Kotimaa Rikos

Poliisi tutkii kahta epäiltyä lapsiin kohdistunutta seksuaalitekoa Länsi-Tampereella

Poliisi tutkii kahta lapsiin kohdistunutta seksuaalitekoa Tampereella. Poliisi selvittää tapahtumia ja tarkistaa sivullisten havaintoja.

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii kahta erillistä tiistaina 2.4.2019 tapahtunutta epäiltyä lapsiin kohdistunutta seksuaalitekoa. Ensimmäinen teon epäillään tapahtuneen aamulla noin klo 07:40 Kalkussa ja toisen teon noin klo 15:30 Tesomalla. Molemmissa tapauksissa kohteena on ollut alakouluikäinen tyttö.

Tapausten tutkinnassa selvitetään tapahtumien kulkua sekä myös sitä, onko tapahtumilla yhteyttä toisiinsa. Poliisi ei voi tutkinnan tässä vaiheessa yksilöidä epäiltyä tekotapaa, tekopaikkaa, sitä, ovatko vai eivätkö henkilöt ole tunteet toisensa entuudestaan tai muita asiaan liittyviä yksityiskohtia. Poliisi tekee tiivistä yhteistyötä muun muassa Tampereen kaupungin kanssa asian selvittämiseksi.

-Teemme kaikkemme epäiltyjen rikosten selvittämiseksi. Tiedotamme lisää heti kun mahdollista, viimeistään 4.4. kello 14. Meillä ei ole mahdollisuutta kommentoida epäiltyjä rikoksia tässä vaiheessa yhtään enempää, koska tutkinta on alussa ja kaikki aika käytetään tutkinnallisiin toimenpiteisiin, toteaa rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Joni Länsipuro.

Rikoskomisario Länsipuron mukaan poliisi on pyytänyt laajalti tietoja havainnoista tapahtuma-aikaan, muun muassa Tampereen takseilta. Länsipuron mukaan poliisi tarkistaa kaikki saamansa vinkit, eikä epäiltyjä vielä ole varsinaisten tapahtumienkin ollessa epäselvät.

  • 416
    Shares