Kotimaa Rikos

Poliisi tutkii epäiltyä törkeää raiskausta vanhusten palvelukeskuksessa

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Lounais-Suomen poliisi epäilee palvelukeskuksen työntekijää asukkaaseen kohdistuneesta seksuaalisesta väkivallanteosta.

Epäilty teko tapahtui sunnuntain ja maanantain välisenä aikana Nakkilassa sijaitsevassa vanhusten palvelukeskuksessa. Poliisi tutkii tekoa tässä vaiheessa törkeänä raiskauksena.

Poliisi esittää teosta epäiltyä henkilöä vangittavaksi tänään keskiviikkona 29. kesäkuuta.

Poliisi ei voi tällä hetkellä kertoa epäillystä rikoksesta, tapahtumien kulusta tai asianosaisista henkilöistä enempää uhrin suojelemiseksi ja esitutkinnan turvaamiseksi. Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on esitutkintaa vaarantamatta mahdollista.

Poliisi

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

Kuuluvatko gerontofiilit nykyään pride-porukkaan?

John Quiman

Gerontofiili
Gerontofilia on seksuaalisen mielenkiinnon suuntautumista iäkkäisiin ihmisiin.
”Tuo salskea nuorukainen ei tuntenut lainkaan mielenkiintoa ikäisiinsä tovereihin . Hän hakeutui mieluummin isovanhempiensa ikäluokan pariin.”

Lähde Urbaani sanakirja. Kannatan sellaista viestintää, että omituisten sanojen merkitys kerrotaan viestissä, eikä lukijoille jää epäselväksi sanan merkitys.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Tuosta viimeisestä lauseesta päätellen sinusta ei koskaan tule poliitikkoa.

John Quiman

Poliitikoksi ryhtyminen edellyttäisi halua puhua paljon ei yhtään mitään, etenkään totta tai sellaista, mikä kertoisi kuulijoille jotain.

Toivottavasti en koskaan mene henkisesti niin huonoon kuntoon, että ryhtyisin politiikkaan.

Päätellen lukuisista kirjoituksistasi, et kyllä ole poliitikkoainesta sinäkään. Se on terveyden merkki, ainakin nykymaailmassa.

Lieväasteinen

Minusta ei tarvitse aliarvioida lukijaa, suvakkimedia niin aina tekee. Ja googlata osaavat nykyään kaikki.

Timppis

Kyllä taitaa olla kantasuomalainen.ilta p..kalehti,on löytänyt epäillyn facebook profiilin,tykkää kissoista ja koirista.jos olis matu niin tuskin iltap..ka narauttaisi lemmikkiään.eikä epäiltyjä pitäisi edes julkaista vaan kun on todettu syylliseksi.

juha II

Eli kysymyksessä on ollut mutakuono!

Kukaan suomalainen valkoinen mies ei ole niin puutteessa, että raiskaisi naista, joka on vanhus. Toisekseen ainakin minun sukupolveni susirajalla kunnioittaa vanhoja ihmisiä sukupuolesta riippumatta. Helsingin kirkolla on AINA ollut mummon hakkaajia kunnes keksittiin ”viihtyvyyden” lisäämiseksi hankkia ”ulkoµaalaisvahvistuksia”!

Suomalainen perusmies ei myöskään lääpi pikku-tyttöjä eikä -poikia punaiset kengät jalassa vaan ainoastaan aristokraattiset hienot herrat ja erittäin korkeassa poliittisessa asemassa olevat poliitiko kautta maailman. Mutta kun ”Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset” niin se, joka huutaa, että ottakaa varas kiinni. Virkavalta toimii tällöin perin nurjalla joskin palvelualttiilla tavalla. Ja yhtä kaikki. Kaikki ovat istuneet 40-vuotta siivosti kirkon penkissä veisaten kuin enkelit!

Toin sen näisin

Älkäämme unohtako, että ilman maahanmuuttajia kukaan ei hoitelisi vanhuksiamme. Silti vaikka tekijä ei olisikaan työvoimapulan paikkaaja….

John Quiman

Väärin. Kyllä hoitelisi, mutta siitä pitäisi saada palkkaakin. Nyt hoitamassa on matalapalkkaisia, jotka hakevat tukia, jotka otetaan mm. sinun taskustasi.

Toin sen näisin

Ilmeisesti hoitelisi-sanan kaksoismerkitys ei auennut ihmisille. No myönnetään, että ironia on taitolaji. Toisaalta, jos olisin purkanut tod. tuntoni yhteiskunnan heikompien hyväksikäytöstä niin ei sitä olisi painettu. Ottaa päähän, kun hyvinvointiyhteiskunta valuu viemäristä, eikä kukaan tee mitään…

Eetu

Juuri noin se toimii: Halpatyövoima tulee todella kalliiksi.

ike

Vähän enemmän särmää niin tuo ajatuksesi menisi sinne minne se kuuluukin. Sarkasmiin.

Ilkka Forsten

Hoivakoti I(loinen ) saattoi olla taas kerran vallattomalla päällä, mutta työhaastattelussa epäilty kyllä vaikutti asialliselta. Muisti koraanin suurat ulkoa, ja tiesi koska alkaa ramadan. En lähde arvoimaan oliko arvioni oikea, mutta oikeaksi arvioni tekee se ettei poliisi ole halukas puhumaan nimistä, tai muistakaan seikoista joista voi päätellä miten (I)loinen työntekijä on päätynyt suorittamaan tehtäväänsä.

Pesunkestävä keeneri

Silloin kun ollaan taas mykkää, niin alkaa hieman haiskahtamaan ullatukselta…

murre riepunen

Oulun seudulla näitä törkymöykkyjä on sen verran rusaasti jäänyt kiikkiin, että uuden vankilan peruskivi muurailla pikapuoliin.

ike

Todellinen täyden palvelun palvelukeskus, kiitos maahanmuuttajien. Eiköhän noita ole muitakin.

Kansalaisen verkkokauppa