Kotimaa Rikos

Poliisi varoittaa Tampereella liikkuvista varkaista

Poliisi on ottanut rikoksesta epäiltynä kiinni useita ulkomaalaisia henkilöitä ja heidän osallisuuttaan näihin tekoihin selvitetään.


Sisä-Suomen poliisilaitokselle Tampereelle on ilmoitettu useista varkausrikoksista, jotka ovat tapahtuneet Tampereen keskustan alueella lähipäivien aikana. Ihmisiltä on varastettu lompakkoja ja mm. GSM-puhelimia.

Poliisi epäilee, että useimmat näistä rikoksista ovat ulkomaalaisten tekemiä. Tekotapoja on ollut erilaisia. Yhtenä tekotapana on ollut, että henkilöä on lähestytty esimerkiksi kartan kanssa neuvoa pyytäen ja samalla tekijäkumppanit ovat varastaneet neuvojan lompakon.

Lisäksi useita varkauksia on tapahtunut linja-autoihin noustessa, jolloin jonossa olevalta henkilöltä on viety lompakko tai muuta omaisuutta. Useasti näissä tilanteissa tekijät ovat aiheuttaneet keinotekoisesti pienen ruuhkan, joka on mahdollistanut varkauden toteuttamisen.

Poliisi pitää mahdollisena, että kaikki tällaisen rikoksen uhriksi joutuneet eivät ole vielä ilmoittaneet tapahtuneesta poliisille ja pyytääkin tekemään ilmoituksen mahdollisimman pikaisesti.

Poliisi kehottaa kansalaisia erityiseen tarkkaavaisuuteen ja varovaisuuteen varkaiden varalta, erityisesti keskustassa ja muuten ruuhkaisissa paikoissa kuljettaessa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa