Kotimaa

Poliisi: Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokasta ei uhkailtu Keravalla toukokuussa

Kuva Wikimedia Commons / Santeri Viinamäki / CC BY-SA 4.0.

Videotallenteesta kävi ilmi, että ohikulkija oli ottanut kuntavaaliehdokkaalta hänen kädessään olevat vaalimainokset ja heittänyt mainokset ilmaan ja potkaissut ne levälleen. Tilanteessa ei kuitenkaan uhkailtu suusanallisesti eikä käytetty fyysistä väkivaltaa.

Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokas kertoi, että häntä häirittiin Keravalla 26. toukokuuta kun hän oli jakamassa vaalilehtiä ja flyereita Sampolan tunnelissa.

– Samalla hän mumisi jotain sen tyyppistä kuin, että ”Perussuomalaiset ovat ainoa oikea puolue”, vasemmistoliiton ehdokas kertoi Iltalehdelle väitetystä hyökkäyksestä.

– Sitten hän vielä sanoi, että ”Sietäisi tommoset kommarit kuolla”, ehdokas väitti vielä hyökkääjän uhanneen.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessaan tilanneensa tapahtumapaikalta valvontakameran tallenteet, joista ilmeni, että ohikulkija oli vain ottanut kuntavaaliehdokkaalta hänen kädessään olevat vaalimainokset, heittänyt mainokset ilmaan ja potkaissut ne levälleen.

Lisäksi poliisi kertoo, että esitutkinnan aikana ei ole ilmennyt minkäänlaista väkivaltaa tai uhkailua vaikka vasemmistoliiton ehdokas väitti toista.

– Esitukinta tapauksessa on valmistunut ja esitutkinnassa selvisi, että tilanteessa ei tapahtunut mitään fyysistä väkivaltaa, eikä epäilty esittänyt tilanteessa mitään suusanallisiakaan uhkauksia, tutkinnanjohtaja Krista Vallila vahvistaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa