmaksajaa, joten euron sijoitus onkin kerrottava kahdellatoista eikä viidellä. Sen lisäksi koko suku ja lampaat + vuohet + aasit ja kamelit lisäävät eläinlajistomme runsautta, sillä niitä(kään ) ei saa toiseuttaa, eikä laskea vieraslajeiksi. Suomessa on aina ollut kameleita ja kamelikuskeja, olemme vain niin sisäänpäin kääntyneitä ettemme ole asiaa huomanneet. Helsinkihän rakennettiin karavaanien tuomilla tiilikuormilla joita somalit muurasivat kämmenet ruvella, saadakseen itselleen, ja erityisesti meille edes jonkun asumiskelpoisen paikan. Tätä ennen asuimme maakuopissa, söimme pettuleipää ja väsäilimme tuohivirsuja päreen valossa. Suomalaisuus on siis palingeneettinen myytti huonolla genettisellä pohjalla varustettuna. Sen verran olimme aktiivisia, että ajoimme joikhaajat Enontekijön pohjoispuolelle pakottaen heimot reservaattiin. Hanko oli kuulemma parasta porojen laidunmaata ennen kolonialistista pyrkimystämme suomalaistaa alue. Meidän parhaat elinalueet tupataan täyteen mustaa tai ruskeaa väritystä, joka sitten puukottaa vastaantulijoita, mutta tämä on vasta epäilys… 🧕🏿👉🏿💩

ike

😂

Ja NEEEKERI !

Ans ku mä arvaan…

Ilkka

Tekopaikka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa