Kotimaa Rikos

Poliisi tutkii Helsingin Asema-aukiolla tapahtunutta pahoinpitelyä ja törkeää kuolemantuottamusta

Asian esitutkinta on kesken ja tapahtuman yksityiskohtia selvitetään.


Helsingin poliisi sai lauantaina 10.9.2016 klo 13 aikaan ilmoituksen, että Helsingin rautatieaseman Asema-aukiolla on tapahtunut pahoinpitely. Asian esitutkinnassa on selvinnyt, että tapahtumapaikalla on ollut Suomen vastarintaliikkeen muutaman hengen mielenilmaisu.

Mielenilmaisun aikana tapahtumapaikalle on tullut vuonna 1988 syntynyt mieshenkilö, joka on pysähtynyt mielenilmaisijoiden eteen. Hetken kuluttua mielenilmaisuun osallistunut mieshenkilö pahoinpitelee vuonna 1988 syntyneen mieshenkilön, joka jää makaamaan tapahtumapaikalle. Hetken kuluttua pahoinpitelystä pahoinpitelijä ja muut mielenilmaisijat poistuvat paikalta. Poliisi aloitti asiasta esitutkinnan nimikkeillä pahoinpitely ja törkeä vammantuottamus.

Pahoinpidelty toimitettiin sairaalaan, josta hän kotiutui torstaina 15.9.2016. Hän oli menehtynyt seuraavana päivänä, eli perjantaina 16.9.2016, jolloin toinen rikosnimikkeistä muuttui törkeäksi kuolemantuottamukseksi.

Poliisi on ottanut asian vuoksi kiinni yhden, vuonna 1990 syntyneen mieshenkilön. Asian esitutkinta on kesken ja tapahtuman yksityiskohtia selvitetään.

Tapahtumapaikalla on ollut runsaasti ohikulkijoita.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit